Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Volei feminin Volei feminin - Divizia A1: Știința Bacău – Dinamo. Începe marea finală

Volei feminin - Divizia A1: Știința Bacău – Dinamo. Începe marea finală

Un articol de Alexandru Enciu (foto – Mihai Neacșu)

Volei_feteSala Sporturilor din Bacău găzduiește în acest weekend primele două jocuri din cadrul finalei Diviziei A1 la volei feminin, trofeul urmând a fi disputat de Știința Bacău și Dinamo Romprest. Finala se dispută pe sistemul ”trei din cinci”.

Fetele de la Dinamo s-au calificat în ultimul act după o serie dramatică în compania echipei CS Volei Alba Blaj (scor general 3-2), în timp de băcăuancele au ajuns în finală după ce au trecut de CSU Medicina Târgu Mureș (scor general 3-0).

Primul meci al finalei este programat astăzi (sâmbătă, 12 aprilie), de la ora 14:30, iar al doilea mâine (duminică, 13 aprilie), de la ora 18:00. Ambele vor fi transmise de Digisport.

După semifinala câștigată cu Alba Blaj, vicepreședintele CS Dinamo, Marian Ștefan, a reiterat faptul că Știința Bacău pornește cu prima șansă în această finală, dar că Dinamo își va vinde cât mai scump pielea. ”Eu sunt convins că echipa care a mers mai departe din semifinala Dinamo-Blaj este mai montată și de asemenea cred că Bacăul se bucură că ne va întâlni pe noi în finală. Pornim cu șansa a doua cu Bacăul, dar poate că nu e bine să te pui cu un urs rănit”, a declarat Marian Ștefan pentru siteul csdinamo.eu.

Dinamo și Știința Bacău s-au mai întâlnit în acest sezon cu un trofeu pe masă, în speță Cupa României, Victoria revenindu-i formației băcăuane cu 3-2. Anul trecut, cele două echipe și-au disputat titlul național, Știința impunându-se cu 3-0 la general.

Meciurile 3 și 4 ale finalei sunt programate pe 26 și 27 aprilie, la București. Dacă niciuna dintre echipe nu a acumulat trei victorii între timp, partida decisivă, a cincea, va avea loc pe 30 aprilie, la Bacău.

CS Dinamo, 12 aprilie 2014, ora 12:40

Agrement Fitness

Agrement Natație

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Online Guests

We have 412 guests online