Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home

Avancronica sportiva a zilei de miercuri, 22 februarie

Confruntările din cadrul jocurilor sportive continuă și în această zi de miercuri când ne vom reîntâlni, pentru echipele dinamoviste, cu baschetul și voleiul. Apropierea finalului de campionat și de sezon competițional, la volei, face meciurile cu atât mai spectaculoase iar tensiunea întâlnirilor crește la cote maxime. Iar partidele din această zi sunt cu atât mai interesante cu cât este miercurea confruntărilor directe dintre echipele clubului nostru și cele ale CSM-ului din București, așa încât vă invităm să nu ratați aceste partide care sunt decisive pentru echipele noastre în stabilirea ierarhiilor finale ale actualelor ediții ale competițiilor sportive.

Baschet. Etapa a 22-a a Diviziei A la baschet programează, pentru Dinamo, o partidă care ar trebui să-i aducă puncte în portofoliu.  Dinamoviștii vor juca în deplasare, de la ora 1800, cu ultima clasată, BC Miercurea Ciuc, unde sperăm ca echipa noastră să facă un joc bun și să câștige. Iar dacă se va întâmpla asta și Tg.Mureș-ul va bate pe SCM U Craiova, atunci Dinamo va urca pe poziția a 11-a a clasamentului. Tot miercuri mai sunt programate și alte partide interesante, care pot schimba configurația actuală a clasamentului, atât în zona de sus cat și în partea inferioară a clasamentului. Și poate cea mai interesantă partidă a acestei etape este întâlnirea dintre BCU Pitești, proaspăt câștigătoare a Cupei României, și adversara ei din semifinalele Cupei: CSM București. Iar asta pentru că piteștenii vor dori să arate că sunt în creștere de formă, în timp ce CSM-ul vrea să arate că este mai valoroasă.

Volei masculin. De la ora 1630, Sala Agronomia găzduiește partida CSM București – Dinamo București. Chiar dacă CSM-ul se află în partea opusă a clasamentului față de Dinamo, confruntarea dintre băieții lui Daniel Rădulescu și cei ai lui Vicențiu Dumitrescu, se anunță a fi una crâncenă, fiind vorba de doi foști colegi de echipă, doi antrenori ambițioși, crescuți de la juniorat la școala de volei a Clubului Dinamo. Dinamo are un lot mult mai valoros și poate câștiga partida, însă este clar că  sportivii noștri nu vor avea viață ușoară în această confruntare. Partida se anunță una spectaculoasă, care merită văzută, așa încât vă așteptăm în număr cât mai mare în Sala Agronomia din Capitală.

Volei feminin. Fetele vor juca de la ora 1830, contra CSM-ului, în aceeași sală din complexul Agronomia, într-o partidă contând pentru Cupa României și care, cu siguranță, va oferi un spectacol sportiv deosebit. Dinamovistele, care sunt în mod evident mai valoroase, întâlnesc o formație ce vine puternic din urmă, având în Atanas Petrov, un antrenor care dorește să confirme și în Campionatul României, acolo unde CSM-ul ridică pretenții de accedere în play-off.

Dorim mult succes echipelor noastre și vom fi alături de ele în partidele acestei zile la finalul căreia sperăm să numărăm cât mai multe puncte câștigate în contul clubului nostru.

Autorii articolului: Mihai Neacșu și Florin Nan – CS Dinamo, 21 februarie, ora 2200

Program Competitional

6-12 februarie 2023

Handbal. Machineseeker EHF Champions League (etapa 11), 8 februarie, ora 21:45 (ora României): FC Porto – Dinamo

Handbal. Liga Națională (etapa 17), 10 februarie, ora 17:30: Dinamo – CSm Odorheiu Secuiesc. Sala Dinamo. În direct la ProArena

Polo. Campionatul Național feminin Suzuki (turneul 4), 10-12 februarie, București (Bazinul Steaua)

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 17), 11 februarie, ora 14:00: Dinamo – CSM Suceava. Sala Dinamo

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 17), 11 februarie, ora 17:30: Dinamo – CSO Voluntari. Sala Dinamo

Atletism. Campionatul Național de probe combinate, 11-12 februarie, București

Judo. Campionatul Național U18, 10-12 februarie, Craiova

Scrimă. Cupa Mondială – Varșovia sabie masculin, 10-12 februarie, Polonia

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Online Guests

We have 246 guests online