Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Volei masculin

Volei masculin

Volei masculin – Cupa CEV 2013

Dinamo Bucureşti - Landstede Zwolle 0-3 (32-34; 24-26; 20-25)

VB_CEV___06Marţi, 23 octombrie, în sala Floreasca din Capitală s-a desfăşurat prima partidă a Cupei CEV –ediţia 2013, între Dinamo Bucureşti şi formaţia olandeză Landstede Zwolle.

Partida dintre cele două echipe a fost una echilibrată, după cum o arată şi scorul fiecărui set. Prima repriză a fost începută în forţă de echipa olandeză care, dupa 10 minute de joc, conducea cu 16-8. Dinamo şi-a revenit, a jucat fiecare punct cu determinare şi a reuşit să egaleze: 22-22. Şi, cum la volei masculin nu se întâmplă asemenea recuperări de scor, am fost tentaţi să credem că dinamoviştii vor câştiga setul. Deznodământul s-a prelungit totuşi neaşteptat de mult iar, în cele din urmă, olandezii şi-au adjudecat primul set.

În setul doi a fost un echilibru aproape perfect, până la final când oaspeţii au câştigat un set care ar fi putut fi, la fel de bine, al dinamoviştilor. În setul trei, elevii antrenorului Daniel Rădulescu au cedat iniţiativa şi au pierdut un meci în faţa unei echipe care nu este imposibil de învins, chiar şi în Olanda, cele două echipe fiind de valori sensibil egale.

Autorul articolului şi foto: Mihai Neacşu – CS Dinamo, 23 octombrie, ora 2230

 
 
Volei – Divizia A1, masculin, editia 2012-2013: etapa a 3-a

CSM Baia Mare - CS Dinamo București: 3-0 (29-27, 29-27, 25-21)

Așa cum se anticipa și în avancronica sportivă a acestui weekend, partida de la Baia Mare, contând pentru a 3-a etapă a Campionatului Diviziei A1 la volei masculin, a avut un rezultat imprevizibil. Întreaga partidă, dar în special primele două seturi care au fost extrem de disputate, au demonstrat faptul că meciul a fost deschis oricărui rezultat.

Din păcate, ceea ce contează, la final, este rezultatul pe seturi, iar din acest punct de vedere putem afirma cu convingere că scorul nu reflectă realitatea din teren și diferența de valoare dintre echipe. Suntem siguri că băieții noștri vor demonstra în returul de la București acest fapt însă, până atunci, trebuie să se concentreze pentru următoarele partide și să înregistreze rezultate care să-i urce de pe actualul loc 7, în top 3, acolo unde le este locul cu care ne-au obișnuit.

Autorul articolului: Florin Nan - CS Dinamo, 21 octombrie, ora 2230

 
 
Volei – Divizia A1, masculin, editia 2012-2013: etapa 2-a

Dinamo București – Tomis Constanța: 0-3 (22-25; 24-26; 22-25)

VB__Din--Const__01Sâmbătă, 13 octombrie a fost, se pare, o zi cu ghinion și pentru voleiul masculin dinamovist, având în vedere rezultatul partidei din cea de-a doua etapă a cmpionatului, disputată între Dinamo și Tomis Constanța.

Meciurile dintre cele douăechipe mereu au fost disputate și deschise oricărui rezultat iar acest meci s-a înscris perfect în aceeași notă, scorul nereflectând realitatea din teren.

Costanța a început primul set mai bine, chiar dacă au fost multe momente de echilibru perfect în jocul celor două echipe. În setul doi, Dinamo a condus ostilitățile și chiar a avut o minge de set, însă nu a reușit să valorifice acest avantaj, ceea ce a dus la pierderea setului. Nu a mai fost decât un pas până la obținerea victoriei iar constănțenii l-au făcut câștigând și setul 3.

Este firesc ca un astfel de rezultat să nu ne mulțumească însă trebuie să ne reamintim de evoluția dinamoviștilor din etapele campionatului trecut iar asta ne va da speranțe pentru rezultate bune în continuare și o foarte bună poziționare în clasamentul competiției, având în vedere faptul că echipa, în cea mai mare parte a sa, a rămas neschimbată.

