Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Volei feminin Volei. FR de Volei a decis incheierea sezonului 2019-2020. Dinamo - argint la fete, bronz la băieți

Volei. FR de Volei a decis incheierea sezonului 2019-2020. Dinamo - argint la fete, bronz la băieți

Volei_fete_victorie_la_LugojConsiliul Director al Federației Române de Volei a decis miercuri, 18 martie, încheierea campionatelor naționale, sezonul 2019-2020, cu opt etape înainte de finalul oficial al întrecerilor. Majoritatea cluburilor din primele divizii au solicitat ”înghețarea” clasamentelor din cauza incertitudinii create de pericolul epidemiologic și a stării de urgență instituite prin decret prezidențial.

”Nu mai aveam rost să așteptăm, pentru că pe 10 mai ar fi trebuit să dăm drumul acasă jucătorilor străini. În condițiile în care avem stare de urgență timp de 30 de zile, care cu siguranță se va prelungi, puteam să las incertitudinea în teren? Să dea Dumnezeu să fim sănătoși și să putem porni noul campionat peste șase luni”, a declarat președintele FRV, Gheorghe Vișan.

Consiliul Director a decis omologarea clasamentelor de la finele primei faze a campionatului (sezonul regular). Astfel, ambele echipe ale CS Dinamo au încheiat sezonul pe podiumul de premiere: fetele sunt vicecampioane, iar băieții - medaliați cu bronz.

VM_Dinamo_2020

Clasament final feminin: 1. CSM Volei Alba Blaj, 2. Dinamo, 3. CSM Târgoviște, 4. Știința Bacău

Clasament final masculin: 1. CSM Arcada Galați, 2, SCMU Craiova, 3. Dinamo, 4. Volei Municipal Zalău.

Cupa României în acest sezon a fost anulată.

CS Dinamo, 18 martie 2020

NOU! Hidrokinetoterapie

ANUNTURI AGREMENT

• Având în vedere măsurile dispuse de autorități în contextul epidemiologic actual, începând cu data de 16 martie a.c., Bazinul de înot Anatolie Grințescu – Dinamo se închide pe toată durata existenței stării de urgență.

• În contextul general al măsurilor luate pentru stoparea răspândirii noului COVID-19 (coronavirus), CS Dinamo a decis suspendarea activităților desfășurate la sala de fitness. Redeschiderea acesteia va fi condiționată de modul în care va evolua situația.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Informatii BREXIT

banner-brexit-300x140

Agrement Fitness

Agrement Natație

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Online Guests

We have 260 guests online