Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Volei masculin Volei masculin. Dinamo debuteaza in noul sezon pe teren propriu, cu U Cluj-Napoca

Volei masculin. Dinamo debuteaza in noul sezon pe teren propriu, cu U Cluj-Napoca

VM_echipa_sezon_2020Noul sezon la volei masculin va debuta la finele acestei săptămâni, cu meciurile etapei I din Divizia A1. Deținătoarea Cupei României, Dinamo, va juca pe teren propriu, sâmbătă (ora 17:00) cu U Cluj-Napoca.

Dinamo ia startul într-un nou sezon pe prima scenă a voleiului românesc, la 66 de ani de la cucerirea celui dintâi titlu național (1953). De atunci, trupa alb-roșie a mai câștigat trofeul intern de încă 17 ori (18 titluri în total), cele mai multe trofee câștigate de vreo echipă masculină din România.

Pornim la drum încrezători. Avem un lot bun, care corespunde pretențiilor pe care le avem. În perioada precompetițională am beneficiat de meciuri bune de pregătire și verificare, de care suntem foarte mulțumiți, și pot spune că echipa este gata de start. Întâlnim în primul meci echipa U Cluj și chiar dacă suntem favoriți cerți nu vrem să lăsăm garda jos. Ne-am propus să începem cu o evoluție solidă”, declară managerul echipei, Eduard Chermeș.

Față de sezonul trecut, noutățile la nivelul lotului sunt: Milan Pepic (Bosnia Herțegovina / universal), Răzvan Mihalcea (internațional român / centru), Codrin Mocanu (centru), Martin Ivanov (libero) și spaniolul Raul Munoz (secund), care revine după un sezon la Dinamo. Căpitanul echipei va fi coordonatorul Filip Despotovski.

Lotul echipei 2019-2020

Centri: Răzvan Mihalcea, Maicon Leite, Codrin Mocanu

Secunzi: Bozidar Cuk, Maia Gomes, Raul Munoz

Universali: Milan Pepic, Alexandru Ionescu

Ridicători: Filip Despotovski și Ionuț Manda

Libero: Martin Ivanov și Mihai Mărieș

Antrenor: Daniel Rădulescu

Kinetoterapeut: Răducanu Alexandru

Preparator fizic: Dan Cristea

Doctor: Mădălina Ovricenco

Scouter: Marius Pop

Manager: Eduard Chermeș

”Va fi un sezon interesant, în care bătălia la vârf se va da între aceleași echipe de anul trecut, Arcada Galați, VCM Zalău, SCMU Craiova și Dinamo. Noi debutăm cu U Cluj, avem apoi o deplasare la Dej, o echipă incomodă pe teren propriu, după care vom aștepta Supercupa României de la Alexandria, din 23 octombrie, când vom întâlni campioana Arcada Galați”, a mai declarat Eduard Chermeș.

CS Dinamo, 10 octombrie 2019


NOU! Hidrokinetoterapie

ANUNTURI AGREMENT

• Având în vedere măsurile dispuse de autorități în contextul epidemiologic actual, începând cu data de 16 martie a.c., Bazinul de înot Anatolie Grințescu – Dinamo se închide pe toată durata existenței stării de urgență.

• În contextul general al măsurilor luate pentru stoparea răspândirii noului COVID-19 (coronavirus), CS Dinamo a decis suspendarea activităților desfășurate la sala de fitness. Redeschiderea acesteia va fi condiționată de modul în care va evolua situația.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Informatii BREXIT

banner-brexit-300x140

Agrement Fitness

Agrement Natație

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Online Guests

We have 273 guests online