Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Volei masculin

Volei masculin

Volei – Divizia A1, masculin, editia 2012-2013: etapa a 9-a

SCM Craiova - Dinamo Bucureşti: 3-0 (25-22; 25-22; 25-19)

VB__11Dinamo nu a reuşit, sâmbătă, să treacă de revelaţia actualei ediţii de campionat, în partida de la Craiova, contând pentru etapa a 9-a, aşa încât rămâne pe poziţia a 5-a a clasamentului, în timp ce SCM-ul a urcat pe locul 2. Chiar şi o înfrângere ne-ar fi putut propulsa cu un loc mai sus în ierarhia campionatului, dacă băieţii noştri ar fi obţinut măcar un punct în această întâlnire, însă scorul categoric la care au pierdut partida face ca aştepările noastre la accederea în zona podiumului clasamentului să fie prelungite, poate chiar până în returul campionatului.

Partida a fost una destul de echilibrată, însă toate finalurile de seturi au aparţinut gazdelor care au fost mult mai motivate şi susţinute impecabil de publicul de acasă. Rezultatul nu mulţumeşte, în mod evident, pe nimeni, însă noi sperăm ca, dincolo de acest aspect, să aibă totuşi efectul de a motiva, pentru partidele următoare, atât banca tehnică dinamovistă, cât şi lotul de jucători a cărui valoare nu a fost nici pe depate afirmată şi demonstrată în această partidă.

Autorul articolului: Florin Nan. Foto: Mihai Neacşu - CS Dinamo, 3 decemrbie, ora 1030


 
 
Volei Masculin - Cupa României 2013, calificare pentru turneul final

Phoenix Simleul Silvaniei- Dinamo Bucureşti: 1-3 (29-31, 21-25, 25-23, 15-25)

VB_10Miercuri, 28 noiembrie, Dinamo a învins la Şimleul Silvaniei, în sferturile de finală ale Cupei României şi merge mai departe, la turneul final al competiţiei naţionale.

După această fază a competiţiei, meciurile următoare sunt foarte tari, fie că sorţii vor stabili ca o echipă precum Craiova să fie prima adversară, fie că va fi vorba de echipe precum Zalaul sau Constanta. Partidele de la turneul final vor fi, fiecare în parte, adevărate finale de campionat, oricare dintre formaţii putând să câştige.

Chiar dacă echipa noastră ocupă, deocamdată, locul 5 al Diviziei A1, maturitatea şi valoarea lotului, precum şi experienţa colectivului tehnic ne dau încredere că Dinamo va avea de spus un cuvânt hotărârtor în această ediţie de Cupă a României.

Autorul articolului şi foto: Mihai Neacşu – CS Dinamo, 29 noiembrie, ora 1600

 
 
Volei – Divizia A1, masculin, editia 2012-2013: etapa a 8-a

Dinamo Bucureşti  - U Cluj: 3-0 (25-22; 25-17; 25-14)

Baieti__03Sâmbătă s-a disputat, în sala Extreme, întâlnirea dintre Dinamo Bucureşti şi U Cluj, iar după cum o arată şi scorul, dinamoviştii nu au avut, practic, probleme în a câştiga partida cu ocupanta ultimului loc în clasament, chiar dacă în voleiul masculin valorile sunt mai apropiate între primele şi ultimele clasate, astfel că, fără atenţie şi concentrare maximă, echipele mici pot crea surprize. Poate tocmai din acest motiv, antrenorul Daniel Rădulescu a început jocul şi l-a terminat cu formatia standard: Filip, Mureşan, Crăciun, Dincă, Şoloc, Dobre şi Călin la preluare.

Echipa s-a rodat şi joacă bine în această formulă, astfel încât este greu să evidenţiezi pe cineva. În acest meci ne-a atras, totuşi, atenţia tânărul Paul Crăciun care, în setul II, a avut 8 servicii la rând cu punct, nefiind mai prejos decât Dinca şi Şoloc care au avut, de asemenea, servicii foarte bune.

Pentru etapa următoare, Dinamo se deplasează la Craiova (acolo unde Rematul nu a reuşit să ia decât un set) pentru a o întâlni pe revelaţia acestui tur de campionat.

Autorul articolului şi foto: Mihai Neacşu – CS Dinamo, 26 noiembrie, ora 1030

 
   
Volei – Divizia A1, masculin, editia 2012-2013: etapa a 7-a

Steaua Bucureşti - Dinamo Bucureşti: 0-3 (18-25, 14-25, 17-25)

VB__20Derby-ul bucureştean a fost adjudecat fără drept de apel de către voleibaliştii dinamovişti care au învins-o pe Steaua la ea acasă.

