Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Kaiac-canoe Aniversare. Ivan Patzaichin, sărbătorit la Teatrul Național

Aniversare. Ivan Patzaichin, sărbătorit la Teatrul Național

Ivan_1.jpgFostul mare campion Ivan Patzaichin, președintele de onoare al Clubului Sportiv Dinamo București, a fost sărbătorit luni, la Teatrul Național, cu ocazia împlinirii vârstei de 65 de ani. Născut pe 26 noiembrie, ”Amiralul canoei românești” a avut parte de un spectacol-surpriză, organizat de prietenii și partenerii săi. CS Dinamo i-a oferit cvadruplului campion olimpic, prin intermediul doamnei președinte Elisabeta Lipă, o plachetă aniversară.

Îmbrăcat atipic pentru el, în costum negru cu papion, Ivan Patzaichin a avut alături, la acest eveniment, aproape 300 de prieteni. Pe scena Sălii Studio, foști colegi sau chiar adversari de la canoe, cum este cazul ungurului Tamas Wichmann, actori, cântăreți și amici i-au adus ”Prințului Deltei” un omagiu pentru întreaga activitate. Mircea Baniciu, Julie Mayaya, Paula Seling, Trupa Urma și Pasărea Rock (legendarii componenți ai Phoenix) au cântat pentru cel care a considerat mereu că există o legătură puternică între lumea sportului și cea a artei.

În sală a luat loc, printre alte personalități, și fostul președinte al României, Ion Iliescu, care a ocupat în anii 80 funcția de președinte al Federației Române de Kaiac-Canoe. De lângă soția sa, Georgiana, Ivan Patzaichin a urmărit imaginile de arhivă cu ochii umezi. La final, a urcat pe scenă și le-a mulțumit celor prezenți. ”Nu sunt un bun orator, de aceea nu voi vorbi prea mult. Am deja palmele umede din cauza emoțiilor. Vă mulțumesc tuturor că v-ați făcut timp să fiți alături de mine”, a spus Ivan Patzaichin la sfârșit.

CS Dinamo, 9 decembbrie 2014, ora 13:00

NOU! Hidrokinetoterapie

ANUNTURI AGREMENT

• Având în vedere măsurile dispuse de autorități în contextul epidemiologic actual, începând cu data de 16 martie a.c., Bazinul de înot Anatolie Grințescu – Dinamo se închide pe toată durata existenței stării de urgență.

• În contextul general al măsurilor luate pentru stoparea răspândirii noului COVID-19 (coronavirus), CS Dinamo a decis suspendarea activităților desfășurate la sala de fitness. Redeschiderea acesteia va fi condiționată de modul în care va evolua situația.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Informatii BREXIT

banner-brexit-300x140

Agrement Fitness

Agrement Natație

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Online Guests

We have 258 guests online