Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Volei feminin Volei feminin. Dinamo s-a calificat în finala Cupei Bacanice de la Istanbul, după ce a învins campioana Serbiei cu 3-0!

Volei feminin. Dinamo s-a calificat în finala Cupei Bacanice de la Istanbul, după ce a învins campioana Serbiei cu 3-0!

Volei_fete_Cupa_Balcanica_2019Voleibalistele de la Dinamo au debutat în noul sezon competițional cu o participare de top la Cupa Balcanică. Turneul se desfășoară la Istanbul și reunește echipe puternice din zonă.

Dinamo a avut parte la debutul în competiție de un test dificil, cu Zeleznicar Lajkovac, campioana Serbiei, însă trupa alb-roșie a făcut un meci mare și s-a impus cu 3-0 (25-21, 32-30, 25-22).

Grație acestui succes, Dinamo s-a calificat în finala Cupei Balcanice, unde va întâlni sâmbătă echipa Turkish Airlines, una cu un buget de 4,5 milioane de dolari.

Dinamo a început în formula: Nati Martins (10p), Roxana Iancu (9p), Maria Karakasheva (18p), Ariana Pârv, Maja Burazer (10p), Naoko Hashimoto (2p) – Marina Vujovic (libero). Antrenorii echipei sunt Stevan Ljubicic și Alida Cioroianu.

Echipa este însoțită în Turcia de vicepreședintele CS Dinamo, Marian Ștefan.

CS Dinamo, 13 septembrie 2019

 

NOU! Hidrokinetoterapie

ANUNTURI AGREMENT

• Având în vedere măsurile dispuse de autorități în contextul epidemiologic actual, începând cu data de 16 martie a.c., Bazinul de înot Anatolie Grințescu – Dinamo se închide pe toată durata existenței stării de urgență.

• În contextul general al măsurilor luate pentru stoparea răspândirii noului COVID-19 (coronavirus), CS Dinamo a decis suspendarea activităților desfășurate la sala de fitness. Redeschiderea acesteia va fi condiționată de modul în care va evolua situația.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Informatii BREXIT

banner-brexit-300x140

Agrement Fitness

Agrement Natație

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Online Guests

We have 302 guests online