Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Gimnastică feminin Gimnastica. Forta unui proiect: micutele gimnaste de la Dinamo, la Europeanul de la Cluj

Gimnastica. Forta unui proiect: micutele gimnaste de la Dinamo, la Europeanul de la Cluj

Proiect_OK_Cluj.jpgMicuțele gimnaste de la Dinamo, selectate în 2014 prin Proiectul ”Țară, țară, vrem campioane!”, în care CS Dinamo este partener, au simțit emoțiile primul lor campionat european. Nouă dintre sportive au participat la competiția continentală de la Cluj-Napoca, fiind parte din coregrafia pusă în scenă la festivitatea de deschidere.

Micuțele sportive au dansat în constume populare și au prezentat exerciții în echipament de concurs, iar mai apoi le-au ținut pumnii din tribună Larisei Iordache, Cătălinei Ponor, lui Marian Drăgulescu și celorlalți gimnaști tricolori. ”Vrem să ajungem și noi să concurăm la un campionat european și să obținem medalii pentru România și pentru Dinamo”, au promis la unison micuțele antrenate de Mariana Câmpeanu, Anca Drăghici și  Dan Potra.

proiect_cluj_dinamo

Ella Oprea, Ana Marioara, Bianca Păta, Ștefania Călitu, Roberta Radu, Eva Mircioagă, Bianca Atănăsoaie, Monica Ilie și Violeta Vătășelu au fost cele nouă sportive de la Dinamo prezente la Cluj-Napoca. A zecea, Ana Turcu, nu a mai ajuns la Europene, din cauză că și-a fisurat un deget.

Dintre centrele partenere ale proiectului, Dinamo a fost în top din punct de vedere al numărului de sportive selectate pentru festivitatea de deschidere, ceea ce dovedește încă o dată că la clubul numărul 1 al României se lucrează cu pricepere.

La Dinamo, 14 fetițe se antrenează zi de zi cu gândul de a deveni mari campioane ale gimnasticii. Proiectul inițiat de Fundația Casa Campionilor și Federația Română de Gimnastică, susținut de Petrom, crește frumos și ne dă speranțe tuturor că poate produce gimnaste olimpice pentru 2024.

proiect_petrom_cluj_deschidere2.jpg

CS Dinamo, 26 aprilie 2017

Program Competitional

23-29 mai 2022

Box. Campionatul European, 21-31 mai, Erevan (Armenia)

Karate. Campionatul European EKF, 23-29 mai, Turcia

Tir. Cupa Mondială, 27 mai – 7 iunie, Baku (Azerbaidjan)

Rugby. Liga Națională (etapa 6), 28 mai, ora 11:00: Dinamo - CSM Galați. Stadion Arcul de Triumf

Haltere. Cupa României – juniori, 23-27 mai, Bacău

Lupte. Cupa României U20, 26-29 mai, Pitești

Judo. Campionatul Național, 28-29 mai, Cluj-Napoca

Agrement Tenis de Masa

Agrement Natație

Agrement Fitness

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Online Guests

We have 454 guests online