Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Scrimă

Scrimă

Scrimă - Cupa României, feminin

Bianca Pascu a câştigat trofeul naţional!

Bianca_Pascu__02Zilele acestea, după cum bine vă mentionasem şi în avancronică, la Slobozia se desfăşoară etapa finală a Cupei României la feminin, atât individual, cât şi pe echipe.

Sportivele noastre au reuşit un parcurs impresionant, iar startul a fost dat de  Bianca Pascu, singura noastra reprezentantă la Jocurile Olimpice de la Londra. Aceasta a reuşit să se impună la individual, câştigând astfel Cupa României, fiind urmată, la mică distanţă, pe podium, de Andreea Pelei care a reuşit să se claseze pe locul 3. 

Aceste două bune rezultate nu puteau anunţa decât că fetele noastre sunt într-o formă fantastică, fapt ce a fost dovedit astăzi, 26 octombrie, când echipa noastră a câştigat Cupa României.  Entuziasmul şi admiraţia noastră nu pot fi exprimate prin cuvinte, dar sper că simpla enumerare a numelor celor 4 campioane să le demonstreze că noi toţi suntem alături de ele.

Felicitari pentru Bianca Pascu, Andreea Pelei, Georgiana Ungureanu şi Mirela Ifrim care, alături de antrenorul Alexandru Chiculiţă, ne-au demonstrat, încă o dată, că secţia de scrimă a Clubului nostru produce numai campioni.

AUtorul articolului: Horaţiu Bărgăunaş . Foto: Mihai Neacşu - CS Dinamo, 26 octombrie, ora 1700

 
 
Scrimă – Campionatul European 2012

Sc_CN_27Argint pentru România la campionatul din acest an

Localitatea Legrano din Italia a fost gazda Campionatului European de scrimă, ediţia 2012.

Elevii antrenorului Mihai Covaliu au câştigat medalia de argint, fiind învinşi în finală de echipa Rusiei, cu scorul de 45-42.

Echipa României, având în componenţa sa pe Rareş Dumitrescu, Gelu Zalomir, Tiberiu Dolniceanu şi Alexandru Şireţeanu a învins în sferturile de finală formaţia Georgiei, cu scorul de 45-36, şi formaţia Belarusului, în semifinală, cu scorul de 45-36.

Autorul articolului și foto: Mihai Neacșu – CS Dinamo, 20 iunie, ora 000

 
 
Scrima – Campionatul național masculin 2012

SB_01Vineri, sâmbătă și duminică, la sala Floreasca din Capitală, s-au desfășurat întrecerile Campionatului Național masculin 2012.

Vineri, la individual, sportivii dinamoviști au ocupat primele trei locuri: Rareș Dumitrescu l-a învins în finală pe Ciprian Gălățeanu, sportiv venit  de curând la Dinamo de la C.S.M. Iași. iar locul trei a fost ocupat de Tiberiu Dolniceanu.

Duminică dimineață a avut loc finala dintre echipele Dinamo și Steaua. Echipa C.S. Dinamo a câștigat clar finala, cu 45-23.

Echipa dinamovistă a avut următoarea componență: Rareș Dumitrescu, Gelu Zalomir, Tiberiu Dolniceanu ,Ciprian Gălățeanu și Marius Moșu,  antrenor fiind Mihai Covaliu. Lotul național, condus de Mihai Covaliu, are un program încărcat, peste doua săptămâni urmând să se desfășoare Cupa Mondială, la Varșovia , după care urmează Campionatul European la Legnaro, în Italia, pentru ca, pe data de 15-18 iunie, la Chicago, să participe la o etapă de Grand Prix.

Autorul articolului și foto: Mihai Neacșu – CS Dinamo, 22 mai, ora 2230

 
   
Scrima - Cupa Mondiala, Atena 2012

S_CN_02Comportare remarcabilă a echipei masculine de sabie a României la Atena, unde s-a desfăşurat Cupa Mondială pe echipe şi concursul pentru trofeul Acropolis la individual.

Echipa României, formată din sportivii Rareş Dumitrescu, Tiberiu Dolniceanu, Florin Zalomir, Alexandru Şireteanu şi Cosmin Hanceanu au întrecut în sferturi echipa statului Belarus, cu 45-42, pentru ca, în semifinală, să piardă cu 43-45 în faţa Rusiei - echipa care, în finală, a învins formaţia Germaniei şi a câştigat competiţia. În finala mică, România a învins Italia cu 45-41 şi a ocupat locul 3 al competiţiei. La individual, în cadrul Cupei Acropolis, Rareş Dumitrescu a ocupat locul 3.

Read more... [Scrima - Cupa Mondiala, Atena 2012]
 
 
Scrimă - Campionatul Naţional de Sabie, seniori, 2012

CN__Scrima_01Sâmbătă, 28 aprilie, şi duminică, 29 aprilie, sala Federaţiei Române de Scrimă din complexul Floreasca a găzduit Campionatul Naţional de sabie feminin. Sâmbătă a avut loc întrecerea individuală iar duminică întrecerea pe echipe. La individual, întreaga atenţie a fost focalizată de Bianca Pascu, sportiva de la Dinamo recent calificată la Jocurile Olimpice, frumoasă şi distinsă, dar evident emoţionată şi stânjenită de atenţia neobişnuită a presei şi a tuturor celor prezenţi, fiecare dorind să o felicite şi să o încurajeze.

Competiţia a fost previzibilă până în faza semifinalelor unde dinamovista Andreea Pelei a întâlnit-o pe stelista Elena Munteanu, considerată sablera numarul unu a valorosului lot stelist, în timp ce, în cealaltă semifinală, Bianca urma să o întâlnească pe stelista Mihaela Bulică. Andreea a făcut un meci foarte bun şi a câştigat nescontat un meci pe alocuri dramatic, cu 15-11. Bianca nu a reuşit să se concentreze şi să se conecteze la tensiunea meciului cu Mihaela Bulica şi a pierdut cu 10-15, oarecum neaşteptat.

Read more... [Scrimă - Campionatul Naţional de Sabie, seniori, 2012]
 
   

Page 37 of 38

<< Start < Prev 31 32 33 34 35 36 37 38 Next > End >>

Program Competitional

Săptămâna 5 - 11 decembrie 2022

Handbal. Machineseeker EHF Champions League (etapa 9), 8 decembrie, ora 19:45: Dinamo - HC PPD Zagreb. Sala Polivalentă București

Handbal. Liga Națională (etapa 15), 11 decembrie, ora 12:00: Dinamo – CSU din Suceava. Sala Dinamo

Baschet. Liga Națională (etapa 9), 7 decembrie, ora 18:00: CSM ABC Athletic Constanța – Dinamo

Baschet. Liga Națională (etapa 10), 10 decembrie, ora 18:00: CSM Galați – Dinamo

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 10), 10 decembrie, ora 15:00: Rapid – Dinamo. Sala Rapid

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 9), 10 decembrie, ora 17:00: Dinamo – CSM Lugoj. Sala Dinamo

Box. Campionatul Național tineret și seniori, 6-10 decembrie, Târgu Jiu

Inot. Campionatul Național de cadeți, 08-11 decembrie, Miercurea Ciuc

Haltere. Campionatul Mondial, 4-14 decembrie, Columbia

Agrement Natație

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

ANUNTURI

AGREMENT ÎNOT

În ziua de sâmbătă, 10 decembrie a.c., în intervalul 16:30 - 19:00, bazinul acoperit semiolimpic (25m) este rezervat pentru activități competiționale, motiv pentru care nu se vor desfășura ore de agrement.

bazin_acoperit_2

Online Guests

We have 283 guests online