Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Canotaj

Canotaj

Canotaj. Aur și argint la Mondialele de juniori de la Rio de Janeiro

08.08_4_rame_CM_juniori_Rio_aur_2015-Matinca-Pascari_-Ianos_-_TudosaCanotorii de la CS Dinamo au fost la înălțime și la Campionatele Mondiale pentru juniori de la Rio de Janeiro. Sâmbătă, ziua finalelor a început pentru alb-roșii cu o medalie de argint cucerită în proba de dublu vâsle de Elena Logofătu și Nicoleta Pașcanu. Medaliate cu aur la ultimele două ediții, cele două dinamoviste au încheiat proba în 7:38,650, fiind întrecute de nemțoaicele Annemieke Schanze și Frieda Hammerling (7:32,580). La nici o oră distanță a venit și AURUL mult așteptat, cucerit de echipajul masculin de patru rame, cu dinamovistul Alexandru Matincă în componență (foto).

Citeşte mai mult... [Canotaj. Aur și argint la Mondialele de juniori de la Rio de Janeiro]
 
 
Canotaj. TREI medalii de aur la Mondialele de tineret de la Plovdiv

Aicoboae-Gontaru_CM_U23_2015Sportivii de la CS Dinamo au încheiat Campionatele Mondiale de canotaj pentru tineret (U23) de la Plovdiv (Bulgaria) cu un palmares impresionant: TREI medalii de aur. După succesul de sâmbătă al băieților de la 4 rame (echipaj sută la sută dinamovist), duminică au mai fost obținute încă două titluri supreme: dublu rame fără cârmaci - Vlad Dragoș Aicoboae, Andrei Toader Gontaru (ambii, CS Dinamo) și dublu vâsle feminin, echipaj din care a făcut parte dinamovista Iuliana Viviana Bejinariu. Rezultatele canotorilor dinamoviști au contribuit din plin la locul 4 pe care s-a clasat România în clasamentul general.

Citeşte mai mult... [Canotaj. TREI medalii de aur la Mondialele de tineret de la Plovdiv]
 
 
Canotaj. AUR la Mondialele de tineret în proba de 4 rame - masculin
Mariuc_Aniculesei_Rusu_Macovei_CM_U23_Plovdiv_2015Sportivii de la CS Dinamo sunt pe val la Campionatele Mondiale de canotaj pentru tineret, competiție ce se desfășoară la Plovdiv, în Bulgaria. Sâmbătă, delegația României a obținut prima medalie, un AUR cucerit de echipajul masculin de 4 rame fără cârmaci. Cei patru sportivi tricolori - Dumitru Mariuc, Neculai Aniculesei, Dănuț Viorel Rusu și Alexandru Cosmin Macovei -, toți legitimați la CS Dinamo, au încheiat cei 2.000 de metri ai cursei în 6:10,64, întrecând echipajele din Marea Britanie și Canada.
 
   
Canotaj. Echipajul masculin de 4 rame, bronz la Cupa Mondială de la Lucerna

canotaj_4_rame_masc_Lucerna_2015_Gontaru_Cozmiuc_Damii_AicoboaeCanotajul românesc a obținut o medalie de bronz la Cupa Mondială de la Lucerna (Elveția) prin echipajul masculin de 4 rame. Ambarcațiunea tricoloră, din care au făcut parte dinamoviștii Toader Andrei Gontaru, Marius Cozmiuc și Vlad Dragoș Aicoboae (al patrulea - Adrian Dămii) a parcurs cei 2.000 de metri ai cursei în 5:57,140, fiind depășită de Australia și Italia. Un rezultat foarte bun pentru băieți în vederea Campionatelor Mondiale din Franța (30 august - 6 septembrie).

Citeşte mai mult... [Canotaj. Echipajul masculin de 4 rame, bronz la Cupa Mondială de la Lucerna]
 
 
Canotaj. Două medalii de bronz la Campionatele Europene din Polonia

canotaj_81_poznanRomânia a obținut două medalii de bronz la Campionatele Europene de canotaj de la Poznan (Polonia), prin ambarcațiunile feminine de dublu rame fără cârmaci și 8+1. Sportivele de la CS Dinamo au contribuit în mod substanțial la obținerea ambelor trofee, prin Cristina Grigoraș (”doi fără cârmaci”) și Mădălina Bereş, Denisa Tilvescu, Mihaela Petrila, Ioana Crăciun, Adelina Cojocariu, Irina Dorneanu și Andreea Boghian (8+1).

Citeşte mai mult... [Canotaj. Două medalii de bronz la Campionatele Europene din Polonia]
 
   

Pagina 10 din 18

<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Program Competitional

Săptămâna 10-16 iunie 2019

Atletism. Campionatul Național de tineret, 13-15 iunie, Pitești

Gimnastică. Campionatele Naționale pe echipe, 12-15 iunie, Constanța

Haltere. Campionatele Naționale de juniori, 10-12 ani, 13-15 ani, 10-14 iunie, Botoșani

Karate. Campionatul European Shito-ryu, 14-16 iunie, Cluj-Napoca

ANUNTURI AGREMENT

• Bazinul descoperit din incinta Complexului Sportiv Dinamo se va redeschide pentru public începând cu data de 15 iunie a.c. Prețurile pentru acces (individual și abonamente) sunt cele din secțiunea agrement-natație de pe siteul clubului. Prețurile și programul vor fi afișate și la intrarea în bazin.

•  Programul bazinului descoperit:
luni-vineri: 09:00 - 13:00 inițiere; 13:00 - 21:00 agrement
sâmbătă și duminică: 08:00 - 20:00 agrement

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Fitness

NOU! Hidrokinetoterapie

Agrement Natație

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 290 vizitatori online