Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Tenis de câmp Tenis. Horia Tecau, debut cu dreptul la Turneul Campionilor de la Londra

Tenis. Horia Tecau, debut cu dreptul la Turneul Campionilor de la Londra

tecaurojerbarclayspreviewTenismanul dinamovist Horia Tecău a debutat cu dreptul la Turneul Campionilor de la Londra. Echipa formată din Horia Tecău şi olandezul Jean Julien Rojer a trecut luni de Nenad Zimonjic (Serbia) şi Marcin Matkowski (Polonia), scor 6-2 6-4. Meciul a contat pentru Grupa Fleming/McEnroe din cadrul Turneului Campionilor 2015 și a adus perechii Tecău / Rojer 200 de puncte, ceea ce le permite celor doi să spere la locul întâi în clasamentul mondial ATP la dublu.

Tecău şi Rojer s-au impus într-o oră şi 7 minute, cedând doar 6 game-uri, lucru extrem de important în economia unei grupe în care numărul de seturi și de game-uri sunt criteriile de departajare în caz de egalitate la numărul de victorii. Graţie succesului de luni, Horia şi Julien au primit 200 de puncte în clasamentul ATP, devenind prima echipă a clasamentului live din ATP, cu 135 de puncte peste Bob Bryan şi Mike Bryan! Chiar dacă mai sunt multe meciuri de jucat în O2 Arena, Tecău şi Rojer sunt acum favoriţi să îi detroneze pe fraţii americani Bryan din fotoliile de lideri mondiali, după 6 ani consecutivi în care aceștia au încheiat sezonul pe locul 1 în lume.

O victorie în grupele Turneului Campionilor este recompensată cu 200 de puncte, un succes în semifinale aduce un premiu de 400 de puncte, iar campionilor le sunt rezervate 900 de puncte în plus faţă de bonusurile din grupe.

Următorul meci al perechii Tecău / Rojer la Turneul Campionilor va avea loc miercuri. Din Grupa Fleming/McEnroe mai fac parte perechile Ivan Dodig (Croaţia) / Marcelo Melo (Brazilia) şi Pierre Hugues Herbert / Nicolas Mahut (Franţa). Primele două clasate în grupă se califică în semifinale.

Foto: atpworldtour.com

CS Dinamo, 16 noiembrie 2015

Agrement Fitness

Agrement Natație

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Online Guests

We have 435 guests online