Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Eveniment Comunicat de presă. Zentiva și brandul Cetilar sprijină Academia de Înot Dinamo în misiunea de a învăța 15.000 de copii să înoate

Comunicat de presă. Zentiva și brandul Cetilar sprijină Academia de Înot Dinamo în misiunea de a învăța 15.000 de copii să înoate

WhatsApp_Image_2023-06-27_at_17.29.19Brandul Cetilar susține printr-un parteneriat misiunea Academiei de Înot Dinamo, prin care academia se angajează să contribuie la încurajarea înotului în rândurile copiilor. Academia, inițiată și condusă din poziția de manager de către Mihai Popovici, tatăl sportivului David Popovici, urmărește să ofere cele mai bune condiții și de experiență profesională pe mai multe paliere, de la inițiere și recreere până la performanță.

În plus, cu sprijinul Cetilar, cel puțin 40 de copii proveniți din medii defavorizate vor fi învățați să înoate și, ulterior, vor fi susținuți să se dezvolte în cadrul Academiei și chiar să performeze.

Cetilar, brand prezent în România prin Grupul Zentiva, are un angajament solid față de sport, sprijinind la nivel internațional competiții și echipe în fotbal, automobilism, yachting și atletism.

„Angajamentul Cetilar este de a susține evenimentele sportive și inițiativele pentru promovarea unui stil de viață activ și sănătos. Acestea pot și trebuie să înceapă devreme, pentru că le permit copiilor să se dezvolte sănătos și armonios, și, în unele cazuri, să ajungă mari campioni. Performanțele recente din înotul românesc arată, încă o dată, că dorința sau talentul trebuie să întâlnească oportunitatea, îndrumarea profesionistă și condițiile materiale. Ne alăturăm cu drag Academiei de Înot Dinamo pentru a ajuta părinții să le ofere copiilor mai multe șanse să descopere plăcerea înotului și să poată face performanță”, a declarat Daniel Petre, Head of Marketing CHC Zentiva România.

„Mulțumim Cetilar și Zentiva pentru că ne ajută să ne îndeplinim obiectivele și să ducem speranță chiar și acolo unde sunt mai puține oportunități pentru sport și înot. Academia își propune, în primul rând, să-i învețe pe copii să se bucure de sport și mai apoi să descopere performanța. Noi creștem campioni într-un concept modern, în care înotul se învață prin joacă. Cu inspirație din partea tinerilor noștri sportivi și cu sprijin din partea comunității de afaceri sperăm să facem cât mai mulți copii să iubească înotul”, a declarat Mihai Popovici, Manager Academia de Înot Dinamo.

Cetilar este un dispozitiv medical tip cremă, original, eliberat fără prescripție medicală, pentru articulații, mușchi și tendoane. Este folosit pentru reducerea simptomelor dureroase musculare, recuperarea funcțională în timpul reabilitării după inflamație articulară sau leziuni, pentru tratamentul tulburărilor articulare cauzate de osteoartrită, pentru îmbunătățirea funcției articulare și a capacității de mișcare și pentru recuperarea mobilității normale în cazul leziunilor articulare la sportivi.

Cetilar este singurul dispozitiv de acest gen certificat Play Sure Doping Free - nu conține nicio substanță dopantă, fiind potrivit pentru practicanții de sport la toate nivelurile.


Despre Zentiva

Zentiva SA este parte a grupului european Zentiva, unul dintre cei mai importanți producători de medicamente generice din Europa. Grupul este prezent în peste 30 de țări și deține unități de producție la București, Praga și Ankleshwar și un centru de cercetare și dezvoltare în Cehia.

În acest moment grupul Zentiva deține 2 fabrici la București: fabrica Zentiva care funcționează neîntrerupt de la inaugurarea sa din 1962 și fabrica Labormed, una dintre cele mai moderne unități de producție a medicamentelor solide orale din România, rezultatul primei investiții greenfield din industria farmaceutică din țara noastră.

În prezent, Zentiva este cel mai mare producător de generice de pe plan local, în volume vândute.

Alături de echipa grupului Zentiva de peste 4800 persoane și rețeaua de 4 fabrici, ne străduim să fim campionii medicamentelor generice din Europa, pentru a sprijini mai bine nevoile zilnice de asistență medicală ale oamenilor.

Credem că sănătatea trebuie să fie un drept și nu un privilegiu. Mai mult ca oricând, oamenii au nevoie de acces mai ușor la medicamente de înaltă calitate și la sănătate. Lucrăm în strânsă legătură cu medicii, farmaciștii, distribuitorii, autoritățile de reglementare și guvernamentale pentru a asigura soluțiile de zi cu zi de care depindem cu toții.

CS Dinamo, 27 iunie 2023

Program Competitional

Programul dinamoviștilor în săptămâna 27 mai - 2 iunie

FOTBAL. Superliga România, baraj menținere (retur) luni 27 mai, ora 19:00: Csikszereda Miercurea Ciuc - Dinamo 1948

HANDBAL. Liga Naționala (etapa 26), miercuri 29 mai, ora 17:30: Dinamo - CSM București. Sala Dinamo

FOTBAL. Liga 3, baraj promovare Liga 2 (turul 2), sâmbătă 1 iunie, ora 19:00: CS Afumați- CS Dinamo

RUGBY. Liga de Rugby Kaufland (etapa 6), vineri 31 mai, ora 17:00: Rapid - Dinamo. Stadion Olimpia

GIMNASTICĂ. Cupa Nadia Comăneci, 30 mai – 02 iunie, Onești

SCRIMĂ. Campionatul European de Tineret, 01-06 iunie, Antalya

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

IA ATITUDINE

2_InfoCons

Online Guests

We have 138 guests online