Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Volei masculin Volei masculin. Dinamo pierde la revenirea in cupele europene

Volei masculin. Dinamo pierde la revenirea in cupele europene

Cupa CEV, 16-imi de finală (manșa tur): Dinamo – Arkas Izmir (Turcia) 0-3 (21-25, 18-25, 16-25)

VM_Dinamo_BUCURESTI__VS__Arac_IZMIRDinamo a avut parte de un adversar tare la revenirea, după cinci ani, în cupele europene. Alb-roșiii au întâlnit miercuri, pe teren propriu, echipa Arkas Izmir (Turcia), care a evoluat în ultimii patru ani în Liga Campionilor. Arkas a câștigat manșa tur în minimum de seturi.

Dinamo a început bine primul set, dar treptat, Arkas Izmir a preluat inițiativa. Antrenați de selecționerul Canadei, Glenn Hoag, turcii au reușit să blocheze construcția dinamovistă, fiind pe plus și la serviciu, și la preluare. Jucătorii antrenați de Daniel Rădulescu au încercat să rămână în joc, au scos câteva mingi spectaculoase, dar valoarea adversarilor și-a spus cuvântul. Dinamo nu a putut miza în acest joc pe Milan Pepic, ”universalul” titular, aspect care a contat mult în economia partidei. Daniel Rădulescu a început jocul cu Raul Munoz pe postul de universal, iar în setul trei l-a introdus pe Alexandru Ionescu.

”Este greu să intri într-un astfel de meci după ce joci în campionat cu Timișoara și Câmpia Turzii. Vorbim de un alt nivel. Am întâlnit o echipă extrem de experimentată”, a declarat căpitanul echipei, Filip Despotovski.

Dinamo a început în formula: Leite Maicon, Mihalcea, Cuk, Maia Gomes, Munoz, Despotovski – Mărieș (libero). 

Lagumdzija de la Arkas a fost jucătorul cu cele mai multe puncte – 17. De la Dinamo, cele mai multe puncte au fost realizate de Cuk – 9 și Gomes – 8. 

Returul este programat pe 19 decembrie, la Izmir.

CS Dinamo, 12 decembrie 2019

Program Competitional

Săptămâna 28 septembrie - 4 octombrie 2020

Handbal. Liga Zimbrilor (etapa 4), 4 octombrie, ora 11:00: AHC Potaissa Turda – Dinamo. Sepsi Arena Sf. Gheorghe (TVR 2)

Rugby. Cupa României (Grupa B, etapa 3), 3 octombrie: Dinamo – Steaua. Stadion Florea Dumitrache Dinamo

Box. Campionatul Național de tineret și U22, 30 septembrie – 4 octombrie, Giurgiu

Canotaj. Campionatul Național de juniori și Cupa Federației Române de Canotaj, 29 septembrie – 8 octombrie, Iași

Înot. Campionatul Național de seniori și de tineret, 30 septembrie – 2 octombrie, CSNB Lia Manoliu – București

ALEGERI LOCALE 2020

banner_inalt_locale

Agrement Fitness

ANUNTURI AGREMENT

• Începând cu ziua de luni, 28 septembrie 2020, bazinul descoperit din Complexul Sportiv Dinamo se va închide pentru public. Activitatea de agrement rămâne în ”standby”, până la noi ordine. In momentul de față, în bazinele acoperite sunt permise doar activitățile de performanță și de inițiere.

• Programul bazinului descoperit se va desfășura între orele 12:00 – 19:00, cu trei intervale orare distincte (corespunzătoare unei intrări): 12:00 – 14:00; 14:30 – 16:30; 17:00 – 19:00. După fiecare interval orar, toate persoanele vor fi evacuate din bazin pentru a se face dezinfectarea suprafețelor. Activitatea durează 30 de minute.

Accesul se va face în continuare prin sistemul de programare telefonic la numărul 0743.145. 875 sau direct la bazin. Programările se fac de luni până duminică începând cu ora 12:00, pentru ziua următoare. 

Programul de mai sus va rămâne atât timp cât vremea va permite desfășurarea activităților de agrement în aer liber.

Vânzarea abonamentelor rămâne sistată până când activitatea de agrement se va putea desfășura în bazinul interior (acoperit)


 

• PENTRU PROGRAMUL BAZINULUI ÎN AER LIBER DINAMO și condițiile de acces - accesați linkul următor: 

http://www.csdinamo.eu/agrement-natatie

Declaratia pe propria răspundere pentru prevenirea și combaterea infecțiilor cu COVID-19 se poate descărca de aici: FORMULAR

Agrement Natație

NOU! Hidrokinetoterapie

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Online Guests

We have 327 guests online