Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Canotaj

Canotaj

Canotaj. Echipajul masculin de 4 rame, bronz la Cupa Mondială de la Lucerna

canotaj_4_rame_masc_Lucerna_2015_Gontaru_Cozmiuc_Damii_AicoboaeCanotajul românesc a obținut o medalie de bronz la Cupa Mondială de la Lucerna (Elveția) prin echipajul masculin de 4 rame. Ambarcațiunea tricoloră, din care au făcut parte dinamoviștii Toader Andrei Gontaru, Marius Cozmiuc și Vlad Dragoș Aicoboae (al patrulea - Adrian Dămii) a parcurs cei 2.000 de metri ai cursei în 5:57,140, fiind depășită de Australia și Italia. Un rezultat foarte bun pentru băieți în vederea Campionatelor Mondiale din Franța (30 august - 6 septembrie).

Citeşte mai mult... [Canotaj. Echipajul masculin de 4 rame, bronz la Cupa Mondială de la Lucerna]
 
 
Canotaj. Două medalii de bronz la Campionatele Europene din Polonia

canotaj_81_poznanRomânia a obținut două medalii de bronz la Campionatele Europene de canotaj de la Poznan (Polonia), prin ambarcațiunile feminine de dublu rame fără cârmaci și 8+1. Sportivele de la CS Dinamo au contribuit în mod substanțial la obținerea ambelor trofee, prin Cristina Grigoraș (”doi fără cârmaci”) și Mădălina Bereş, Denisa Tilvescu, Mihaela Petrila, Ioana Crăciun, Adelina Cojocariu, Irina Dorneanu și Andreea Boghian (8+1).

Citeşte mai mult... [Canotaj. Două medalii de bronz la Campionatele Europene din Polonia]
 
 
Canotaj. Salbă de medalii la Europenele de juniori din Cehia

canotaj.europene_juniori_2015

Canotorii de la CS Dinamo s-au întors acasă cu o barcă de medalii de la Campionatele Europene de juniori din Cehia, competiție desfășurată la finele săptămânii trecute la Racice. Șase dintre cele șapte ambarcațiuni românești medaliate în Cehia au avut în componență sportive și sportivi de la Dinamo. Cele mai importante trofee au fost cele de aur, cucerite de Nicoleta Ancuța Bodnar (cu echipajul feminin de patru vâsle) și de Georgiana Roxana Parașcanu, Anamaria Zaharia și Andreea Ioana Budeanu (8+1 - feminin).

Citeşte mai mult... [Canotaj. Salbă de medalii la Europenele de juniori din Cehia]
 
   
Canotaj. O barcă de medalii la Nationalele de fond de la Timisoara

nationala_timisoara_fondCanotorii de la Dinamo Niro București au dominat Campionatele Naționale de fond desfășurate la începutul acestei săptămâni la Timișoara. La prima ieșire pe apă din acest sezon, dinamoviștii au obținut nu mai puțin de 42 de medalii: 19 la seniori (13 locuri I - 3 locuri II - 3 locuri III), 4 la tineret (3-1-0) și 19 la juniori (6-7-6). Cu un asemenea palmares, locul întâi în clasamentul general nu putea să fie ocupat decât de Dinamo Niro.

Citeşte mai mult... [Canotaj. O barcă de medalii la Nationalele de fond de la Timisoara]
 
 
Canotaj. 13 medalii la Naționalele de ergometru

canotaj._1_CN_ergometru_2015._Bejinariu_Craciun_Boghian_BeresSecția de canotaj a CS Dinamo și-a făcut norma de medalii la Campionatele Naționale de ergometru, competiție desfășurată la Piatra Neamț pe 14 martie. Sportivii dinamoviști au urcat de 13 ori pe podiumul de premiere, asigurându-și astfel locul întâi în clasamentul general pe cluburi. Palmaresul canotorilor ”alb-roșii” a cuprins patru locuri I, patru locuri II și cinci locuri III.


Viviana Bejinariu, Ioana Crăciun, Andreea Boghian, Mădălina Bereș au câștigat titlul național în proba de echipe - patru


 

Citeşte mai mult... [Canotaj. 13 medalii la Naționalele de ergometru]
 
   

Pagina 10 din 18

<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Program Competitional

Săptămâna 14-20 ianuarie 2019

Polo. Cupa României (turneu), 17-19 ianuarie, Bazinul Ghencea. Joi, 17 ianuarie, sferturi de finală, ora 20:30: Dinamo – Rapid

Polo. Campionatul Național de junioare (turneu), 18-20 ianuarie, București

Volei feminin. Cupa României (sferturi, manșă unică), 16 ianuarie, ora 17:30: Dinamo – CSM Târgoviște. Sala Dinamo

Volei masculin. Cupa României (sferturi, manșă unică), 20 ianuarie, ora 12:00: Dinamo – Steaua. Sala Dinamo

Scrimă. Campionatele Naționale de juniori - spadă, 16-19 ianuarie, București

Acreditari CHL

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Fitness

NOU! Hidrokinetoterapie

Agrement Natație

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 315 vizitatori online