Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Natație Înot. Robert Glință, medalie de argint la 50 de metri spate la prima etapă a Swim Championship Series 2020

Înot. Robert Glință, medalie de argint la 50 de metri spate la prima etapă a Swim Championship Series 2020

Glinta_Budapesta_Swim_Series_2019Robert Glință participă al doilea an consecutiv la circuitul de elită lansat de Federația Internațională de Natație (FINA), la care sunt invitați numai cei mai valoroși înotători ai lumii. Prima etapă s-a desfășurat la Shenzhen (China), pe 14 și 15 ianuarie.

Glință a luat startul la Shenzhen numai la proba de 50 de metri spate, alături de alți trei înotători de top. Cu o evoluție bună, înotătorul de la Dinamo a încheiat proba în 24,91 sec, fiind depășit numai de chinezul Jiayu Xu (24,63). 

În 2019, Glință a încheiat circuitul de 3 milioane de dolari la FINA cu patru medalii: o medalie de argint (50 m spate - Guangzhou) și trei de bronz (100 m spate - Guangzhou, 50 m spate - Budapesta și Indianapolis).

CS Dinamo, 15 ianuarie 2020

NOU! Hidrokinetoterapie

ANUNTURI AGREMENT

• Având în vedere măsurile dispuse de autorități în contextul epidemiologic actual, începând cu data de 16 martie a.c., Bazinul de înot Anatolie Grințescu – Dinamo se închide pe toată durata existenței stării de urgență.

• În contextul general al măsurilor luate pentru stoparea răspândirii noului COVID-19 (coronavirus), CS Dinamo a decis suspendarea activităților desfășurate la sala de fitness. Redeschiderea acesteia va fi condiționată de modul în care va evolua situația.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Informatii BREXIT

banner-brexit-300x140

Agrement Fitness

Agrement Natație

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Online Guests

We have 389 guests online