Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Taekwondo Taekwondo - Cupa Romaniei 2012, Botosani, 12-14 octombrie

Taekwondo - Cupa Romaniei 2012, Botosani, 12-14 octombrie

Șase medalii pentru sportivii dinamoviști

Ta__02Timp de trei zile Sala Sporturilor din Botoșani a fost gazda întrecerilor pentru Cupa României la Taekwondo. Echipa Dinamo a avut o comportare la fel de bună ca de obicei în competițiile interne, cucerind nu mai puțin de șase medalii, după cum urmează;

locul I – seniori: cat. 68 kg: Robert Amzoiu; cat. -84 kg: Claudiu Rosianu; cat.  80 kg: Alexandru Biel.

locul II – juniori: Claudiu Nedelea și Alexandru Ionașcu

loc III – cadeți: Andrei Stanciu.

Lotul dinamovist a fost condus de antrenorul Alexandru Dimciu.

Sectia de Taekwondo a CS Dinamo a fost înfiintata în anul 2000, an în care aceasta disciplină a devenit și sport olimpic, la a XXVII a ediție a Jocurilor Olimpice care s-a desfășurat în Australia. Au trecut 12 ani de atunci și secția a adus multe rezultate foarte bune pe plan național dar la competițiile internaționale, deocamdată, dinamoviștii nu au reușit să vină cu rezultate pe măsura pretențiilor și tradiției clubului.

Deși este greu să te bați cu sportivii din state precum Coreea de Sud - care a câștigat nu mai puțin de 9 medalii de aur la Londra - sau cu China - care a câștigat 4 medalii de aur – este, totuși, momentul ca această generație de sportivi valoroși să scoată capul în lumea bună a acestui sport iar sportivi precum Robert Amzoiu să vină cu un rezultat bun, cum ar fi de la Campionatul european pe echipe care urmează să se desfășoare în Creta, în perioada 21-22 octombrie.

Autorul articolului și foto: Mihai Neacșu – CS Dinamo, 15 octombrie ora 2000

Program Competitional

Săptămâna 20-26 mai 

Fotbal. SuperLiga Romania, baraj (meci tur), luni 20 mai, ora 20:00: Dinamo 1948 – Csikszereda M. Ciuc. Arena Națională

Fotbal. Liga 3, baraj pentru promovare L2 (turul 1). Miercuri 22 mai, ora 18:00: AFC Dunărea Călărași – CS Dinamo. Sâmbătă 25 mai, ora 18:00: CS Dinamo – AFC Dunărea Călărași. Stadion Dinamo

Handbal. EHF European League – EHF Finals Men, 25-26 mai, Hamburg. Sâmbătă 25 mai, ora 16:00 (ora României): SG Flensburg (Germania) – Dinamo. Duminică, 26 mai: finalele (ora 16:00 și ora 19:00)

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

IA ATITUDINE

2_InfoCons

Online Guests

We have 166 guests online