Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Volei masculin VOLEI MASCULIN. Victorie mare a băieților noștri în fața vicecampioanei

VOLEI MASCULIN. Victorie mare a băieților noștri în fața vicecampioanei

Divizia A1, etapa 7: SCMU Craiova - DINAMO 2-3 (28-26, 22-25, 23-25, 25-18, 8-15)

VM_la_LvovVoleibaliștii de la Dinamo au depășit o perioadă grea, în care echipa a fost afectată puternic de coronavirus. Cu mulți jucători lipsă, fără antrenamente, trupa condusă de Constantin Marian a avut de suferit. Victoria de sâmbătă din meciul cu SCMU Craiova, disputat la turneul de la Dej, arată care este adevărata valoare a echipei de volei Dinamo.

Dinamo a început în formula: Ribeiro Rodrigo (ridicător), Gabriel Cherbeleață (universal), Maia Gomes, Bozidar Cuk (secunzi), Maicon Leite, Răzvan Mihalcea (centrali) - Mihai Mărieș (libero). În setul doi, Maia Gomes a fost înlocuit cu Bruno Andrade. 

Meciul a fost extrem de disputat și ar fi putut fi închis de Dinamo în minimum de seturi, dacă ”roș-albii” ar fi câștigat primul parțial (au avut două mingi de set). 

Începutul de meci s-a constituit într-un duel între cei doi stângaci ai celor două echipe, universalii Gabriel Cherbeleață (Dinamo) și Laurențiu Lică (SCMU). Duelul a fost câștigat în cele din urmă de jucătorul dinamovist, care a adunat la final 24 de puncte. Lică a încheiat cu 18 (de 5 ori a fost blocat de jucătorii dinamoviști).

Dinamo a dus o luptă teribilă în toate compartimentele și a muncit pentru fiecare minge. Exceptând setul patru, când SCMU s-a distanțat la 16-9, în toate celelalte seturi Dinamo a avut tonus. Tie-breakul a fost la discreția echipei dinamoviste, care a reușit să-și treacă în cont două puncte importante în clasamentul Diviziei A1.

Au punctat pentru Dinamo: Cherbeleață 24p, Cuk 16p, Leite 15p, Bruno Canuto 8p, Mihalcea 5p), Rodrigo 5p. Excelent jocul coordonatorului Ribeiro Rodrigo, care a găsit cele mai bune soluții pentru a-și pune în valoare colegii.

Victoria este și una de moral înaintea plecării la turneul din Italia (Milano / 7-10 decembrie), unde se vor desfășura optimile și sferturile de finală cin Challenge Cup.

CS Dinamo, 6 decembrie 2020

Program Competitional

Săptămâna 18-24 octombrie 2021

Handbal. EHF Champions League (etapa 5), 21 octombrie, ora 18:45 (ora României): HC Motor (Ucraina) – DINAMO (Digisport, Telekomsport, Look Sport)

Handbal. Liga Națională (etapa 8), 23 octombrie, ora 11:00: SCM Politehnica Timișoara – DINAMO (TVR 2 Live)

Baschet. Liga Națională de Baschet Masculin (etapa 5), 22 octombrie, ora 17:45: U BT Cluj-Napoca – DINAMO (Digisport Live)

Polo feminin. Campionatul Național de senioare, Turneul 1, 21-24 octombrie, Bazinul Floreasca (București)

Volei masculin. Cupa României (faza I, retur), 20 octombrie, ora 15:30: DINAMO - Rapid

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 3), 22 octombrie, ora 15:30: DINAMO - Steaua

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 3), 25 octombrie, ora 17:00: DINAMO – Rapid

Scrimă. Campionatul Național de tineret la sabie - echipe, 17-19 octombrie, București

Agrement Tenis de Masa

Agrement Natație

Agrement Fitness

Hidrokinetoterapie

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Initiere/Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Online Guests

We have 203 guests online