Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Volei feminin Volei feminin. Dinamo, victorie mare in Cupa Romaniei

Volei feminin. Dinamo, victorie mare in Cupa Romaniei

Cupa României, faza I (manșă unică): Dinamo – Agroland Timișoara 3-2 (25-23, 21-25, 25-22, 22-25, 15-11)

Cupa_Rom_cu_Agroand_echipaVoleibalistele de la Dinamo au debutat cu dreptul în noul sezon, eliminând din Cupa României o echipă cu pretenții. Meciul a fost extrem de disputat, iar fetele antrenate de Marian Constantin au avut marele merit de a se bate până la capăt, pentru fiecare minge. Victoria este una de moral și anunță un sezon frumos pentru frumoasa trupă alb-roșie. În faza a doua a Cupei, Dinamo va întâlni CSM Târgoviște, în ianuarie 2019.

Dinamo a început în formula Alina Cioroianu, Barbora Purchartova (centri), Nikolle Correa, Irina Cristina Radu (secunzi), Maja Burazer (fals), Sabina Miclea Grigoruță (ridicător) – Roxana Țucmeanu / Irina Kosinski (libero). 

Alida Cioroianu a dat tonul, cu primul punct pus pe tabelă în dreptul echipei Dinamo. Trupa alb-roșie s-a desprins la 10-6, 16-11 și 17-13, dar Agroland a revenit pe tabelă cu câțiva ași reușiți la serviciu de Kosekova. S-a ajuns la 23-23, moment în care Purchartova și Burazer au închis setul cu două puncte pentru Dinamo.

Setul secund a fost echilibrat până la 8-8, după care oaspetele s-au desprins la 9-13. Dinamo nu a cedat și a ajuns la un punct în spatele echipei din Timișoara, 19-20 și 20-21. Agroland a avut un final mai bun și a egalat pe tabelă.

Setul trei a fost unul de mare luptă, în care Dinamo a dovedit că are spirit. De la 9-7 pentru trupa alb-roșie, oaspetele au ajuns să conducă pe tabelă cu 12-17. Alida Cioroianu a tras însă echipa după ea, iar Dinamo a revenit și a câștigat setul en-fanfare, cu 25-22.

Echipa antrenată de Marian Constantin putea să încheie conturile din setul patru, când a condus cu 16-10 și 18-12, dar avantajul s-a topit pe finalul setului, iar Agroland a împins soarta meciului în tie-break.

În setul scurt, Dinamo nu le-a dat nicio șansă oaspetelor și s-a impus cu 15-11.

Maja Burazer a încheiat meciul cu 19 puncte, iar Alida Cioroianu cu 18, dintre care 5 realizate la blocaj. De altfel, apărarea a fost punctul forte al echipei Dinamo, cu 55 de blocaje la fileu, dintre care 18 au fost concretizate în puncte. Au mai punctat: Purchartova 10, Correa 7, Miclea-Grigoruță 4, Irina Radu 2.

Pentru Dinamo urmează vineri meciul cu Știința Bacău, în etapa a 2-a a Diviziei A1.

Cupa_Rom._Blocaj_cu_Agroland

Maja Burazer și Barbora Purchartova - la blocaj

CS Dinamo, 31 octombrie 2018

NOU! Hidrokinetoterapie

ANUNTURI AGREMENT

• Având în vedere măsurile dispuse de autorități în contextul epidemiologic actual, începând cu data de 16 martie a.c., Bazinul de înot Anatolie Grințescu – Dinamo se închide pe toată durata existenței stării de urgență.

• În contextul general al măsurilor luate pentru stoparea răspândirii noului COVID-19 (coronavirus), CS Dinamo a decis suspendarea activităților desfășurate la sala de fitness. Redeschiderea acesteia va fi condiționată de modul în care va evolua situația.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Informatii BREXIT

banner-brexit-300x140

Agrement Fitness

Agrement Natație

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Online Guests

We have 459 guests online