Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Kaiac-canoe Aniversare. Ivan Patzaichin, sărbătorit la Teatrul Național

Aniversare. Ivan Patzaichin, sărbătorit la Teatrul Național

Ivan_1.jpgFostul mare campion Ivan Patzaichin, președintele de onoare al Clubului Sportiv Dinamo București, a fost sărbătorit luni, la Teatrul Național, cu ocazia împlinirii vârstei de 65 de ani. Născut pe 26 noiembrie, ”Amiralul canoei românești” a avut parte de un spectacol-surpriză, organizat de prietenii și partenerii săi. CS Dinamo i-a oferit cvadruplului campion olimpic, prin intermediul doamnei președinte Elisabeta Lipă, o plachetă aniversară.

Îmbrăcat atipic pentru el, în costum negru cu papion, Ivan Patzaichin a avut alături, la acest eveniment, aproape 300 de prieteni. Pe scena Sălii Studio, foști colegi sau chiar adversari de la canoe, cum este cazul ungurului Tamas Wichmann, actori, cântăreți și amici i-au adus ”Prințului Deltei” un omagiu pentru întreaga activitate. Mircea Baniciu, Julie Mayaya, Paula Seling, Trupa Urma și Pasărea Rock (legendarii componenți ai Phoenix) au cântat pentru cel care a considerat mereu că există o legătură puternică între lumea sportului și cea a artei.

În sală a luat loc, printre alte personalități, și fostul președinte al României, Ion Iliescu, care a ocupat în anii 80 funcția de președinte al Federației Române de Kaiac-Canoe. De lângă soția sa, Georgiana, Ivan Patzaichin a urmărit imaginile de arhivă cu ochii umezi. La final, a urcat pe scenă și le-a mulțumit celor prezenți. ”Nu sunt un bun orator, de aceea nu voi vorbi prea mult. Am deja palmele umede din cauza emoțiilor. Vă mulțumesc tuturor că v-ați făcut timp să fiți alături de mine”, a spus Ivan Patzaichin la sfârșit.

CS Dinamo, 9 decembbrie 2014, ora 13:00

Program Competitional

4-10 decembrie 2023

RUGBY. Liga Națională (finala pentru titlu), sâmbătă 9 decembrie, ora 13:00: Dinamo București – CSM Știința Baia Mare. Stadion Arcul de Triumf

Fotbal. Liga 1 (etapa 18), luni 4 decembrie, ora 20:00: Sepsi Sfântu Gheorghe – Dinamo 1948

Handbal. EHF European League (etapa 6), marți 5 decembrie, ora 19:45: Dinamo București – Chambery Savoie Mont Blanc Handball. Sala Dinamo

Volei masculin. Cupa României, sferturi de finală (retur), miercuri 6 decembrie, ora 18:00: Corona Brașov - Dinamo

Handbal. Liga Națională (etapa 14), sâmbătă 9 decembrie, ora 19:00: CS Minaur Baia Mare – Dinamo

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 10), sâmbătă 9 decembrie, ora 17:00: CSM Târgoviște - Dinamo

Baschet. LNB Getica 95 (etapa 12), sâmbătă 9 decembrie, ora 18:00: Laguna București - Dinamo

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 9), duminică 10 decembrie, ora 15:00: Rapid București – Dinamo

Înot. Campionatul European în bazin de 25 de metri, 5-10 decembrie, Otopeni

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

ANUNTURI

Programul de agrement va fi redus sâmbătă, 09.12.2023 – până la ora 18:00, iar duminică, 10.12.2023, va începe la ora 13:00, ca urmare a Ediției a III-a a CUPEI ”MOȘ CRĂCIUN” la Polo.

Va mulțumim pentru înțelegere.

CS Dinamo

Online Guests

We have 205 guests online