Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Polo

Polo

Polo – Superliga 2012-2013, etapa a 2-a – a doua partidă

Dinamo București –Rapid București: 17-2 (4-0; 2-2; 5-0; 6-0)

Într-o atmosferă de toamnă veritabilă, pe un timp friguros și ploios, s-a desfășurat cea de-a doua partidă a etapei cu numărul doi a Superligii de polo, dintre echipele Dinamo și Rapid.

După un inceput foarte bun, dinamoviștii au administrat un sec 4-0 adversarilor în prima repriză. Repriza a doua a fost însă neașteptat de echilibrată, fiecare echipă marcând câte două goluri. Au urmat însă reprizele trei și patru, când jocul a curs într-o singură direcție, Dinamo reușind să înscrie cinci și respectiv șase goluri, fără să primeasca nici unul.

În echipa noastră nu au evoluat nici de această dată Stoenescu, Goanță și Teohari (accidentat).

Principalii marcatori dinamoviști au fost:Robu – 4 goluri, Demeter – 3 goluri, Necșulescu – 3 goluri și Ianc – 3 goluri.

Autorul articolului: Angelo Simion – 15 octombrie, ora 300 

 
 
Polo – Superliga 2012-2013, etapa a II-a – prima partidă

Din-Rapid__21-2Dinamo București – Rapid București: 21-2 (3-0; 6-1; 5-0; 7-1)

Sâmbătă, 12 octombrie, în bazinul Parcului Sportiv din șoseaua Ștefan cel Mare, s-a desfășurat prima partidă a celei de-a doua etape a Superligii la polo pe apă, dintre Dinamo și Rapid. După cum arată și scorul, acest meci a fost o simplă formalitate pentru Dinamo care a întâlnit una dintre cele mai slabe echipe a actualei ediții de campionat, Rapid nemaifiind o formație care să se bată la titlu.

Încă de la începutul partidei, Dinamo s-a instalat la cârmă și a făcut  un adevarat galop de sanatate, înscriind gol după gol, astfel că abia la scorul de 9-0, în cea de-a doua repriză, a primit primul gol.

Următoarele două reprize au decurs în aceeași notă de dominare categorică a dinamoviștilor, care au înscris de încă 12 ori și au primit doar un singur gol.

Principalii marcatori pentru Dinamo au fost:Demeter – 4 goluri, Ianc -  4 goluri, Georgescu G. – 3 goluri, Simion – 3 goluri, Georgescu A. – 2 goluri, Robu – 2 goluri. Nu au evoluat în această partidă: Nenciu, Goanță și Teohari (accidentat).

Autorul articolului: Angelo Simion. Foto: Mihai Neacșu – CS Dinamo, 13 octombrie, ora 900

 
 
Polo – Superliga 2012-2013, etapa I – a doua partidă
Polo__101Dinamo - Crișul Oradea: 12-3 (1:2, 2:0, 3:0, 6:1)

Dinamo a încheiat neînvinsă prima etapă a noii ediții de Superligă, după ce a învins pe Crișul Oradea și în cel de-al doilea meci desfășurat sâmbătă în bazinul din șoseaua Ștefan cel Mare.

Ca și în prima partidă de vineri, prima repriză a fost mai slabă pentru poloiștii noștri care s-au văzut conduși, la finalul acesteia, la diferență de un gol.

Începând cu cea de-a doua repriză, Dinamo și-a reintrat în ritm și a învins, din nou, fără drept de apel, o echipă ambițioasă dar care, deși este din Oradea, pare condamnată să rămână permanent în umbra multiplei campioane naționale din același oraș: CSM.

Față de echipa care a evoluat în partida de vineri, la Dinamo a intervenit o singură modificare, reintrând în joc Nenciu Bertini, titular pe postul de portar.

Autorul articolului: Florin Nan. Foto: Mihai Neacșu - CS Dinamo, 29 septembrie ora 2300


 
   
Polo – Superliga 2012-2013, etapa I – prima partidă

Dinamo București – Crișul Oradea:   16-1 (0-1) (9-0) (2-0) (5-0)

Po_02Vineri, 28 septembrie, a debutat etapa inaugurală a ediției 2012-2013 a Superligii la polo pe apă. În această etapă, Dinamo întâlnește pe Crișul Oradea, o echipă cu mult mai puține pretenții față de puternica formație bucureșteană.

După o primă repriză surprinzător de slabă a echipei noastre, în care dinamoviștii nu numai că nu au reușit să înscrie, dar au primit și singurul gol înscris de Crișul în această partidă, au urmat alte trei reprize fără istoric. Dinamo s-a impus fără probleme în fața unei formații compusă, în majoritate, din juniori, reușind să înscrie de 16 ori fără să mai primească niciun gol.

Au înscris, pentru Dinamo: Teohari, Ianc și Demeter - câte 3 goluri, Robu și Necșulescu - câte 2 goluri, Georgescu G., Georgescu A. și Vrânceanu - câte un gol. Nenciu și Goanță nu au evoluat în partida de astăzi, în locul lor jucând tinerii Vrânceanu și Simion.

Autorul articolului: Angelo Simion. Foto: Mihai Neacșu – CS Dinamo, 29 septembrie, ora 200

 

 
 
Polo – Debutul sezonului competiţional 2012 - 2013

Echipa_02Dinamo – evoluţie excelentă în Cupa României

Sezonul competiţional la polo pe apă a început anul acesta cu disputarea Cupei României la Târgu Mureş, în perioada 20-22 septembrie, cu o săptămână înaintea startului Campionatului Naţional Superliga. Competiţia a adus faţă în faţă cele mai bune 6 echipe din campionat: CSM Oradea, Dinamo Bucureşti, Steaua Bucureşti, Poli Cluj, AMEFA Arad şi Crişul Oradea.

Echipa Dinamo Bucureşti s-a comportat foarte bine în cadrul acestui turneu, la care a câştigat patru meciuri din cinci, fiind învinsă doar de campioana en-titre – CSM Digi Oradea – şi doar la un singur gol diferenţă.

Citeşte mai mult... [Polo – Debutul sezonului competiţional 2012 - 2013]
 
   

Pagina 39 din 42

<< Început < Anterior 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Următor > Sfârşit >>

Program Competitional

Săptămâna 24-30 iunie 2019

Multisport. Jocurile Europene, 20 iunie – 1 iulie, Minsk (Belarus)

Handbal. Tragerea la sorți a grupelor Ligii Campionilor, 27 iunie, Viena

Atletism. Campionatele Naționale de juniori 3, 28-29 iunie, Pitești. Grand Prix aruncări, 29 iunie, Poiana Brașov

Gimnastică. Campionatele Mondiale de junioare, 24 iunie – 1 iulie, Gyor (Ungaria)

Lupte. Campionatele Europene U15 (școlare), 28-30 iunie, Polonia

ANUNTURI AGREMENT

• În data de 29 iunie a.c. (sâmbătă), Bazinul acoperit Anatolie Grințescu Dinamo va găzdui un eveniment în scop umanitar, organizat sub denumirea de Swimathon București. Din acest motiv, în ziua menționată, nu se vor organiza activități de inițiere și agrement în bazinul acoperit. Mulțumim pentru înțelegere!

• Bazinul descoperit din incinta Complexului Sportiv Dinamo s-a redeschis pentru public începând cu data de 15 iunie a.c. Programul bazinului descoperit:

luni-vineri:

09:00 - 13:00 inițiere; 13:00 - 21:00 agrement

sâmbătă și duminică:

08:00 - 20:00 agrement

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Fitness

NOU! Hidrokinetoterapie

Agrement Natație

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 396 vizitatori online