Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Eveniment Luni, 12 iunie, deschidem pentru public bazinul descoperit din incinta Complexului Sportiv Dinamo

Luni, 12 iunie, deschidem pentru public bazinul descoperit din incinta Complexului Sportiv Dinamo

Bazinul_descoperit_DinamoÎncepând de luni, 12 iunie, bazinul în aer liber din incinta Complexului Sportiv Dinamo se va deschide pentru public. Bazinul a fost igienizat, curățat și îi așteaptă de luni pe cei care vor să facă o ședință de înot în aer liber sau doar să se răcorească. Se așteaptă o vară fierbinte, astfel că bazinul Dinamo poate fi o soluție pentru orice zi călduroasă. Ca și în anii anteriori, activitatea în bazin se va împărți între agrement și performanță.

Program pentru activitățile de agrement:

Luni-vineri: 12:30 – 16:00 și 19:30-21:30 (între 16:00 și 19:30 în bazin se vor desfășura antrenamente ale grupelor de performanță)

Sâmbătă: 12:30 – 21:30

Duminică: 10:00 – 20:00

Reguli privind modalitatea de acces la bazinul descoperit:

Accesul se va realiza în baza abonamentului cu 10 intrări valabil 45 de zile în valoare de 300 lei sau a biletului cu valabilitatea de o zi în valoare de 40 lei. Atât abonamentul, cât și biletul pentru o zi se pot achiziționa de la casieria bazinului acoperit sau de la bancomatul din proximitatea acestuia. Abonamentul are valabilitate 45 de zile din momentul efectuării primei intrări.

Personalul şi rezerviştii instituţiilor de ordine publică, apărare şi securitate naţională, precum si copiii minori ai acestora (până la vârsta de 18 ani) beneficiază de 50 % din tariful perceput pentru activităţile de agrement. Aceștia pot achiziționa abonamentul/biletul de acces, exclusiv de la casieria bazinului de înot acoperit în  baza următoarelor documente:

  • • adeverința salarială din care să rezulte calitatea de angajat, valabilă pe anul calendaristic în curs, eliberată în scopul beneficierii de reducere cu 50% a tarifului perceput pentru activităţile de agrement în cadrul CS Dinamo București (se va prezenta o singură dată, la prima achiziție), copie după cartea de identitate;

  • • talon de pensie și copie după cartea de identitate;

  • •  copie după certificatul de naștere pentru copilul minor al cărui părinte beneficiază de reducerea de 50%.

­Biletul cu valabilitatea de o zi se păstrează, obligatoriu, până la ieșirea din incinta bazinului;

CS Dinamo, 9 iunie 2023


Program Competitional

Săptămâna 20-26 mai 

Fotbal. SuperLiga Romania, baraj (meci tur), luni 20 mai, ora 20:00: Dinamo 1948 – Csikszereda M. Ciuc. Arena Națională

Fotbal. Liga 3, baraj pentru promovare L2 (turul 1). Miercuri 22 mai, ora 18:00: AFC Dunărea Călărași – CS Dinamo. Sâmbătă 25 mai, ora 18:00: CS Dinamo – AFC Dunărea Călărași. Stadion Dinamo

Handbal. EHF European League – EHF Finals Men, 25-26 mai, Hamburg. Sâmbătă 25 mai, ora 16:00 (ora României): SG Flensburg (Germania) – Dinamo. Duminică, 26 mai: finalele (ora 16:00 și ora 19:00)

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

IA ATITUDINE

2_InfoCons

Online Guests

We have 336 guests online