Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Tenis de câmp Tenis. Proiect de relansare a secției de la Dinamo

Tenis. Proiect de relansare a secției de la Dinamo

Un articol de Alexandru Enciu (foto - Mihai Neacșu)

CSD__T___08.jpgSecția de tenis de câmp a Clubului Sportiv Dinamo a demarat un proiect de relansare, cu accent pe atragerea de parteneri din mediul privat. Având o tradiție de 66 ani și un palmares remarcabil, conturat în jurul unor nume mari, precum Ion Țiriac, Virginia Ruzici, Florența Mihai, Mariana Simionescu, Florin Segărceanu, Irina Spârlea, Ruxandra Dragomir sau mai nou Victor Hănescu, tenisul dinamovist produce în continuare valori. Fără o susținere adecvată, materializată, preponderent, în participări la turnee internaționale, copiii de valoare de la Dinamo se pot pierde.


Foto: Diane Samungi, alături de trei dintre cei mai valoroși juniori de la secția de tenis Dinamo


Miercuri, 8 octombrie, secția de tenis a CS Dinamo și-a prezentat punctele forte și proiectele de viitor în fața unei asistențe formate din prieteni, parteneri și posibili finanțatori. Reprezentanți ai unor companii importante au venit la întâlnirea cu una dintre secțiile elitiste ale clubului, iar cadrul ales – impresionantul Muzeu al Sportului Dinamovist – a fost cât se poate de nimerit. Prezentarea de deschidere i-a aparținut cunoscutului actor Constantin Cotimanis, după care cuvântul a fost luat de doamna Elisabeta Lipă, președintele CS Dinamo. ”Vă mulțumesc tuturor celor care ați venit pentru a ne ajuta cu această frumoasă secție de tenis. În ziua de azi, copiii vor fotbal și tenis. Noi nu avem fotbal, așa că vom dezvolta tenisul. Suntem însă un club bugetar, trăim din subveții și venituri proprii. E greu în ziua de azi să le oferi copiilor tot ce este nevoie. Avem tot ce ne trebuie la Dinamo, șase terenuri care pot funcționa și iarna, antrenori pregătiți și profesioniști. Performanța se face greu și de aceea avem nevoie de parteneri din mediul privat, care să-i ajute pe copii să participe la turnee internaționale. Numai așa pot crește în valoare. Vă așteptăm alături de noi”.

CSD__T___06.jpgDiane Samungi, coordonatoarea secției de tenis de câmp de la Dinamo, a explicat motivele pentru care a demarat acest proiect. ”Eu sunt ca și născută în clubul Dinamo, care este a doua casă pentru mine. Am gândit acest proiect din dorința de a nu mai vedea atât de mulți copii talentați care se pierd. Vrem cu toții să putem retrăi și în viitor momentele plăcute din această vară, când ne-am bucurat împreună alături de Simona Halep. Avem un colectiv tehnic bun, cu Elena Bolânu, Constantin Cosmescu, Vlad Moștean, și copii valoroși. Filip Jianu, Mihaela Mărculescu sau Fatima Keita sunt câteva dintre vârfurile noastre și sunt convins că vom avea cu toții o mare satisfacție când îi vom vedea în locul Simonei Halep. Nu putem să reușim decât împreună, cu ajutorul mediului de afaceri”.

George Cosac, vicepreședintele CS Dinamo și președintele Federației Române de Tenis, a punctat, la rându-i: ”Tenisul este un sport aparte, în care nu se poate performa fără o investiție materială. Suntem văduviți că nu există un campionat mondial sau unul european, iar în programul olimpic a fost reintrodus în 1992. Și la nivelul federației am demarat mai multe proiecte, prin care orice copil poate să ia un prim contact cu tenisul. Copilul vine, dă cu nasul de tenis, îi place, dar numai 10-15 la sută dintre cluburi sunt departamentale. Celelalte sunt private, iar acolo totul costă. De la un anumit nivel, investițiile sunt din ce în ce mai mari, iar unii copii se pot pierde”.

La CS Dinamo, activitatea de tenis (inițiere și performanță) se desfășoară pe tot parcursul anului.

CS Dinamo, 10 octombrie 2014, ora 13:00

NOU! Hidrokinetoterapie

ANUNTURI AGREMENT

• PROGRAM BAZINUL ÎN AER LIBER DINAMO, SĂPTĂMÂNA 29.06 - 5.07.2020

LUNI-VINERI

09:00 - 13:30 - INIȚIERE

14:00 - 16:30 - AGREMENT (culoarele 1-8)

17:00 - 20:30 - INIȚIERE (culoarele 1-4)

17:00 - 20:30 - AGREMENT (culoarele 5-8)

SÂMBĂTĂ - DUMINICĂ

08:00 - 11:30 - AGREMENT

12:00 - 15:30 - AGREMENT

16:00 - 19:30 - AGREMENT

Accesul se face prin sistemul de programare telefonică, astfel:

De luni până vineri între orele 13:00 - 21:00

Sâmbăta și duminica între orele 08:00 - 20:00.

Pentru toate informațiile despre accesul în bazinele de înot Dinamo, accesați linkul următor: 

http://www.csdinamo.eu/agrement-natatie

Informatii BREXIT

banner-brexit-300x140

Agrement Fitness

Agrement Natație

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Online Guests

We have 321 guests online