Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Volei feminin Volei feminin - Divizia A1: Dinamo Romprest, în finală, după o lecție de volei de neuitat!

Volei feminin - Divizia A1: Dinamo Romprest, în finală, după o lecție de volei de neuitat!

Un articol de Alexandru Enciu (foto, Mihai Neacșu)

Dinamo Romprest - CS Volei Alba Blaj 3-0 (25-14, 25-15, 25-18). Scor general 3-2. Dinamo - în finală

V_Fete___13.jpgJucătoarele de la Dinamo Romprest s-au calificat duminică en-fanfare în finala Diviziei A1 la volei după ce au strălucit, efectiv, în meciul cinci al semifinalei cu CS Volei Alba Blaj. Un meci pe care mulți îl așteptau disputat și plin de tensiune s-a transformat într-un joc cu direcție unică. Pe teren a fost o singură echipă, cea antrenată de Marian Constantin, care a oferit o adevărată lecție de volei adversarelor de la Blaj, venite la București cu o galerie numeroasă, în rândurile căreia s-a aflat inclusiv primarul orașului.

Scenariul pus în scenă la cele patru partide anterioare ale semifinalei, decise aproape toate pe muchie de cuțit, nu s-a mai repetat de această dată. Cu blocaj impenetrabil coordonat de Alida Marcovici, cu ”proiectile” plecate din brațul lui Baciu sau Ativi (a jucat aproape într-un picior!), cu Manu și Karakasheva având procentaj perfect la preluare, cu Zarkova și Nenova liant între linii, Dinamo nu le-a lăsat nicio șansă adversarelor. Tricourile alb-roșii au fost peste tot pe teren, nicio palmă n-a rămas neacoperită. Blajul a trecut, urmează finala cu Știința Bacău!

Marian Ștefan, vicepreședinte CS Dinamo: ”A fost un meci superb, vreau să le mulțumesc fetelor pentru dăruire. Victoria aceasta vine după o perioadă grea, marcată de unele ghinioane și de meciuri dificile. Dinamo a avut 22 de partide infernale, dintre care nouă au fost cu Blajul. Eu sunt convins că echipa care a mers mai departe din această semifinală este mai montată și de asemenea cred că Bacăul se bucură că ne va întâlni pe noi în finală. Pornim cu șansa a doua cu Bacăul, dar poate că nu e bine să te pui cu un urs rănit. Dinamo crește frumos și am avut o dublă bucurie pentru că fetele noastre de la mini-volei au câștigat titlul. Dinamo Romprest are o generație de excepție la copii și juniori”.

collage.volei_dinamo_-_blaj_meci_5Ioana Baciu (Dinamo Romprest): ”După meciul al patrulea, pierdut de noi în deplasare, cei de la Blaj au spus că ne-au dat o lecție de volei. Astăzi am dovedit că nu au avut dreptate și că adevărata lecție de volei le-am predat-o noi. Ne-am mobilizat exemplar și am făcut un meci perfect”.

Finala se joacă pe sistemul ”trei din cinci”, cu primele două meciuri pe terenul echipei Știința Bacău. Program:

12 aprilie: Știința Bacău - Dinamo Romprest

13 aprilie: Știința Bacău - Dinamo Romprest

26 aprilie: Dinamo Romprest - Știința Bacău

27 aprilie: Dinamo Romprest - Știința Bacău

30 aprilie: Știința Bacău - Dinamo Romprest

CS Dinamo, 06 aprilie 2014, ora 21:00

 

Program Competitional

19-25 februarie 2024

Handbal. EHF European League, Grupa Principală IV (etapa 2), marți 20 februarie, ora 19:45: Dinamo – CSM Constanța. Sala Dinamo

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 14, restanță), luni 19 februarie, ora 17:00: U Cluj – Dinamo

Handbal. Liga Națională (etapa 18), vineri 23 februarie, ora 17:30: CSU din Suceava – Dinamo

Fotbal. Superliga (etapa 27), vineri 23 februarie, ora 20:00: CFR Cluj - Dinamo 1948

Volei feminin. Cupa României (semifinală), sâmbătă 24 februarie, ora 19:00: Dinamo – Rapid. Se dispută la Mioveni

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 20), sâmbătă 24 februarie, ora 18:00: Dinamo – Rapid. Sala Dinamo

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

ANUNTURI

Bazinul olimpic acoperit va găzdui în weekendul 24-25.02.2024 o competiție de polo din cadrul Campionatului Național U15, motiv pentru care activitatea de agrement se va desfășura după următorul program:

Sâmbătă 24 februarie: 13:30 – 18:00

Duminică 25 februarie: 12:00 – 19:00

Online Guests

We have 344 guests online