Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Tenis de câmp TENIS. Raluca Olaru și Marius Copil s-au alăturat Clubului Sportiv Dinamo!

TENIS. Raluca Olaru și Marius Copil s-au alăturat Clubului Sportiv Dinamo!

copil_olaru_tecauSecția de tenis de la CS Dinamo a primit întăriri in vederea Jocurilor Olimpice de la Tokio. Pe lângă vicecampionii olimpici Horia Tecau și Florin Mergea, vom miza pentru Tokio și pe valoroșii jucători Raluca Olaru și Marius Copil! Cei doi au fost prezentați astăzi in cadrul unui eveniment desfășurat la CS Dinamo, la care a mai participat Horia Tecau.

Raluca Olaru are 31 de ani și are șanse de calificare la JO în proba de dublu, unde ocupă în acest moment locul 43 WTA. Marius Copil (30 de ani) este pe locul 256 ATP, însă la începutul lui 2019 se afla pe poziția 56 în ierarhia mondială.

Declarații Ionuț Adrian Popa, președinte CS Dinamo:

”Am reuşit două achiziţii importante în vederea accederii la Jocurile Olimpice de la Tokio. Sunt doi sportivi titraţi, cu poziţii bune în clasamentele ATP şi WTA. Sperăm să calificăm atât dublu feminin, cât şi dublu masculin... şi, bineînţeles, la individual Simona Halep, ca ţară. Şi să vedem dacă Horia Tecău, care este de mult la clubul Dinamo, va face dublu mixt”.

Declarații Marius Copil:

”Mă bucur de această colaborare, sper să facem o echipă bună la Dinamo. Şi să participăm la campionatele naţionale ca să câştig şi eu un titlu la echipe, pentru că pe ăsta încă nu îl am.

Mi-aş dori să mă calific la Tokyo. Nu am participat niciodată la Jocurile Olimpice şi chiar îmi doresc foarte mult să fiu şi eu acolo. Am reprezentat România în Cupa Davis, aş vrea să o fac şi la Jocurile Olimpice măcar o dată, dacă nu de două ori.

Îmi propun să merg la Australian Open, pentru că anul aceasta am participat doar la trei turnee. Am vrut să stau mai mult acasă, să-l văd pe cel mic crescând. Şi a fost senzaţional. De fapt, singurul lucru bun pe care îl pot lua din pandemia asta este că am avut şansa de a-l vedea pe fiul meu aproape în fiecare zi”.

Marius_Copil_interviu

Declarații Raluca Olaru:

”Sper să fie o colaborare de bun augur cu Dinamo. Îmi doresc să aduc rezultate cât mai bune atât pentru mine, cât şi pentru club. Chiar am o amintire foarte frumoasă de la Dinamo. Primul meu premiu din carieră, dacă pot spune aşa, a fost la un concurs desfăşurat la Dinamo. Aveam 9 ani, cred, şi am luat locul 2 sau 3, şi am primit o grămadă de premii. Dar a fost momentul în care mi-am dat seama că pot să câştig ceva premii din tenis.

Primul hop este să mă calific la Jocurile Olimpice, iar apoi, visul suprem este o medalie. 

Mă bucur că putem merge în Australia şi că putem juca turnee acolo. Aşa că partea asta de carantină o văd ca pe un lucru necesar.

Cel puţin prima jumătate a lui 2021 va fi  similară cu acest an, mă refer la condiţii şi la restricţii. Încă nu s-a definitivat calendarul, dar se pare că va fi un turneu şi înainte de Australian Open”.

Raluca_Olaru_interviu

Declarații Horia Tecău

”La dublu mixt, Simona Halep e o jucătoare foarte puternică şi de fiecare dată când intră pe teren e un avantaj. Deci clar Simona e alegerea. Iar la dublu masculin opţiunile sunt Florin Mergea şi Marius Copil. Acum, cu Florin am o experienţă incredibilă, ne cunoaştem foarte bine, avem o medalie la Rio... deci un cuplu Tecău - Mergea bine pregătit e cea mai bună variantă pentru România de a câştiga o medalie. Trei medalii la tenis la Jocurile Olimpice e un obiectiv foarte ambiţios. Situaţia e un pic diferită faţă de 2016, dar nimic nu o să poată să ne oprească să visăm la aceste medalii. Va fi greu, până la urmă şi o medalie din acestea trei va fi o mare performanţă. Dar visăm sus, ne dorim cât mai mult.        

Anul viitor vreau să mă bucur de tenis, de turneele la care pot participa. Este într-adevăr o schimbare, în circuit se joacă în condiţii diferite faţă de până acum. De aceea vreau să joc mai puţin, dar mai bine şi să punctez acolo unde trebuie. Adică să îmi iau punctele la turneele mari, să nu fie nevoie să stau foarte mult în turnee. Pentru că e o neplăcere să stai atât doar într-o cameră de hotel şi pe terenul de tenis. E ceva nou, pentru că noi suntem obişnuiţi să ieşim. Iar în prima jumătate a anului viitor nu cred că se va schimba ceva. Sunt multe turnee care au redus premiile, altele nu vor mai avea loc... iar jucătorii sunt nemulţumiţi pentru că au scăzut premiile, condiţiile de cazare nu mai sunt aceleaşi. Deci e ceva nou... iar eu aleg să joc mai puţin şi mai concentrat. Să punctez ca să mă calific la Jocurile Olimpice. Şi clar că îmi doresc să mai câştig un turneu de Mare Şlem, pentru că mereu va fi un obiectiv pentru mine".

CS Dinamo, 10 decembrie 2020

Program Competitional

26 februarie - 3 martie 2024

Handbal. EHF European League (etapa 3), marți 27 februarie, ora 19:45: CSM Constanța – Dinamo

Fotbal. SuperLiga România (etapa 28), marți 27 februarie, ora 18:00: Dinamo 1948 – Hermannstadt. Stadion Arcul de Triumf

Handbal. Liga Națională (etapa 19), joi 29 februarie, ora 18:00: Dinamo – Politehnica Timișoara. Sala Dinamo

Polo. Superliga (etapa 9, restanță), vineri 1 martie, ora 11:00: CSU Oradea – Dinamo

Fotbal. SuperLiga România (etapa 29), vineri 1 martie, ora 20:00: Poli Iași - Dinamo 1948

Volei masculin. Cupa României, turneul Final 4 (semifinală), sâmbătă 2 martie, ora 16:00: Dinamo – Steaua. Se joacă la Mioveni

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 20), sâmbătă 2 martie (ora 19:00): FC Argeș - Dinamo

Scrimă. Campionatul European de cadeți și juniori, 22-29 februarie, Napoli (Italia)

Tir. Campionatul European de seniori, 24 februarie – 3 martie, Gyor (Ungaria)

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

ANUNTURI

Bazinul olimpic acoperit va găzdui în weekendul 24-25.02.2024 o competiție de polo din cadrul Campionatului Național U15, motiv pentru care activitatea de agrement se va desfășura după următorul program:

Sâmbătă 24 februarie: 13:30 – 18:00

Duminică 25 februarie: 12:00 – 19:00

Online Guests

We have 180 guests online