Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Tenis de câmp Tenis. Horia Tecau: ”In 2016 vreau o medalie la Jocurile Olimpice”

Tenis. Horia Tecau: ”In 2016 vreau o medalie la Jocurile Olimpice”

H_Tecau-Cosac_2011__03Liderul mondial la dublu a sosit luni seara in țară după ce a câștigat Turneul Campionilor de la Londra, alături de olandezul Jean Julien Rojer. Horia Tecău (CS Dinamo) a declarat că în 2016 își dorește o medalie la JO de la Rio, el putând să concureze la competiția supremă din Brazilia atât la dublu, cât și la dublu mixt. Anul în curs a fost unul de excepție pentru Tecău, dinamovistul câștigând și turneul de mare șlem de la Wimbledon.

Câteva dintre declarațiile lui acordate luni seara la Aeroportul Henri Coandă:

„E o împlinire mare, a fost un vis al nostru după ce am câştigat Wimbledonul să încheiem anul pe locul 1"

„E emoţionant să joc împotriva lui Florin Mergea o finală. Ne cunoaştem foarte bine şi nu pot să tratez acest meci că pe unul oarecare. Suntem prieteni"

„Avem dreptul să sperăm la o medalie la Jocurile Olimpice de la Rio. Cred că avem două şanse, şi la dublu, şi la dublu-mixt, mai este Simona la simplu, deci, faţă de alţi ani acum putem spera credibil la o medalie şi sperăm să fim în formă atunci şi sănătoşi"

„Îmi place progresul pe care l-am avut, vin mai mulţi copii la tenis, antrenorii au o bază mai mare de selecţie şi pot ieşi alţi campioni în viitor"

„Pentru 2016, mi-aş dori să câştig un al doilea trofeu de Grand Slam, o medalie la Olimpiadă. Pentru mine, Wimbledonul a fost cel mai important Grand Slam"

"Primul nostru obiectiv este să lucrăm în continuare la jocul nostru, poate cu ajutorul unui antrenor. Poate că acum pare că nu avem nevoie, dar competiţia este puternică şi considerăm că sunt multe aspecte în jocul nostru care pot fi îmbunătăţite"

CS Dinamo, 24 noiembrie 2015

Agrement Fitness

Agrement Natație

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Online Guests

We have 358 guests online