Autorii articolului: Mihai neacșu și Florin Nan. Foto: Mihai Neacșu – CS Dinamo, 15 octombrie ora 300

 
   
Volei – Divizia A1, masculin, editia 2012-2013: etapa I

C.S. Phoenix Simleul Silvaniei - C.S. Dinamo București: 0-3 (22-25, 17-25, 21-25)

Prima etapă de campionat a adus și prima victorie pentru voleibaliștii dinamoviști, în partida desfășurată în deplasare, la Șimleul Silvaniei, în fața nou-promovatei C.S. Phoenix. Gazdele au încercat să dea o replică pe măsura notorietății și valorii echipei bucureștene, însă au cedat repede în fața unei echiipe foarte bine sudată și mult mai experiementată.

La sfârșitul partidei, Dan Drăgușin, managerul echipei alb-roșii, se declara foarte mulțumit de evoluția băieților noștri, reliefând, ca de fiecare dată după meciurile voleibaliștilor dinamoviști, spiritul de echipă din sânul formației, coeziunea în joc și valoarea incontestabilă a sportivilor.

Prima piatră de încercare pentru echipa noastră, în această ediție de campionat, va fi în etapa următoare, pe 13 octombrie, când vom primi vizita echipei Tomis Constanța, venită după victoria din deplasare, de la Piatra Neamț, din prima etapă.

Autorul articolului: Florin Nan - CS Dinamo, 7 octombrie ora 2115

 
 
Volei masculin - Dinamo va evolua, in toamna, in Cupa CEV

Confederatia Europeana de Volei a decis participarea echipei de volei masculin Dinamo Bucuresti, in Cupa CEV

Joi, 7 iunie, în Luxemburg, au avut loc tragerile la sorți a 16-imilor de finală ale Cupei CEV, care se vor desfășura în ultima parte a lunii octombrie. Cu această ocazie, Confederația Europeană de Volei a decis includerea între participantele la Cupa CEV a echipei masculine de volei Dinamo București, calificată inițial pentru Cupa Challenge.

În urma tragerilor la sorți, echipa noastra va întâlni în faza 16-imilor competiției, formația olandeză Landstede Zwolle. Prima partidă se va desfășura la București, la o dată ce va fi stabilită între 23 și 25 octombrie, iar returul din Olanda se va desfășura între 30 octombrie și 1 noiembrie.

Autorul articolului: Florin Nan - CS Dinamo, 9 iunie, ora 1100

 
   

Page 41 of 49

<< Start < Prev 41 42 43 44 45 46 47 48 49 Next > End >>

Program Competitional

Program competițional 14-20 octombrie 2019

Handbal. Liga Natională (etapa 8), 16 octombrie, ora 18:25: Steaua – Dinamo. Sala Concordia (Chiajna)

Handbal. Liga Campionilor (etapa 5), 20 octombrie, ora 17:00: Orlen Wisla Plock - Dinamo

Baschet. Liga Națională (etapa 1), 14 octombrie, ora 17:30: Dinamo – U BT Cluj

Baschet. Liga Națională (etapa 2), 18 octombrie, ora 19:45: CSM CSU Oradea - Dinamo

Polo. Liga Națională (Turneul – I), 17-20 octombrie, Brașov

Volei masculin. Divizia A1 ( etapa 2), 19 octombrie, ora 13:30: Unirea Dej - Dinamo

Box. Campionatul Național de seniori, 14-20 octombrie, Tg. Mureș

Gimnastică. Campionatul Național de juniori I, II, III, 17-20 octombrie, Ploiești

Haltere. Campionatul European de juniori I și tineret, 14-29 octombrie, București

Șah. Open Internaţional „Bitcoin”, seniori-juniori, 19-20 octombrie, Bucureşti. Open Internaţional, 17-20 octombrie, Tg.Mureş

Schi Sărituri. Campionatul Naţional de vară, 18-20 octombrie, Râşnov

ANUNTURI AGREMENT

În zilele de 26 și 27 octombrie, Bazinul olimpic acoperit Anatolie Grințescu va găzduit competiția internațională de înot ”Cupa Andrei Nicolescu - ediția a III-a”. În cele două zile sus-menționate nu se vor organiza activități de inițiere și agrement la înot.

Mulțumim pentru înțelegere!

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Fitness

NOU! Hidrokinetoterapie

Agrement Natație

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Online Guests

We have 496 guests online