Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Gimnastică feminin

Gimnastică feminin

Gimnastică. Diana Bulimar, după operație: ”Revin cât pot de repede”

bulimarGimnasta Diana Bulimar (19 ani) a fost operată luni la o clinică din Viena, în urma unor dureri pe care le-a acuzat la genunchiul drept. Problemele apărute în ultimul timp nu i-au permis sportivei de la CS Dinamo să mai participe la Jocurile Europene de la Baku, unde ar fi fost liderul echipei României. De la Viena, valoroasa gimnastă a trimis un mesaj pentru ”Familia Dinamo”: ”Revin cât pot de repede”. Sănătate, Didi! Așteptăm să ne încânți din nou cu evoluțiile tale din competițiile oficiale de gimnastică.

CS Dinamo, 9 iunie 2015, ora 9:22

 
 
Gimnastică. Miruna Cazan, noua steluță alb-roșie: trei titluri la primele naționale din carieră

Un articol de Alexandru Enciu (foto - Mihai Neacșu)

G_01

CS Dinamo lansează o nouă steluță pe cerul gimnasticii românești. La finele săptămânii trecute, Buzăul a găzduit Campionatele Naționale de junioare III, competiție ce a însemnat, pentru sportivele de nivel I (9 ani), primul concurs național din carieră. Micuța vedetă a competiției a venit de la Dinamo. Miruna Cazan a câștigat trei titluri naționale și un ”argint” la nivelul I, impunându-se ca un lider al generației sale.

Read more... [Gimnastică. Miruna Cazan, noua steluță alb-roșie: trei titluri la primele naționale din carieră]
 
 
Gimnastică. Primele medalii pentru cele mai mici sportive de la Dinamo

ana_maria_turcuÎn toamna anului trecut, 30 de fetiţe intrau pe poarta Clubului Sportiv Dinamo cu gândul de a deveni noile Larisa, Diana sau Sandra ale României. Fiecare în parte trecuse printr-un selecţie riguroasă şi a fost păstrată în programul de relansare a gimnasticii româneşti, demarat de FR de Gimnastică şi Fundaţia Casa Campionilor, cu sprijinul OMV Petrom, graţie unor calităţi speciale, percepute doar de ochii atenţi ai antrenorilor de de la CS Dinamo. În numai opt luni, micuţele au deprins mişcările de bază şi chiar au învăţat să stea pe aparate, ceea ce le-a permis să ia parte la primul loc concurs.

Read more... [Gimnastică. Primele medalii pentru cele mai mici sportive de la Dinamo]
 
   
Gimnastică. Diana Bulimar - argint, Andrei Muntean - bronz la Cupa Mondială de la Doha

Bulimar_DOHA_WAG-UB-QAT-2015Gimnaștii români au obținut două medalii în prima zi a Cupei Mondiale de la Doha, ambele fiind obținute de sportivi legitimați la CS Dinamo București. Diana Bulimar s-a clasat pe locul doi la paralele, cu 13,600, aurul fiind cucerit de Youna Dufournet (Franţa, 13,650). La masculin, Andrei Muntean a încheiat finala de la inele pe locul trei, cu 15.325, după Arthur Zanetti (Brazilia, 15.725) și Artur Tovmasyan (Armenia, 15.425). Vineri, Andrei Muntean va mai concura în finalele de la sărituri și paralele.


Diana Bulimar, prima din stânga, a început anul cu un rezultat promițător. Circuitul Cupei Mondiale cuprinde șase etape și se încheie în septembrie


 

CS Dinamo, 26 martie 2015, ora 21:30

 
 
Gimnastică. Larisa Iordache, aur la Cupa Mondială de la Glasgow

Un articol de Alexandru Enciu (foto - Mihai Neacșu)

gim.larisa_crop.jpgLarisa Iordache încheie anul 2014 în forță. Dubla vicecampioană mondială a cucerit sâmbătă, la Glasgow (Scoția), a doua sa medalie de aur din circuitul Cupei Mondiale. După victoria de la Stuttgart, de săptămâna trecută, sportiva legitimată la Dinamo a încheiat etapa din Glasgow cu un avantaj de aproape trei puncte înaintea următoarei clasate. Cea de a treia etapă a Cupei Mondiale, ultima din ediția 2014-2015, va avea loc anul viitor, pe 7 martie la Dallas (SUA).


Foto: Larisa Iordache a fost declarată ”gimnasta anului 2014” de federația română de specialitate


 

Read more... [Gimnastică. Larisa Iordache, aur la Cupa Mondială de la Glasgow]
 
   

Page 16 of 24

<< Start < Prev 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Next > End >>

Program Competitional

26 februarie - 3 martie 2024

Handbal. EHF European League (etapa 3), marți 27 februarie, ora 19:45: CSM Constanța – Dinamo

Fotbal. SuperLiga România (etapa 28), marți 27 februarie, ora 18:00: Dinamo 1948 – Hermannstadt. Stadion Arcul de Triumf

Handbal. Liga Națională (etapa 19), joi 29 februarie, ora 18:00: Dinamo – Politehnica Timișoara. Sala Dinamo

Polo. Superliga (etapa 9, restanță), vineri 1 martie, ora 11:00: CSU Oradea – Dinamo

Fotbal. SuperLiga România (etapa 29), vineri 1 martie, ora 20:00: Poli Iași - Dinamo 1948

Volei masculin. Cupa României, turneul Final 4 (semifinală), sâmbătă 2 martie, ora 16:00: Dinamo – Steaua. Se joacă la Mioveni

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 20), sâmbătă 2 martie (ora 19:00): FC Argeș - Dinamo

Scrimă. Campionatul European de cadeți și juniori, 22-29 februarie, Napoli (Italia)

Tir. Campionatul European de seniori, 24 februarie – 3 martie, Gyor (Ungaria)

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

ANUNTURI

Bazinul olimpic acoperit va găzdui în weekendul 24-25.02.2024 o competiție de polo din cadrul Campionatului Național U15, motiv pentru care activitatea de agrement se va desfășura după următorul program:

Sâmbătă 24 februarie: 13:30 – 18:00

Duminică 25 februarie: 12:00 – 19:00

Online Guests

We have 245 guests online