Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Tir Tir. Laura Coman, AUR cu repetiție. Sportiva antrenorului Olimpiu Marin și-a păstrat titlul european la pușcă 10 metri a.c.

Tir. Laura Coman, AUR cu repetiție. Sportiva antrenorului Olimpiu Marin și-a păstrat titlul european la pușcă 10 metri a.c.

Laura_Coman_CE_tirLaura Coman (26 de ani) a câștigat sâmbătă, 29 februarie, medalia de aur la Campionatele Europene de tir de la Wroclaw (Polonia), în proba individuală de pușcă aer comprimat. Eleva antrenorului Olimpiu Marin și-a păstrat tiltul european câștigat în 2019, fiind singura campioană de anul trecut care ”recidivează”.

Laura s-a calificat în finala probei cu al treilea rezultat (629,6 puncte), dar a dominat clar lupta pentru medalii, dată în formula de opt (numărul finalistelor). După ce șase sportive au fost eliminate pe parcurs, pentru aur au rămas Laura și rusoaica Anastasiia Galashina. Înaintea ultimului foc, Laura avea avantaj consistent, astfel că a luat aurul, chiar dacă a tras 10,1, iar adversara ei 10,7. Cu un punctaj total de 251,2, Laura a devansat-o pe Galashina (251,1). Pe locul 3 s-a clasat Andrea Arsovic (Serbia).

La masculin, Alin Moldoveanu a încheiat proba de pușcă a.c. pe locul 35, cu 623,8 puncte.

Roxana Bonte - la numai 1 punct de calificarea la Jocurile Olimpice

Dinamovista Roxana Bonte (22 de ani), sportivă antrenată de Dana Cohanciuc, a încheiat proba de pistol 10 metri din cadrul Campionatului European de la Wroclaw (Polonia) pe locul 13, cu 573 de puncte.

Fiind criteriu de calificare la JO de la Tokio, Europeanul a pus la bătaie câte două bilete olimpice pentru fiecare probă. La proba Roxanei, calificarea a fost obținută de sportivele clasate pe locurile 8 și 9, ambele cu câte 574 de puncte. Primele șapte clasate erau deja calificate la JO.

Sportivă tânără pentru un sport al experienței, Roxana mai are o șansă de calficare la JO în mai, la Plzen.

CS Dinamo, 1 martie 2020

NOU! Hidrokinetoterapie

ANUNTURI AGREMENT

• Având în vedere măsurile dispuse de autorități în contextul epidemiologic actual, începând cu data de 16 martie a.c., Bazinul de înot Anatolie Grințescu – Dinamo se închide pe toată durata existenței stării de urgență.

• În contextul general al măsurilor luate pentru stoparea răspândirii noului COVID-19 (coronavirus), CS Dinamo a decis suspendarea activităților desfășurate la sala de fitness. Redeschiderea acesteia va fi condiționată de modul în care va evolua situația.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Informatii BREXIT

banner-brexit-300x140

Agrement Fitness

Agrement Natație

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Online Guests

We have 268 guests online