Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Volei masculin VOLEI MASCULIN. Dinamo s-a oprit în sferturile de finală ale Challenge Cup

VOLEI MASCULIN. Dinamo s-a oprit în sferturile de finală ale Challenge Cup

Challenge Cup (sferturi de finală): Dinamo – Allianz Powervolley Milano (Ita) 0-3 (18-25, 22-25, 18-25)

Dinamo_la_MilanoVoleibaliștii de la Dinamo au avut parte de un meci de gală în bula de la Milano, unde s-a desfășurat unul dintre cele patru turnee din Challenge Cup. Jucătorii antrenați de Constantin Marian au întâlnit în sferturile de finală una dintre favoritele la câștigarea trofeului, Allianz Powervolley Milano, o echipă cu un buget considerabil și un lot pe măsură.

Formula de start dinamovistă a fost aceeași din victoria cu Dupnița (Bulgaria): Rodrigo (ridicător), Cherbeleață (fals), Maicon Leite și Mihalcea (centri), Canuto și Cuk (secunz) – Mărieș (libero). A mai jucat Maia Gomes.

Dinamo nu a făcut un joc rău în meciul disputat miercuri, 9 decembrie, la Milano. Din contră, a avut momente bune, în care a pus probleme echipei italiene. Numai că Powervolley te poate învinge la diferență chiar și atunci când arăți bine. 

Dinamo a avut șansa de a-și trece în cont setul doi, când a condus 11-8 și 20-19, dar au fost de ajuns două greșeli pe final pentru ca setul să treacă în contul gazdelor. 

Soarta meciului s-a decis la nivelul mingilor recuperate în apărare, 49 în favoarea italienilor, față de 29 în tabăra dinamovistă.

Cherbeleață a fost al doilea marcator în meci, cu 11 puncte, după Maar (Powervolley – 18p). Mărieș a fost lider la recepție, cu un procentaj de 35%, iar Mihalcea a stat cel mai bine la blocaje (3). 

Maicon 9p, Cuk 7p, Mihalcea 7p, Canuto 6p și Rodrigo 1p au punctat pentru Dinamo.

Eliminată din Challenge Cup, trupa alb-roșie se întoarce la campionat, unde în perioada 13-15 decembrie va juca la turneul de la Zalău.

CS Dinamo, 10 decembrie 2020

Program Competitional

Săptămâna 1-7 martie 2021

Volei masculin. Divizia A1, turneul 4 (retur), 12 martie, ora 15:00: Dinamo – SCMU Craiova. Sala CSU Știința București. În direct la TVR 3

Polo. Cupa României – masculin, 12-14 martie, București (Bazinul Ghencea)

Atletism. Campionatul Național U16 – finala, 13-14 martie, Bacău

Canotaj. Campionatul Național individual – ergometru, 13 martie, Târgu Mureș

Sambo. Cupa României – seniori, 12-14 martie, Izvorani

Agrement Tenis de Masa

Agrement Fitness

Agrement Natație

Hidrokinetoterapie

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Initiere/Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Online Guests

We have 340 guests online