Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Volei feminin Volei – Divizia A1, feminin: etapa a XIX-a

Volei – Divizia A1, feminin: etapa a XIX-a

FDinamo19Dinamo Romprest - CSM Lugoj: 3-0 (25-12, 25-9, 25-20)

Victorie fără drept de apel a dinamovistelor la Lugoj, sâmbătă, 25 februarie, în cadrul etapei a 19-a a Diviziei A. Cu această victorie, fetele noastre își oferă o șansă serioasă pentru o poziție cât mai bună în play-off, conturându-se deja, adjudecarea poziței a 3-a la sfârșitul returului de campionat până la care mai sunt doar 3 etape, însă dinamovistele vor mai avea de disputat și o restanță dintr-o etapă anterioară.

Un meci previzibil, cu un rezultat oarecum previzibil iar asta datorită diferenței de valoare a celor două loturi dar și modului diferit de abordare a meciului. Antrenorul Terzici a început cu formația standard: Dimeny, Marcovici, Woicieska, Koleva, Cărbuneanu și Simanic, pentru ca, în seturile doi și trei, să joace cu: Mincă, Baciu, Ștefan, Marcovici, Cărbuneanu și Dimeny.

Au mai intrat în joc Smarandache, precum și tânăra Sânziana Motroc pe care Zoran Terzici începe să o familiarizeze cu divizia A, câteva minute la fiecare meci.

Daca Diana Carbuneanu a devenit jucătoare de bază la numai 18 ani și nici tânăra de 20 de ani - Baciu Ioana - nu e departe, acum politica managerială a echipei merge pe o altă foarte tânără junioară, Motroc, care în câțiva ani, cu Zoran Terzici antrenor, poate să ajungă în echipă.

Dinamo crește tinere talente care înseamnă investiție pe termen lung dar în mod sigur rezultatele vor veni nu numai la echipă, dar și la lotul național. 

Autorii articolului: Mihai Neacșu și Florin Nan. Foto: Mihai Neacșu - CS Dinamo, 26 februarie, ora 1200

Program Competitional

Săptămâna 20-26 mai 

Fotbal. SuperLiga Romania, baraj (meci tur), luni 20 mai, ora 20:00: Dinamo 1948 – Csikszereda M. Ciuc. Arena Națională

Fotbal. Liga 3, baraj pentru promovare L2 (turul 1). Miercuri 22 mai, ora 18:00: AFC Dunărea Călărași – CS Dinamo. Sâmbătă 25 mai, ora 18:00: CS Dinamo – AFC Dunărea Călărași. Stadion Dinamo

Handbal. EHF European League – EHF Finals Men, 25-26 mai, Hamburg. Sâmbătă 25 mai, ora 16:00 (ora României): SG Flensburg (Germania) – Dinamo. Duminică, 26 mai: finalele (ora 16:00 și ora 19:00)

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

IA ATITUDINE

2_InfoCons

Online Guests

We have 160 guests online