Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Volei masculin

Volei masculin

Volei – Divizia A1, masculin, editia 2013-2014: avancronica etapei a 7-a

Un articol de Viorica Susanu

MuresanPrima divizie a voleiului masculin programează pentru duminică 17.11.2013, etapa cu numarul VI din cadrul turului primei faze, meciul C.S.Dinamo București - L.P.S. Piatra Neamț, la ora 18 în Sala Dinamo. Nemțenii sunt pe locul 8 în clasament iar Dinamo pe locul 5 având un meci mai puțin disputat. Ambele echipe au nevoie de victorie ceea ce cu siguranță va asigura un spectacol voleibalist de calitate. Vă așteptăm în noua sală de jocuri din incinta Clubului Sportiv Dinamo București.

Mircea Roman, 34 ani, căsătorit, joaca pe postul de ,,universal".

Provine dintr-o familie de sportivi, ambii părinți practicând canotajul de performanță, acest lucru avand o contribuție decisivă  în îndrumarea lui către practicarea sportului. Incursiunea în acestă lume a sportului a început cu practicarea jocului de fotbal, ca portar la Farul Constanța în grupa de jun II.A, apoi a cochetat cu handbalul și baschetul în paralel cu jocul de volei. 

  Citeşte mai mult... [Volei – Divizia A1, masculin, editia 2013-2014: avancronica etapei a 7-a]
 
 
Volei – Divizia A1, masculin, editia 2013-2014: etapa a 5-a

Dinamo__01_DinMascCSM Agronomia București vs Dinamo: 0-3 (19-25, 16-25, 17-25)

Meciul  din cadrul etapei cu numărul V la volei masculin, a adus față în față două echipe complet diferite, ca experiența și ca valoare. Dinamoviștii au avut un plus la ambele capitole și au câștigat repede și, după cum o arata și scorul, destul de clar. A fost un rezultat care a adus pentru Dinamo maximum de puncte de care avea multă nevoie, având în vedere faptul că, după această etapă, formația noastră a urcat pe locul 3 al clasamentului, intrând, astfel, în zona de obiectiv pentru acest sezon competițional

Urmează etapa a VI-a, miercuri 13 noiembrie, în care Dinamo stă, iar în etapa cu numărul VII formația noastră va primi vizita formației LPF Piatra Neamț, actuala ocupantă a locului 8 al clasamentului, care sperăm să nu ridice probleme prea mari echipei noastre.

Autorul articolului și foto: Mihai Neacșu – CS Dinamo, 10 noiembrie 2013, ora 2330

 
 
Volei – Divizia A1, masculin, editia 2013-2014: avancronica etapei a 5-a

Un articol de Viorica Susanu

Despot_GavrilDupă două meciuri foarte grele, sâmbătă la ora 17, în Sala Agronomia, C.S.DINAMO BUCUREȘTI întâlnește CSM Agronomia București în cadrul etapei a 5-a. Campionatul din acest an este foarte echilibrat, ceea ce înseamnă că oricare din echipele de top care ar juca în sala Agronomia poate avea surprize nedorite. Așadar, sâmbătă, voleibaliști noștri vor fi pregătiți să se implice cu toată seriozitatea într-un meci important pentru ambele echipe. Vă invităm la meci, în număr cât mai mare, în Sala Agronomia din cadrul Facultății de Agronomie. Spectacolul este garantat.

 Interviu cu Filip Despotovski

Până la vârsta de 16 ani a practicat înotul unde a obținut peste 30 de medalii de aur, dar o accidentare la cot și o operație l-au ținut o perioadă lungă în afara bazinului. La Revenirea în bazin a realizat că colegii lui au evoluat mult și lui îi va fi foarte greu să ajungă la nivelul lor și să îi depasească. Faptul ca iubește sportul l-a determinat să se orienteze spre alt sport și din pură întamplare a ales voleiul. Este de 4 ani la Dinamo și consideră că aici are a 2 a familie, a povestit Filip cu calm și siguranță, probabil calități ce au făcut să fie declarat cel mai bun ridicător din țară în ultimii ani, de către FRV.

Citeşte mai mult... [Volei – Divizia A1, masculin, editia 2013-2014: avancronica etapei a 5-a]
 
   
Volei – Divizia A1, masculin, editia 2013-2014: etapa a 4-a

D_vs_CV__12 Dinamo Bucureşti - SCM U Craiova: 2-3 (21-25, 19-25, 25-18, 25-20, 7-15)

Sămbătă, 2 noiembrie, sala Extreme din Capitală a găzduit partida de volei din cadrul etapei a IV-a a diviziei A1, dintre Dinamo Bucureşti și CSM U Craiova.

Craiovenii au câștigat cu scorul de 3-2 (21-25, 19-25, 25-18, 25-20, 7-15) în urma unei partide de un înalt nivel spectacular şi sportiv. După această etapă, în urma căreia echipa noastră a obţinut totuşi un punct datorită înfrângerii la limită, Dinamo se situează pe locul 5 în clasament, la doar 2 puncte distanţă de ocupantele locurilor 2-4.

Dinamoviștii trebuie să treacă repede peste acest eșec iar în etapa viitoare când o vor întâlni, în deplasare, pe CSM București, să demonstreze valoarea reală a echipei. Meciul următor se va desfășura sâmbătă, 9 noiembrie, în sala Agronomia, cu începere de la ora 1700.

Autorul articolului şi foto: Mihai Neacşu – CS Dinamo, 4 noiembrie 2013, ora 900

 
 
Volei – Divizia A1, masculin, editia 2013-2014: avancronica etapei a 4-a

Interviu_Vescan_023Capul de afiş al acestui sfârşit de săptămână şi al etapei a 4-a este, fără îndoială, întâlnirea dintre C.S.DINAMO BUCUREȘTI şi S.C.M. ”U” CRAIOVA. Craiova vine cu un lot foarte puternic alcătuit, în majoritate, din stranieri dar este așteptată de Dinamo, o echipă hotărâtă să câștige după eșecul de la Zalău. Întalnirea are loc sâmbătă de la ora 17:00, în sala Extreme din Bucureşti.

Înaintea unei dispute foarte puternice între echipele de volei masculin ale C.S.Dinamo București și Universitatea Craiova, vă prezentăm doi voleibaliști de mare valoare ai lotului nostru, care reprezintă, dacă putem spune așa, ”inima echipei”: Bogdan Mureșan pe post de centru și dacă este nevoie universal și Marius Șoloc pe post de centru.  

Împreună cu multipla campioană olimpică Viorica Susanu, în prezent, șefa sporturilor de echipă din cadrul clubului Dinamo, am realizat un interviu care să aducă iubitorilor de volei amănunte picante dar și gânduri serioase ale acestor sportivi dedicați voleiului dinamovist.

Citeşte mai mult... [Volei – Divizia A1, masculin, editia 2013-2014: avancronica etapei a 4-a]
 
   

Pagina 40 din 54

<< Început < Anterior 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Următor > Sfârşit >>

NOU! Hidrokinetoterapie

ANUNTURI AGREMENT

• Având în vedere măsurile dispuse de autorități în contextul epidemiologic actual, începând cu data de 16 martie a.c., Bazinul de înot Anatolie Grințescu – Dinamo se închide pe toată durata existenței stării de urgență.

• În contextul general al măsurilor luate pentru stoparea răspândirii noului COVID-19 (coronavirus), CS Dinamo a decis suspendarea activităților desfășurate la sala de fitness. Redeschiderea acesteia va fi condiționată de modul în care va evolua situația.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Informatii BREXIT

banner-brexit-300x140

Agrement Fitness

Agrement Natație

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 489 vizitatori online