Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Volei feminin Volei feminin. Trei puncte importante de la Pitesti

Volei feminin. Trei puncte importante de la Pitesti

SCM Pitești – Dinamo 0-3 (23-25, 19-25, 19-25)

Hora_bucurie_cu_TGVDinamo rămâne în grafic și după etapa a 9-a a Diviziei A1. Jucătoarele antrenate de Branko Gajic au luat trei puncte în deplasarea de la Pitești, maximum din ceea ce se putea. Cu această victorie, realizată prin forța grupului, Dinamo acumulează 21 de puncte și urcă momentan pe locul doi în clasament.

Marian Ștefan, vicepreședinte CS Dinamo: ”Meciul cu Piteștiul a fost unul important în economia clasamentului. Din acest motiv, victoria era esențială. În prima fază, trebuia să ne asigurăm prezența între locurile 1-6, dar important este ca pauza dintre tur și retur să ne găsească pe podium. Piteștiul este o echipă care s-a întărit, are șase jucătoare străine, și nu e ușor să câștige pe terenul ei. Spre bucuria mea, proiectul nostru început în urmă cu șase ani, a avut o proiecție puternică în meciul de azi. Nu mai puțin de cinci jucătoare tinere, crescute la Dinamo, s-au aflat astăzi în teren. Pamfil, Cărbuneanu și Dobra au jucat pentru SCM Pitești, iar Artin și Țucmeanu s-au aflat în lotul echipei noastre”.

În etapa a 10-a, Dinamo va juca pe teren propriu cu CSM București (30 noiembrie).

CS Dinamo, 26 noiembrie 2016

Program Competitional

Săptămâna 20-26 mai 

Fotbal. SuperLiga Romania, baraj (meci tur), luni 20 mai, ora 20:00: Dinamo 1948 – Csikszereda M. Ciuc. Arena Națională

Fotbal. Liga 3, baraj pentru promovare L2 (turul 1). Miercuri 22 mai, ora 18:00: AFC Dunărea Călărași – CS Dinamo. Sâmbătă 25 mai, ora 18:00: CS Dinamo – AFC Dunărea Călărași. Stadion Dinamo

Handbal. EHF European League – EHF Finals Men, 25-26 mai, Hamburg. Sâmbătă 25 mai, ora 16:00 (ora României): SG Flensburg (Germania) – Dinamo. Duminică, 26 mai: finalele (ora 16:00 și ora 19:00)

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

IA ATITUDINE

2_InfoCons

Online Guests

We have 175 guests online