Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Tenis de câmp Tenis. Performanta pentru Filip Jianu (15 ani): victorie la turneul ITF G2 de la Plovdiv

Tenis. Performanta pentru Filip Jianu (15 ani): victorie la turneul ITF G2 de la Plovdiv

Jianu8Tenismanul dinamovist Filip Jianu a reușit o performanță deosebită la finele săptămânii trecute, când și-a trecut în cont un trofeu ce nu este accesibil decât în condiții speciale unui jucător de 15 ani. Jianu s-a impus la turneul ITF G2 (de gradul 2) de la Plovdiv, unde a ajuns pe tabloul principal venit din calificări. Filip nu a pierdut nici măcar un set!

Jucătorii de 15 ani care câștigă, pe plan mondial, un turneu ITF G2 îi poți număra pe degetele de la o singură mână. La un turneu de grad 2, toți jucătorii de pe tabloul principal sunt din primii 200. La 15 ani este greu să prinzi un tablou de G2, darmite să câștigi competiția! Filip a intrat în calificările turneul de la Plovdiv, care face parte din  ITF juniors circuit U18, a învins tot, inclusiv în semifinală pe colegul său de la Dinamo, Vlad Dancu (generație 1999) și în finală pe favoritul numărul 1, Michael Vrbensky (locul 32 ITF / jucător născut în 1999). Filip va împlini 16 ani în septembrie.

Cele opt meciuri câștigate unul după celălalt i-au adus lui Filip Jianu o sută de puncte și un salt de tot cam atâtea locuri în clasamentul ITF. În clasamentul dat ieri publicității (24 aprilie 2017), el a ajuns pe locul 145.

Filip Jianu joacă în această săptămână la Mediaș, la un al turneu ITF G2.

Jianu_Plovdiv_2017.jpg

CS Dinamo, 25 aprilie 2017

NOU! Hidrokinetoterapie

ANUNTURI AGREMENT

• Având în vedere măsurile dispuse de autorități în contextul epidemiologic actual, începând cu data de 16 martie a.c., Bazinul de înot Anatolie Grințescu – Dinamo se închide pe toată durata existenței stării de urgență.

• În contextul general al măsurilor luate pentru stoparea răspândirii noului COVID-19 (coronavirus), CS Dinamo a decis suspendarea activităților desfășurate la sala de fitness. Redeschiderea acesteia va fi condiționată de modul în care va evolua situația.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Informatii BREXIT

banner-brexit-300x140

Agrement Fitness

Agrement Natație

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Online Guests

We have 236 guests online