Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Kaiac-canoe Aniversare. Ivan Patzaichin, sărbătorit la Teatrul Național

Aniversare. Ivan Patzaichin, sărbătorit la Teatrul Național

Ivan_1.jpgFostul mare campion Ivan Patzaichin, președintele de onoare al Clubului Sportiv Dinamo București, a fost sărbătorit luni, la Teatrul Național, cu ocazia împlinirii vârstei de 65 de ani. Născut pe 26 noiembrie, ”Amiralul canoei românești” a avut parte de un spectacol-surpriză, organizat de prietenii și partenerii săi. CS Dinamo i-a oferit cvadruplului campion olimpic, prin intermediul doamnei președinte Elisabeta Lipă, o plachetă aniversară.

Îmbrăcat atipic pentru el, în costum negru cu papion, Ivan Patzaichin a avut alături, la acest eveniment, aproape 300 de prieteni. Pe scena Sălii Studio, foști colegi sau chiar adversari de la canoe, cum este cazul ungurului Tamas Wichmann, actori, cântăreți și amici i-au adus ”Prințului Deltei” un omagiu pentru întreaga activitate. Mircea Baniciu, Julie Mayaya, Paula Seling, Trupa Urma și Pasărea Rock (legendarii componenți ai Phoenix) au cântat pentru cel care a considerat mereu că există o legătură puternică între lumea sportului și cea a artei.

În sală a luat loc, printre alte personalități, și fostul președinte al României, Ion Iliescu, care a ocupat în anii 80 funcția de președinte al Federației Române de Kaiac-Canoe. De lângă soția sa, Georgiana, Ivan Patzaichin a urmărit imaginile de arhivă cu ochii umezi. La final, a urcat pe scenă și le-a mulțumit celor prezenți. ”Nu sunt un bun orator, de aceea nu voi vorbi prea mult. Am deja palmele umede din cauza emoțiilor. Vă mulțumesc tuturor că v-ați făcut timp să fiți alături de mine”, a spus Ivan Patzaichin la sfârșit.

CS Dinamo, 9 decembbrie 2014, ora 13:00

Program Competitional

Săptămâna 5 - 11 decembrie 2022

Handbal. Machineseeker EHF Champions League (etapa 9), 8 decembrie, ora 19:45: Dinamo - HC PPD Zagreb. Sala Polivalentă București

Handbal. Liga Națională (etapa 15), 11 decembrie, ora 12:00: Dinamo – CSU din Suceava. Sala Dinamo

Baschet. Liga Națională (etapa 9), 7 decembrie, ora 18:00: CSM ABC Athletic Constanța – Dinamo

Baschet. Liga Națională (etapa 10), 10 decembrie, ora 18:00: CSM Galați – Dinamo

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 10), 10 decembrie, ora 15:00: Rapid – Dinamo. Sala Rapid

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 9), 10 decembrie, ora 17:00: Dinamo – CSM Lugoj. Sala Dinamo

Box. Campionatul Național tineret și seniori, 6-10 decembrie, Târgu Jiu

Inot. Campionatul Național de cadeți, 08-11 decembrie, Miercurea Ciuc

Haltere. Campionatul Mondial, 4-14 decembrie, Columbia

Agrement Natație

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

ANUNTURI

AGREMENT ÎNOT

În ziua de sâmbătă, 10 decembrie a.c., în intervalul 16:30 - 19:00, bazinul acoperit semiolimpic (25m) este rezervat pentru activități competiționale, motiv pentru care nu se vor desfășura ore de agrement.

bazin_acoperit_2

Online Guests

We have 209 guests online