Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Eveniment Actualitate. Toate campionatele interne, amânate până la 31 martie. Dubla Dinamo – PSG din EHF Champions League, după 12 aprilie

Actualitate. Toate campionatele interne, amânate până la 31 martie. Dubla Dinamo – PSG din EHF Champions League, după 12 aprilie

Grafica_internet_20În contextul măsurilor luate de Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență, în vederea prevenirii extinderii pandemiei de COVID-19 (Coronavirus), toate federațiile naționale (baschet, handbal, volei, polo) au decis întreruperea campionatelor interne până la 31 martie. În funcție de evoluția situației, perioada de suspendare se poate prelungi.

Aceleași decizii au fost luate și pe plan internațional. Astfel, Federația Europeană de Handbal (EHF) a anunțat că amână toate competițiile desfășurate sub umbrela sa, inclusiv partidele din optimile de finală ale EHF Champions League. Forul european nu a avansat noi date, dar a anunțat că nu va programa nimic până la 12 aprilie. Astfel, dubla Dinamo – PSG, din optimile de finală ale Ligii Campionilor se amână sine die.

CS Dinamo, 14 martie 2020

NOU! Hidrokinetoterapie

ANUNTURI AGREMENT

• Având în vedere măsurile dispuse de autorități în contextul epidemiologic actual, începând cu data de 16 martie a.c., Bazinul de înot Anatolie Grințescu – Dinamo se închide pe toată durata existenței stării de urgență.

• În contextul general al măsurilor luate pentru stoparea răspândirii noului COVID-19 (coronavirus), CS Dinamo a decis suspendarea activităților desfășurate la sala de fitness. Redeschiderea acesteia va fi condiționată de modul în care va evolua situația.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Informatii BREXIT

banner-brexit-300x140

Agrement Fitness

Agrement Natație

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Online Guests

We have 264 guests online