Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Volei feminin Volei feminin. Divizia A1 – etapa 1. Debut in forta

Volei feminin. Divizia A1 – etapa 1. Debut in forta

VC Unic LPS Piatra Neamț – Dinamo 0-3 (18-25, 13-25, 20-25)

Dinamo_2017_OKVoleibalistele de la CS Dinamo au început în forță noul sezon al Diviziei A1. Jucătoarele antrenate de Branko Gajic s-au impus sâmbătă în deplasarea de la Piatra Neamț, în minimum de seturi, după un joc pe care l-au dominat copios. Este de ajuns să spunem că în setul doi dinamovistele au început cu 11-0. Formula de start a fost următoarea: Bezerra, Boscacci, Jovanovic, Medic, Mathews, Marcovici – Ana Maria Ștefan (libero). La jumătatea primului set, la coordonare a intrat Mincă.

Marian Ștefan (vicepreședinte CS Dinamo): ”La începutul meciului s-au simțit un pic emoțiile debutului de campionat. Avem potențial, dar echipa a jucat la jumătate din ceea ce a arătat la turneul din Bulgaria. După ce am văzut două seturi din meciul Știința Bacău – Penicilina Iași, cred că putem câștiga în etapa a doua, acasă cu Bacăul, dacă vom avea un arbitraj ca la Piatra Neamț”.

Branko Gajic (antrenor principal): ”S-a simțit tracul de început, dar valoarea noastră este net superioară celei de la Piatra Neamț. Cu Bacăul va fi și mai bine, pentru că prin tradiție ne mobilizăm cu echipele puternice. Vom juca și acasă, iar acest lucru va conta”.

În etapa a doua, Dinamo va întâlni miercuri pe teren propriu echipa Știința Bacău, de la ora 17:00.

Program Competitional

Săptămâna 20-26 mai 

Fotbal. SuperLiga Romania, baraj (meci tur), luni 20 mai, ora 20:00: Dinamo 1948 – Csikszereda M. Ciuc. Arena Națională

Fotbal. Liga 3, baraj pentru promovare L2 (turul 1). Miercuri 22 mai, ora 18:00: AFC Dunărea Călărași – CS Dinamo. Sâmbătă 25 mai, ora 18:00: CS Dinamo – AFC Dunărea Călărași. Stadion Dinamo

Handbal. EHF European League – EHF Finals Men, 25-26 mai, Hamburg. Sâmbătă 25 mai, ora 16:00 (ora României): SG Flensburg (Germania) – Dinamo. Duminică, 26 mai: finalele (ora 16:00 și ora 19:00)

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

IA ATITUDINE

2_InfoCons

Online Guests

We have 139 guests online