Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Canotaj

Canotaj

Canotaj. Dinamo - 15 medalii obtinute la Balcaniada de juniori de la Iasi

canotaj_CB_J_2015Secția de canotaj a CS Dinamo continuă să aibă o prezență masivă pe podiumul de premiere al competițiilor internaționale. Sportivii de la CS Dinamo (aflați în dublă legitimare cu LTTL Orșova și CSȘ Constanța) au obținut 15 medalii la Balcaniada de juniori, desfășurată la Baza Nautică Dorobanț din Iași, în zilele de 12 și 13 septembrie. Dintre cele 15 medalii, nouă au fost din cel mai prețios metal. La competiție au participat sportivi din șase țări.

Citeşte mai mult... [Canotaj. Dinamo - 15 medalii obtinute la Balcaniada de juniori de la Iasi]
 
 
Canotaj. Trei echipaje calificate la Jocurile Olimpice de la Rio

canotaj_4_rame_masc_Lucerna_2015_Gontaru_Cozmiuc_Damii_AicoboaeCampionatele Mondiale de canotaj de la Aiguebelette (Franța) au adus României trei calificări la Jocurile Olimpice de la Rio. Sportivii de la CS Dinamo București au contribuit decisiv la toate cele trei reușite. La dublu rame feminin, Cristina Grigoraș (CS Dinamo) și Laura Oprea au câștigat Finala B a competiției (7:10,360). Cu locul 7 la general, cele două sportive și-au asigurat fără probleme biletul pentru Rio (s-au calificat primele 11 ambarcațiuni).

Citeşte mai mult... [Canotaj. Trei echipaje calificate la Jocurile Olimpice de la Rio]
 
 
Canotaj. Aur și argint la Mondialele de juniori de la Rio de Janeiro

08.08_4_rame_CM_juniori_Rio_aur_2015-Matinca-Pascari_-Ianos_-_TudosaCanotorii de la CS Dinamo au fost la înălțime și la Campionatele Mondiale pentru juniori de la Rio de Janeiro. Sâmbătă, ziua finalelor a început pentru alb-roșii cu o medalie de argint cucerită în proba de dublu vâsle de Elena Logofătu și Nicoleta Pașcanu. Medaliate cu aur la ultimele două ediții, cele două dinamoviste au încheiat proba în 7:38,650, fiind întrecute de nemțoaicele Annemieke Schanze și Frieda Hammerling (7:32,580). La nici o oră distanță a venit și AURUL mult așteptat, cucerit de echipajul masculin de patru rame, cu dinamovistul Alexandru Matincă în componență (foto).

Citeşte mai mult... [Canotaj. Aur și argint la Mondialele de juniori de la Rio de Janeiro]
 
   
Canotaj. TREI medalii de aur la Mondialele de tineret de la Plovdiv

Aicoboae-Gontaru_CM_U23_2015Sportivii de la CS Dinamo au încheiat Campionatele Mondiale de canotaj pentru tineret (U23) de la Plovdiv (Bulgaria) cu un palmares impresionant: TREI medalii de aur. După succesul de sâmbătă al băieților de la 4 rame (echipaj sută la sută dinamovist), duminică au mai fost obținute încă două titluri supreme: dublu rame fără cârmaci - Vlad Dragoș Aicoboae, Andrei Toader Gontaru (ambii, CS Dinamo) și dublu vâsle feminin, echipaj din care a făcut parte dinamovista Iuliana Viviana Bejinariu. Rezultatele canotorilor dinamoviști au contribuit din plin la locul 4 pe care s-a clasat România în clasamentul general.

Citeşte mai mult... [Canotaj. TREI medalii de aur la Mondialele de tineret de la Plovdiv]
 
 
Canotaj. AUR la Mondialele de tineret în proba de 4 rame - masculin
Mariuc_Aniculesei_Rusu_Macovei_CM_U23_Plovdiv_2015Sportivii de la CS Dinamo sunt pe val la Campionatele Mondiale de canotaj pentru tineret, competiție ce se desfășoară la Plovdiv, în Bulgaria. Sâmbătă, delegația României a obținut prima medalie, un AUR cucerit de echipajul masculin de 4 rame fără cârmaci. Cei patru sportivi tricolori - Dumitru Mariuc, Neculai Aniculesei, Dănuț Viorel Rusu și Alexandru Cosmin Macovei -, toți legitimați la CS Dinamo, au încheiat cei 2.000 de metri ai cursei în 6:10,64, întrecând echipajele din Marea Britanie și Canada.
 
   

Pagina 10 din 19

<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Program Competitional

Program competițional 19-25 august 2019

Handbal. Supercupa României, 25 august, ora 14:30: Dinamo – Politehnica Timișoara. Sala Dumitru Popoescu Colibași – Brașov

Rugby. Cupa României (Grupa B – etapa 3), 24 august, ora 11:00: Dinamo – Steaua. Stadion Florea Dumitrache – Dinamo

Canotaj. Campionatele Mondiale de seniori, 25 august – 01 septembrie, Linz (Austria)

Kaiac-canoe. Campionatele Mondiale de seniori, 21-25 august, Szeged (Ungaria)

Judo. Campionatele Mondiale de seniori, 25 august – 01 septembrie, Japonia

ANUNTURI AGREMENT

• Începând cu data de 15 august a.c., Bazinul olimpic acoperit Anatolie Grințescu – Dinamo va fi închis pentru lucrări de mentenanță. În perioada cât acesta va fi indisponibil, activitatea de inițiere și agrement se va desfășura în bazinul descoperit, conform orarului ce va fi stabilit săptămânal. Programul va fi afișat atât pe site-ul www.csdinamo.ro, cât și la avizierul bazinului descoperit.

• Bazinul descoperit din incinta Complexului Sportiv Dinamo s-a redeschis pentru public începând cu data de 15 iunie a.c. Programul bazinului descoperit:

luni-vineri:

09:00 - 13:00 inițiere; 13:00 - 21:00 agrement

sâmbătă și duminică:

08:00 - 20:00 agrement

ANUNȚ PRESELECTIE

Anunț de preselecție a membrilor Colegiului pentru Consultarea Asociațiilor și Fundațiilor. Accesează aici

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Fitness

NOU! Hidrokinetoterapie

Agrement Natație

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 331 vizitatori online