Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Scrimă

Scrimă

Scrimă. Echipa feminină de sabie, locul întâi la Cupa României

Un articol de Alexandru Enciu (foto - Mihai Neacșu)

SF__cn___14.jpgClubul Sportiv Dinamo și-a îmbogățit palmaresul la Cupa României de sabie, competiție desfășurată în Sala de Scrimă Floreasca din București, cu încă un loc întâi. După succesul de la individual al Biancăi Pascu, fetele au câștigat miercuri de o manieră categorică întrecerea pe echipe. În finală, Dinamo 1 a trecut de CSM Iași cu scorul de 45-26. Cea de a doua echipă a clubului înscrisă în competiție a ocupat locul 4.


Foto: Antrenorul Alexandru Chiculiță, alături de elevele sale din echipa clasată pe locul întâi (de la stânga la dreapta): Andreea Doană, Bianca Pascu, Geanina Gavril, Oana Munteanu


Citeşte mai mult... [Scrimă. Echipa feminină de sabie, locul întâi la Cupa României]
 
 
Scrimă. Bianca Pascu a câștigat și Cupa României la sabie

Un articol de Alexandru Enciu (foto – Mihai Neacșu)

Bianca_Pascu__08Bianca Pascu își reconfirmă statutul de cea mai valoroasă sabreră a țării. Sportiva de la CS Dinamo, în vârstă de 26 de ani, a câștigat și Cupa României, după ce la jumătatea lunii trecute cucerea de o manieră categorică titlul național în proba individuală de sabie. În finala Cupei, Bianca Pascu a întrecut-o pe colega ei de la Dinamo, Oana Munteanu, scor 15-9. Competiția a avut loc marți, în Sala de scrimă a federației de specialitate.

CS Dinamo, 04 noiembrie 2014, ora 20:30

 
 
Scrimă. Dinamo, campioană națională în proba masculină de sabie-echipe

Un articol de Alexandru Enciu (foto – Mihai Neacșu)

Sc_CN_26.jpgSabrerii de la CS Dinamo au încheiat Campionatele Naționale de seniori, desfășurate timp de patru zile în Sala de Scrimă Floreasca din Capitală, cu un nou titlu. De data aceasta, cea dintâi poziție a fost ocupată de prima echipă masculină de sabie a clubului (Dinamo a avut două echipe înscrise în concurs), care a încheiat întrecerile din Superligă cu șapte victorii din tot atâtea posibile. Echipa a fost formată din Cristian Bițucă, Tiberiu Dolniceanu, Dragoș Sîrbu, Iulian Teodosiu.


Foto: Dolniceanu (stânga) este liderul lotului național de sabie


 

  Citeşte mai mult... [Scrimă. Dinamo, campioană națională în proba masculină de sabie-echipe]
 
   
Scrimă. Dinamo a dominat naționalele feminine de sabie

Un articol de Alexandru Enciu (foto - Mihai Neacșu)

Bianca_Pascu__08Sportivele de la Dinamo au dominat Campionatele Naționale de sabie, competiție ce se desfășoară în Sala de scrimă Floreasca din Capitală. Întrecerile feminine s-au derulat în primele două zile ale turneului și atât la individual, cât și la echipe sabrerele antrenate de Alexandru Chiculiță nu le-au lăsat speranțe adversarelor. Miercuri, la individual, Bianca Pascu s-a dovedit în cea mai bună formă, ea învingând-o în finală pe colega ei de la Dinamo, Andreea Doană, cu 15-4. Medaliile de bronz au fost cucerite de Oana Munteanu (CS Dinamo) și Irina Bobei (CSA Steaua).


Foto: Bianca Pascu e cea mai valoroasă sabreră din țară


 

Citeşte mai mult... [Scrimă. Dinamo a dominat naționalele feminine de sabie]
 
 
Scrimă. Sabrerul Iulian Teodosiu și-a păstrat titlul național la juniori

cn-sabie-juniori-indiv-masc-2014-2Prima zi a Campionatului Național de sabie pentru juniori de la Iași a găzduit proba individuală masculină. 41 de sportivi s-au aliniat la startul concursului de joi, iar câștigător a fost dinamovistul Iulian Teodosiu. Conform informaţiilor prezentate pe siteul oficial al FR de Scrimă, Teodosiu a trecut în finală de Tudor D. Cucu (CSA Steaua), scor 15-10, într-un meci disputat în Grădina Palace din Iași, un loc deosebit care a găzduit în urmă cu 10 zile și acțiunea Caravanei Scrimei Românești. Iulian a câștigat titlul național la juniori și în 2013.


Foto: Iulian Teodosiu (primul de stânga) este neînvins la juniori în ultimii doi ani


Citeşte mai mult... [Scrimă. Sabrerul Iulian Teodosiu și-a păstrat titlul național la juniori]

 
   

Pagina 27 din 31

<< Început < Anterior 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Următor > Sfârşit >>

Program Competitional

Săptămâna 15-21 iulie 2019

Atletism. Campionatele Europene juniori U20, 18-21 iulie, Boras (Suedia)

Ciclism. Campionatul Național XCO, 18-21 iulie, Domenile – Herneacova, Timiș

Lupte. Campionatul Național seniori, 18-21 iulie, Reșița

Scrimă. Campionatul Mondial de seniori, 15-23 iulie, Budapesta (Ungaria)

ANUNTURI AGREMENT

• Începând cu data de 15 august a.c., Bazinul olimpic acoperit Anatolie Grințescu – Dinamo va fi închis pentru lucrări de mentenanță. În perioada cât acesta va fi indisponibil, activitatea de inițiere și agrement se va desfășura în bazinul descoperit, conform orarului ce va fi stabilit săptămânal. Programul va fi afișat atât pe site-ul www.csdinamo.ro, cât și la avizierul bazinului descoperit.

• Bazinul descoperit din incinta Complexului Sportiv Dinamo s-a redeschis pentru public începând cu data de 15 iunie a.c. Programul bazinului descoperit:

luni-vineri:

09:00 - 13:00 inițiere; 13:00 - 21:00 agrement

sâmbătă și duminică:

08:00 - 20:00 agrement

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Fitness

NOU! Hidrokinetoterapie

Agrement Natație

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 358 vizitatori online