Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Volei masculin VOLEI MASCULIN. Bozidar Cuk continuă la Dinamo!

VOLEI MASCULIN. Bozidar Cuk continuă la Dinamo!

Cuk_cu_Zalau_28.03.2021Managementul echipei masculine de volei Dinamo privește deja spre sezonul viitor. Primul jucător confirmat pentru stagiunea 2021-2022 este secundul Bozidar Cuk, unul dintre cei mai valoroși jucători din campionatul României. În vârstă de 28 de ani, muntenegreanul a avut mai multe oferte, inclusiv de la echipe din România, dar a preferat să continue pentru al patrulea sezon consecutiv în ”alb-roșu”.

Cuk a venit la Dinamo între turul și returul sezonului 2018-2019, având încă din start evoluții entuziasmante. El a contribuit decisiv la ultimele două trofee câștigate de Dinamo, Cupa României 2019 și Cupa României 2021. La ultima finală, disputată anul acesta cu SCMU Craiova, ”tunarul” dinamovist a punctat de 28 de ori.

”Bozidar Cuk este un jucător exponențial, în jurul căruia se poate construi o echipă puternică. Are valoare, are caracter. A intrat pe teren și a dat totul chiar și atunci când n-a fost refăcut complet din punct de vedere medical. Faptul că am semnat cu Cuk este o confirmare a obiectivelor noastre pentru sezonul viitor”, declară managerul echipei de volei masculin Dinamo, Eduard Chermeș.

Bozidar_Cuk_prelungire_contract

CS Dinamo, 6 aprilie 2021

Program Competitional

08-14 august 2022

HANDBAL. Meci de prezentare, 10 august, ora 18:00: Dinamo – Potaissa Turda. Sala Dinamo

RUGBY. Liga Națională, play-off (1-4), 13 august, ora 11:00: CS SCM USAMVB Timișoara - Dinamo

CANOTAJ. Campionatul European, 11-14 august, Munchen (Germania)

INOT. Campionatul European, 11-17 august, Roma (Italia)

GIMNASTICĂ. Campionatul European, 11-14 august, Germania

JUDO. Campionatul Mondial de juniori, 10-14 august, Eduador

ANUNT

• În perioada 13-31 august, bazinul olimpic acoperit Anatolie Grințescu Dinamo se va închide pentru lucrări de igienizare. În această perioadă, activitatea sportivă, de inițiere și de agrement se va desfășura în bazinul în aer liber din Complexul Sportiv Dinamo.

Agrement Tenis de Masa

Agrement Natație

Agrement Fitness

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Online Guests

We have 474 guests online