Orgoliul şi terenul propriu nu au fost de niciun ajutor steliştilor în partida desfăşurată sâmbătă, în cadrul etapei a 7-a a Diviziei A1 la volei masculin. Victoria băieţilor noştri a fost una foarte categorică iar scorul pe seturi demonstrează foarte exact modul în care a decurs jocul. După o asemenea partidă, avem convingerea că Dinamo a depăşit momentul mai puţin fast al începutului de campionat, în care părea că nimic nu-i iese. Partida cu Zalăul a fost însă cea care a marcat o schimbare fundamentală în evoluţia echipei noastre. De la meci la meci, Dinamo face paşi siguri către podiumul clasamentului, acolo unde îi este locul şi  sperăm să o vedem pe o treaptă cât mai înaltă în condiţiile în care Rematul pare încă incapabil să se regăsească pe deplin.

Sâmbăta viitoare, în cadrul etapei a 8-a, Dinamo va primi vizita ultimei clasate U Cluj.

Autorul articolului: Florin Nan. Foto: Mihai Neacşu - CS Dinamo, 19 noiembrie, ora 1400

 
 
Volei – Divizia A1, masculin, editia 2012-2013: etapa a 6-a

Dinamo București - CS Agronomia București: 3-0 (25-16; 25-22; 25-12)

VB_02Sâmbătă, 10 noiembrie, s-a desfășurat cea de-a 6 etapă a Diviziei A1 la volei masculin, în cadrul căreia Dinamo a primit, la Sala Extreme, vizita unei alte echipe bucureștene: CS Agronomia.

După victoria din etapa a 4 a, a Agronomiei, în fata Tomisului, cu 3-2, dinamoviștii au intrat în teren hotărâți să nu dea ocazia adversarilor să intre în meci. Echipa a jucat perfect, i-a ieșit tot și a câștigat într-o manieră foarte categorică, așa cum o arată, de altfel, și scorul pe seturi.

Pentru moment echipa noastră este pe locul 5 în clasamentul campionatului dar suntem siguri că va urca rapid până în zona podiumului de care o mai despart doar 3 puncte.

Autorul articolului și foto: Mihai Neacșu – CS Dinamo, 11 nov., ora 1030

 
   

Pagina 41 din 51

<< Început < Anterior 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Următor > Sfârşit >>

Program Competitional

Program competițional 18-24 noiembrie 2019

Handbal. Liga Campionilor (etapa 9), 20 noiembrie, ora 19:00: Dinamo – Chekhovskie (Rus). Sala Dinamo

Handbal. Liga Națională (etapa 11), 24 noiembrie, ora 16:15: Dinamo – HC Buzău. Sala Dinamo

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 7), 24 noiembrie, ora 12:30: Dinamo – Volei Alba Blaj.

Baschet. Liga Națională (etapa 6), 18 noiembrie, ora 19:00: Steaua – Dinamo Știința. Sala regimentului de gardă Mihai Viteazu

Baschet. Liga Națională (etapa 7), 22 noiembrie, ora 19:00: Dinamo Știința – BCMU FC Argeș Pitești. Sala Dinamo

Polo.  Superliga (etapa 4), 22 noiembrie (ora 11:00) și 23 noiembrie (ora 11:00): Dinamo – Steaua. Bazinul Anatolie Grințescu - Dinamo

Rugby. Cupa României (etapa 6), 23 noiembrie, ora 11:00: Steaua – Dinamo. Teren Ghencea

Polo feminin. Turneu Bazin Floreasca, 23-24 noiembrie, București

Karate. Campionatul Național interstiluri, 23 noiembrie, Izvorani

Tenis. Turneu ATP - Bari, 18-24 noiembrie, Italia

Tir. Finala Cupei Mondiale, 18-24 noiembrie, Putian (China)

Scrimă. Circuit European de cadeți, 22-24 noiembrie, București

ANUNTURI AGREMENT

Sâmbătă, 23 noiembrie a.c., Bazinul olimpic acoperit Anatolie Grințescu găzduiește, începând cu ora 11:00, meciul din Superliga de polo dintre Dinamo și Steaua. Din acest motiv, activitatea de agrement și inițiere în bazinul mare va începe la ora 13:15. 

Mulțumim pentru înțelegere!

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Fitness

NOU! Hidrokinetoterapie

Agrement Natație

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 337 vizitatori online