Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Volei masculin Volei – Divizia A1, masculin: etapa a XXII-a

Volei – Divizia A1, masculin: etapa a XXII-a

Dinamo București – Tomis Constanța: 3-2.  Dan Drăgușin: „Am dat o lecţie de volei.” 

DinamoFarul02Meci de mare spectacol sâmbătă, 25 februarie, la Extreme, acolo unde Dinamo a obținut, în fața Tomisului, cea de-a noua victorie consecutivă din tot atâtea meciuri jucate până acum în returul de campionat, singura echipă aflată în această situație. Partida a fost câştigată în 5 seturi (scor 3-2: 25-27, 25-17, 25-14, 25-23, 15-8) și a oferit un spectacol de clasă celor care au urmărit-o.

Meciul cu Tomisul se anunța de la bun început ca fiind deosebit de disputat. Și s-a văzut asta încă de la primul set, câștigat la mare luptă de constănțeni. Următoarele 2 seturi, în ciuda scorului, au fost dificile însă Dinamo a evoluat fără greșeală, sincronizându-se foarte bine atât în apărare cât și în atac, ajutată mult și de Todorovic aflat într-o zi foarte bună, în care i-a ieșit cam tot ce a făcut, precum și de Șoloc și Roman care au evoluat fără cusur. Setul 4 a marcat o încercare de revenire în forță a constănțenilor, care au avut o tentativă de a se desprinde la scor, însă nu au reușit decât să-l câștige la o diferență minimă, ducând meciul în tie break.

În setul final însă, dinamoviștii au dat dovadă de o mobilizare exemplară și de concentrare, dând constănțenilor, „o lecție de volei”, după cum s-a exprimat la finalul partidei, Dan Drăgușin, managerul general al echipei noastre, care a mai spus că „așa cum afirmam și zilele trecute, victoria în acest meci a aparținut echipei care a reușit să dea dovadă de cea mai mare putere de concentrare și capacitate de stăpânire a emoțiilor.

Vizibil emoționat și fericit după acest rezultat, Dan Drăgușin a mai declarat pentru csdinamo.eu, următoarele: „Roman are o revenire spectaculoasă în echipă. A avut şi el o mare contribuţie la victoria de astăzi, deşi nu a evoluat decât o mică parte din timp. Atmosfera din sală a fost incendiară iar publicul a ajutat mult echipa noastră în acest meci. Salutăm prezența, în rândul publicului, a echipei feminine de volei a Clubului nostru, care ne-a susținut frenetic și le mulțumesc pentru acest gest.

Victoria de astăzi ne-a adjudecat locul 3 în clasament. Aveam nevoie doar de un punct în ultimele 3 meciuri iar azi am obținut deja 2, înaintea ultimelor 2 partide pe care le mai avem: miercuri, la Zalău și sâmbătă, la Cluj. Suntem singura echipă din campionat, neînvinsă în tot returul până acum. După noi urmează Zalăul și Tomisul, cu câte o înfrângere. Moralul echipei este la un nivel extraordinar acum, după rezultatul de astăzi și după seria neîntreruptă de nouă victorii din etapele returului, așa încât marți plecăm la Zalău încrezători în faptul că vom obține un rezultat bun.

Deși etapa de sâmbătă a fost, practic, ultima a returului de campionat, Dinamo mai are de disputat încă două meciuri, restanțe din etapele trecute. De altfel, toate echipele au cel puțin câte un meci restant. La încheierea perioadei de recuperare a meciurilor restante, urmează play-off-ul, adică faza finală a campionatului, cea care va stabili ierarhia definitivă a ediției 2011-2012 a campionatului.

Autorii articolului: Florin Nan, George Vescan. Foto: Mihai Neacșu - CS Dinamo, 26 februarie, ora 1200

Program Competitional

26 februarie - 3 martie 2024

Handbal. EHF European League (etapa 3), marți 27 februarie, ora 19:45: CSM Constanța – Dinamo

Fotbal. SuperLiga România (etapa 28), marți 27 februarie, ora 18:00: Dinamo 1948 – Hermannstadt. Stadion Arcul de Triumf

Handbal. Liga Națională (etapa 19), joi 29 februarie, ora 18:00: Dinamo – Politehnica Timișoara. Sala Dinamo

Polo. Superliga (etapa 9, restanță), vineri 1 martie, ora 11:00: CSU Oradea – Dinamo

Fotbal. SuperLiga România (etapa 29), vineri 1 martie, ora 20:00: Poli Iași - Dinamo 1948

Volei masculin. Cupa României, turneul Final 4 (semifinală), sâmbătă 2 martie, ora 16:00: Dinamo – Steaua. Se joacă la Mioveni

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 20), sâmbătă 2 martie (ora 19:00): FC Argeș - Dinamo

Scrimă. Campionatul European de cadeți și juniori, 22-29 februarie, Napoli (Italia)

Tir. Campionatul European de seniori, 24 februarie – 3 martie, Gyor (Ungaria)

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

ANUNTURI

Bazinul olimpic acoperit va găzdui în weekendul 24-25.02.2024 o competiție de polo din cadrul Campionatului Național U15, motiv pentru care activitatea de agrement se va desfășura după următorul program:

Sâmbătă 24 februarie: 13:30 – 18:00

Duminică 25 februarie: 12:00 – 19:00

Online Guests

We have 232 guests online