Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Volei feminin VOLEI MASCULIN. Băieții de la Dinamo debutează în noul sezon competițional cu un meci din Challenge Cup

VOLEI MASCULIN. Băieții de la Dinamo debutează în noul sezon competițional cu un meci din Challenge Cup

Challenge Cup, 16-imi de finală, tur: Barkom Kazhany Lvov - Dinamo, 4 noiembrie, ora 19:00

VM_Dinamo_la_LvovEchipa masculină de volei Dinamo debutează miercuri în noul sezon competițional, cu turul 16-imilor de finală din Challenge Cup, contra echipei Barkom Kazhany Lvov. Meciul are loc în Ucraina, miercuri, 4 noiembrie, de la ora 19:00. Returul este programat pe 11 noiembrie, la București.

Voleibaliștii de la Dinamo au ajuns luni după-amiază la Lvov, în formulă completă. Toți cei 12 jucători din lot sunt valizi și sunt pregătiți să facă un meci bun în Ucraina. Noutățile față de sezonul trecut sunt brazilienii Bruno Canuto (secund) și Rodrigo Ribeiro (coordonator), Gabriel Cherbeleață (universal) și Adrian Holotă (secund). Antrenor: Constantin Marian.

Barkom Kazhany Lvov este o echipă cu experiență în cupele europene, în ultimii patru ani evoluând în CEV Cup (a doua competiție ca valoare). Au jucători cu talie (4 jucători peste 2 metri), între aceștia și internaționalul albanez Anton Qafarena (2,08 m / secund).

Marți, Dinamo a avut ședință video de analiză a adversarului, iar seara s-a desfășurat antrenamentul oficial în sala Galychanka Lvov. ”Sunteți 12 jucători, toți buni, însă numai șase vor fi în teren. Decizia va fi a antrenorului. Vreau ambiție și determinare în teren, iar pe bancă nu vreau să văd fețe triste”, a fost mesajul managerul echipei, Eduard Chermeș, la finalul analizei video.

În campionatul intern, Divizia A1, Dinamo va debuta pe 7 noiembrie (ora 14:00 / TVR 3), în Capitală, contra rivalei bucureștene, Steaua. Meciul are loc în cadrul Turneului 1, găzduit de Sala Regimentului de Gardă Mihai Viteazu.

CS Dinamo, 3 noiembrie 2020

Program Competitional

23-29 mai 2022

Box. Campionatul European, 21-31 mai, Erevan (Armenia)

Karate. Campionatul European EKF, 23-29 mai, Turcia

Tir. Cupa Mondială, 27 mai – 7 iunie, Baku (Azerbaidjan)

Rugby. Liga Națională (etapa 6), 28 mai, ora 11:00: Dinamo - CSM Galați. Stadion Arcul de Triumf

Haltere. Cupa României – juniori, 23-27 mai, Bacău

Lupte. Cupa României U20, 26-29 mai, Pitești

Judo. Campionatul Național, 28-29 mai, Cluj-Napoca

Agrement Tenis de Masa

Agrement Natație

Agrement Fitness

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Online Guests

We have 199 guests online