Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Atletism Atletism - Campionatul Național de seniori, tineret și Cupa de Cristal, Bucuresti, 15-16 februarie

Atletism - Campionatul Național de seniori, tineret și Cupa de Cristal, Bucuresti, 15-16 februarie

BobocelSâmbătă și duminică, Sala de atletism a complexului Lia Manoliu a fost gazda Campionatului Național de Atletism la care CS Dinamo a participat cu o echipa formata din cinci sportivi: Marian Oprea (triplusalt și lungime), Mihai Donisan (înălțime), Ancuța Bobocel (1500 m.), Andreea Huzum (greutate) și Mihai Grasu (greutate).

Indiscutabil, Oprea, Donisan și Bobocel au fost vedete ale acestei reuniuni. La triplu salt, Marian Oprea a început cu o săritură de 16,88 m. și a încheiat cu o săritură de 17,30 m. Săritura este de top pentru această perioadă iar Marian nu a forțat dar a reușit să convingă pe toată lumea că încă este acolo sus, în ierarhia mondială a probei. Așadar Marian este campion național pentru anul 2014dar este evident că provocarea este cu totul alta.

Ancuța Bobocel - cu un nou look, afro, frumoasă și puternică - a concurat la 1500 m, probă pe care a câștigat-o, dar Ancuța care a avut un stadiu de pregatire în Kenya, se pregătește pentru 3000 m obstacole. Ancuța Bobocel a câștigat proba de 1500 m dar și ea și noi așteptăm victorii la marile competiții ce urmează în actualul sezon.

Ultima proba a reuniunii a fost proba de săritură în înălțime, acolo unde Mihai Donisan a concurat mai mult cu propriul record. A început cu 2,10 m, apoi a continuat cu 2,15 m, 2,20 m, 2,25m, 2,28m. A sărit 2,32 m din a doua încercare, nou record personal și observăm că Mihai se apropie cu pași repezi de acel 2,38 m al extraordinarului Sorin Matei din anul 1995.

Andreea Huzum a câștigat, la rândul ei, proba de greutate la tineret cu o aruncare promițătoare de 15,44 m care reprezintă și un record personal.   

Autorul articolului și foto: Mihai Neacșu – CS Dinamo, 18 februarie 2014, ora 1130

Program Competitional

15-21 august 2022

HANDBAL. Supercupa României Baucem la masculin, 18 august, ora 17:30: DINAMO – Steaua. Sala Polivalentă București

RUGBY. Liga Națională, play-off (etapa 2), 20 august: DINAMO – CSM Știința Baia Mare. Stadion Florea Dumitrache

ATLETISM. Campionatul European, 15-21 august, Munchen

CICLISM. Campionatul European elite, 15-20 august, Munchen

GIMNASTICĂ. Campionatul European, 15-21 august, Munchen

INOT. Campionatul European, 11-18 august, Roma

ANUNT

• În perioada 13-31 august, bazinul olimpic acoperit Anatolie Grințescu Dinamo se va închide pentru lucrări de igienizare. În această perioadă, activitatea sportivă, de inițiere și de agrement se va desfășura în bazinul în aer liber din Complexul Sportiv Dinamo.

Agrement Tenis de Masa

Agrement Natație

Agrement Fitness

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Online Guests

We have 305 guests online