Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Gimnastică feminin Gimnastică. 373 de fetițe au venit la selecția ”Țară, țară, vrem campioane”

Gimnastică. 373 de fetițe au venit la selecția ”Țară, țară, vrem campioane”

Un articol de Alexandru Enciu (foto - Mihai Neacșu)

G__104.jpgSala Polivalentă din cadrul Complexului Sportiv Dinamo a fost luată cu asalt, sâmbătă dimineață, de sute de fetițe cu vârsta cuprinsă între 4 și 8 ani, venite să participe la selecția ”Țară, țară, vrem campioane”. Parte integrantă a Programului de relansare a gimnasticii românești, proiectul susținut de Petrom își propune să descopere campioanele de mâine, iar perspectivele sunt din cele mai bune. Acțiunea de la CS Dinamo a fost o reușită totală și a dovedit că mugurii performanței sportive sunt încă puternici în România.

Timp de aproape patru ore și jumătate, cele 373 de fetițe deja preselecționate au încântat printr-o explozie de talent, inocență, spontaneitate și seriozitate. Fiecare micuță candidată la gloria sportivă a trecut pe la cele opt aparate de lucru, specialiștii încercând să descopere acele calități necesare unei campioane la gimnastică. Acțiunea a fost coordonată de reputata antrenoare Mariana Bitang, care le-a avut alături pe marile campioane Lavinia Miloșovici, Simona Amânar, Andreea Răducan, Gina Gogean, Larisa Iordache și Diana Bulimar. La final, doamna Elisabeta Lipă, președintele CS Dinamo, a oferit plachete și flori celor implicați în acest proiect generos, în frunte cu Mariana Gheorghe (director general executiv al companiei Petrom) și cu reputații antrenori Octavian Bellu și Mariana Bitang.

Proiectul de relansa a gimnasticii românești își propune să selecționeze 150 de fetițe la nivel național, care timp de mai mulți ani să beneficieze de cele mai bune condiții de pregătire și de aducație în șase centre naționale. Unul dintre aceste centre va fi la CS Dinamo București.

CS Dinamo, 08 iunie 2014, ora 9:50

G__100.jpg

G__102.jpg

G__107.jpg

G__106.jpg

Program Competitional

23-29 ianuarie 2023

Baschet. LNBM Mozzart (etapa 18), sâmbătă, 28 ianuarie, ora 18:30: Dinamo – ABC Athletic Constanța. Sala Dinamo

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 14), miercuri, 25 ianuarie, ora 19:00: FC Argeș - Dinamo

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 15), duminică, 29 ianuarie, ora 15:00: Dinamo – CSM Târgoviște. Sala Dinamo

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 14), sâmbătă, 28 ianuarie, ora 14:00: Știința București – Dinamo. Arena Romsilva Știința București

Polo. Cupa României la feminin (turneul II), 27-29 ianuarie, Bazinul Otopeni

Tir. Cupa Mondială de la Jakarta, 28 ianuarie (pușcă 10 m feminin), Indonezia

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Online Guests

We have 281 guests online