Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Volei feminin Volei feminin - Finala Diviziei A1, scor general 1-1. ”Am spart gheața”

Volei feminin - Finala Diviziei A1, scor general 1-1. ”Am spart gheața”

Un articol de Alexandru Enciu (foto Mihai Neacșu)

Din__vs__Ct__37Voleibalistele de la Dinamo Romprest au ieșit bine din primele două meciurile ale finalei Diviziei A1, disputate pe terenul rivalei Știința Bacău. Deși nu mai câștigaseră în fața băcăuancelor de aproape un an, de la returul ediției trecute de campionat, elevele antrenorului Marian Constantin au reușit să-și aproprie o victorie mare în ”dubla” consumată weekend-ul trecut. Gazdele s-au impus în meciul de debut cu 3-1 (25-27, 25-23, 26-24, 25-19), dar Dinamo Romprest a jucat impecabil ziua următoare, asigurându-și victoria cu 3-2 (25-20, 23-25, 22-25, 25-22, 15-11). Scorul general în finala Diviziei A1 este 1-1, iar următoarele două jocuri, programate în București, la Sala Dinamo, pe 26 și 27 aprilie, pot fi decisive. Finala se dispută pe sistemul ”trei din cinci”.

Alida Marcovici, căpitanul echipei Dinamo Romprest, spune că victoria obținută în deplasare este uriașă, dar că deocamdată nu înseamnă foarte mult. ”Trebuie să ne bucurăm moderat de acest punct. Mai avem de câștigat două meciuri pentru a deveni campioane și nu sunt deloc ușoare. Nu ne gândim că avem un avantaj din faptul că jucăm acasă. Important este că am spart gheața și că am câștigat la Bacău”, a declarat Alida pentru csdinamo.ro.

Statistica ultimelor meciuri ”duble” jucate de Dinamo arată că jucătoarele ”roș-albe” au avut o prestație mai bună în primul joc. De data aceasta a fost invers. ”Și în primul meci am jucat bine, dar am pierdut pe un cumul de factori. În meciul doi am jucat însă și mai bine și cred că le-am surprins. Cred că se așteptau să jucăm prost, având în vedere experiența cu Alba Blaj. În meciul doi a funcționat totul perfect. La nivelul acesta, pentru a câștiga un meci toate fetele trebuie să joace bine”, a punctat Alida.

Și în primul joc, și în al doilea au existat unele decizii discutabile ale arbitrilor, în favoarea gazdelor. În jocul doi, fetele de la Dinamo Romprest chiar au părăsit terenul în setul patru. Chestionată pe această temă, Alida Marcovici e evitat să se pronunțe. ”Eu tot ce îmi doresc este să am parte de un arbitraj corect”.

CS Dinamo, 15 aprilie 2014, ora 14:50

Agrement Fitness

Agrement Natație

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Online Guests

We have 428 guests online