Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Tenis de câmp Tenis. Proiect de relansare a secției de la Dinamo

Tenis. Proiect de relansare a secției de la Dinamo

Un articol de Alexandru Enciu (foto - Mihai Neacșu)

CSD__T___08.jpgSecția de tenis de câmp a Clubului Sportiv Dinamo a demarat un proiect de relansare, cu accent pe atragerea de parteneri din mediul privat. Având o tradiție de 66 ani și un palmares remarcabil, conturat în jurul unor nume mari, precum Ion Țiriac, Virginia Ruzici, Florența Mihai, Mariana Simionescu, Florin Segărceanu, Irina Spârlea, Ruxandra Dragomir sau mai nou Victor Hănescu, tenisul dinamovist produce în continuare valori. Fără o susținere adecvată, materializată, preponderent, în participări la turnee internaționale, copiii de valoare de la Dinamo se pot pierde.


Foto: Diane Samungi, alături de trei dintre cei mai valoroși juniori de la secția de tenis Dinamo


Miercuri, 8 octombrie, secția de tenis a CS Dinamo și-a prezentat punctele forte și proiectele de viitor în fața unei asistențe formate din prieteni, parteneri și posibili finanțatori. Reprezentanți ai unor companii importante au venit la întâlnirea cu una dintre secțiile elitiste ale clubului, iar cadrul ales – impresionantul Muzeu al Sportului Dinamovist – a fost cât se poate de nimerit. Prezentarea de deschidere i-a aparținut cunoscutului actor Constantin Cotimanis, după care cuvântul a fost luat de doamna Elisabeta Lipă, președintele CS Dinamo. ”Vă mulțumesc tuturor celor care ați venit pentru a ne ajuta cu această frumoasă secție de tenis. În ziua de azi, copiii vor fotbal și tenis. Noi nu avem fotbal, așa că vom dezvolta tenisul. Suntem însă un club bugetar, trăim din subveții și venituri proprii. E greu în ziua de azi să le oferi copiilor tot ce este nevoie. Avem tot ce ne trebuie la Dinamo, șase terenuri care pot funcționa și iarna, antrenori pregătiți și profesioniști. Performanța se face greu și de aceea avem nevoie de parteneri din mediul privat, care să-i ajute pe copii să participe la turnee internaționale. Numai așa pot crește în valoare. Vă așteptăm alături de noi”.

CSD__T___06.jpgDiane Samungi, coordonatoarea secției de tenis de câmp de la Dinamo, a explicat motivele pentru care a demarat acest proiect. ”Eu sunt ca și născută în clubul Dinamo, care este a doua casă pentru mine. Am gândit acest proiect din dorința de a nu mai vedea atât de mulți copii talentați care se pierd. Vrem cu toții să putem retrăi și în viitor momentele plăcute din această vară, când ne-am bucurat împreună alături de Simona Halep. Avem un colectiv tehnic bun, cu Elena Bolânu, Constantin Cosmescu, Vlad Moștean, și copii valoroși. Filip Jianu, Mihaela Mărculescu sau Fatima Keita sunt câteva dintre vârfurile noastre și sunt convins că vom avea cu toții o mare satisfacție când îi vom vedea în locul Simonei Halep. Nu putem să reușim decât împreună, cu ajutorul mediului de afaceri”.

George Cosac, vicepreședintele CS Dinamo și președintele Federației Române de Tenis, a punctat, la rându-i: ”Tenisul este un sport aparte, în care nu se poate performa fără o investiție materială. Suntem văduviți că nu există un campionat mondial sau unul european, iar în programul olimpic a fost reintrodus în 1992. Și la nivelul federației am demarat mai multe proiecte, prin care orice copil poate să ia un prim contact cu tenisul. Copilul vine, dă cu nasul de tenis, îi place, dar numai 10-15 la sută dintre cluburi sunt departamentale. Celelalte sunt private, iar acolo totul costă. De la un anumit nivel, investițiile sunt din ce în ce mai mari, iar unii copii se pot pierde”.

La CS Dinamo, activitatea de tenis (inițiere și performanță) se desfășoară pe tot parcursul anului.

CS Dinamo, 10 octombrie 2014, ora 13:00

Program Competitional

Săptămâna 21-27 septembrie 2020

Rugby. Cupa României 2019-2020, Grupa B (etapa 2), 26 septembrie, ora 12:00: Tomitanii Constanța – Dinamo.

Haltere. Campionatul Național de juniori, 26-27 septembrie, Arad

Kaiac-canoe. Cupă Mondială, 25-27 septembrie, Szeged (Ungaria)

ALEGERI LOCALE 2020

banner_inalt_locale

Agrement Fitness

ANUNTURI AGREMENT

• Începând cu ziua de luni, 28 septembrie 2020, bazinul descoperit din Complexul Sportiv Dinamo se va închide pentru public. Activitatea de agrement rămâne în ”standby”, până la noi ordine. In momentul de față, în bazinele acoperite sunt permise doar activitățile de performanță și de inițiere.

• Programul bazinului descoperit se va desfășura între orele 12:00 – 19:00, cu trei intervale orare distincte (corespunzătoare unei intrări): 12:00 – 14:00; 14:30 – 16:30; 17:00 – 19:00. După fiecare interval orar, toate persoanele vor fi evacuate din bazin pentru a se face dezinfectarea suprafețelor. Activitatea durează 30 de minute.

Accesul se va face în continuare prin sistemul de programare telefonic la numărul 0743.145. 875 sau direct la bazin. Programările se fac de luni până duminică începând cu ora 12:00, pentru ziua următoare. 

Programul de mai sus va rămâne atât timp cât vremea va permite desfășurarea activităților de agrement în aer liber.

Vânzarea abonamentelor rămâne sistată până când activitatea de agrement se va putea desfășura în bazinul interior (acoperit)


 

• PENTRU PROGRAMUL BAZINULUI ÎN AER LIBER DINAMO și condițiile de acces - accesați linkul următor: 

http://www.csdinamo.eu/agrement-natatie

Declaratia pe propria răspundere pentru prevenirea și combaterea infecțiilor cu COVID-19 se poate descărca de aici: FORMULAR

Agrement Natație

NOU! Hidrokinetoterapie

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Online Guests

We have 305 guests online