Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Volei feminin

Volei feminin

VOLEI FEMININ. Două victorii în minimum de seturi pentru fetele noastre. Dinamo revine pe locul trei în clasament

Nneka_cu_ClujVoleibalistele de la Dinamo, antrenate de Milos Gavrilovic, au încheiat cu punctaj maxim cele două meciuri disputate la Târgu Mureș, în cel de-al doilea turneu din returul Diviziei A1. Dinamo are 30 de puncte în clasament după 15 meciuri disputate și a revenit pe locul 3 cu 30 de puncte, după CSM Târgoviște și Alba Blaj.

Read more... [VOLEI FEMININ. Două victorii în minimum de seturi pentru fetele noastre. Dinamo revine pe locul trei în clasament]
 
 
Volei feminin. Dinamo va începe returul pe 22-24 ianuarie, la Blaj

VF_Turneu_3_Sala_Dinamo_echipaReturul Diviziei A1 feminine la volei se va disputa tot sub formă de turnee. Primele jocuri sunt programate pe 22-24 ianuarie 2021, când Dinamo se va deplasa pe terenul campioanei en titre, CSM Volei Alba Blaj. Dinamo a încheiat prima parte a campionatului pe poziția a treia cu 23 de puncte, după CSM Târgoviște (32p) și CSM Volei Alba Blaj (30p). Meciurile din retur vor păstra aceeași ordine ca în prima parte a campionatului.

Read more... [Volei feminin. Dinamo va începe returul pe 22-24 ianuarie, la Blaj]
 
 
Volei feminin. Dinamo termină turul de campionat pe locul 3

VF_Turneu_Voluntari_victoriiVoleibalistele de la CS Dinamo (antrenor Milos Gavrilovic) au câștigat patru puncte din nouă posibile la ultimul turneul al Diviziei A1, îndeajuns pentru a încheia prima parte a campionatului pe locul 3 (23 de puncte), după CSM Târgoviște (32p) și Volei Alba Blaj (30p). Pe locul 4 este CS Medgidia (23 p).

Read more... [Volei feminin. Dinamo termină turul de campionat pe locul 3]
 
   
Volei feminin. Evoluție remarcabilă a fetelor de la Dinamo. Punctaj maxim în meciurile cu Știința Bacău și Rapid

Meci 1: Știința Bacău - DINAMO 0-3 (18-25, 16-25, 22-25)

Meci 2: DINAMO - Rapid București 3-0 (25-21, 25-22, 25-22)

VF_Turneu_Voluntari_victoriiJucătoarele de la Dinamo au reușit o evoluție remarcabilă în cadrul turneelor 4 și 5 din Divizia A1, desfășurate la Voluntari. Deși au întâlnit două echipe redutabile, Știința Bacău și Rapid București, voleibalistele antrenate de Milos Gavrilovic au închis meciurile în minimum de seturi, chiar și în condițiile unor improvizații: Collar – centru, Motroc – fals.

Read more... [Volei feminin. Evoluție remarcabilă a fetelor de la Dinamo. Punctaj maxim în meciurile cu Știința Bacău și Rapid]
 
 
VOLEI. Fetele noastre nu au mai putut face deplasarea în Portugalia. Băieții vor juca optimile și sferturile de finală în Italia!

Dinamo_TeamVoleibalistele noastre ar fi trebuit să dispute pe 24 și 25 noiembrie în Portugalia cele două manșe ale 16-imilor de finală din Challenge Cup, cu echipa AJM FC do Porto. Din cauza indisponibilităților cauzate de coronavirus, echipa nu a mai putut face deplasarea, părăsind cupele europene.

Read more... [VOLEI. Fetele noastre nu au mai putut face deplasarea în Portugalia. Băieții vor juca optimile și sferturile de finală în Italia!]
 
   

Page 7 of 68

<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Program Competitional

23-29 mai 2022

Box. Campionatul European, 21-31 mai, Erevan (Armenia)

Karate. Campionatul European EKF, 23-29 mai, Turcia

Tir. Cupa Mondială, 27 mai – 7 iunie, Baku (Azerbaidjan)

Rugby. Liga Națională (etapa 6), 28 mai, ora 11:00: Dinamo - CSM Galați. Stadion Arcul de Triumf

Haltere. Cupa României – juniori, 23-27 mai, Bacău

Lupte. Cupa României U20, 26-29 mai, Pitești

Judo. Campionatul Național, 28-29 mai, Cluj-Napoca

Agrement Tenis de Masa

Agrement Natație

Agrement Fitness

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Online Guests

We have 255 guests online