Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Canotaj

Canotaj

Canotaj. Dinamo - 15 medalii obtinute la Balcaniada de juniori de la Iasi

canotaj_CB_J_2015Secția de canotaj a CS Dinamo continuă să aibă o prezență masivă pe podiumul de premiere al competițiilor internaționale. Sportivii de la CS Dinamo (aflați în dublă legitimare cu LTTL Orșova și CSȘ Constanța) au obținut 15 medalii la Balcaniada de juniori, desfășurată la Baza Nautică Dorobanț din Iași, în zilele de 12 și 13 septembrie. Dintre cele 15 medalii, nouă au fost din cel mai prețios metal. La competiție au participat sportivi din șase țări.

Citeşte mai mult... [Canotaj. Dinamo - 15 medalii obtinute la Balcaniada de juniori de la Iasi]
 
 
Canotaj. Trei echipaje calificate la Jocurile Olimpice de la Rio

canotaj_4_rame_masc_Lucerna_2015_Gontaru_Cozmiuc_Damii_AicoboaeCampionatele Mondiale de canotaj de la Aiguebelette (Franța) au adus României trei calificări la Jocurile Olimpice de la Rio. Sportivii de la CS Dinamo București au contribuit decisiv la toate cele trei reușite. La dublu rame feminin, Cristina Grigoraș (CS Dinamo) și Laura Oprea au câștigat Finala B a competiției (7:10,360). Cu locul 7 la general, cele două sportive și-au asigurat fără probleme biletul pentru Rio (s-au calificat primele 11 ambarcațiuni).

Citeşte mai mult... [Canotaj. Trei echipaje calificate la Jocurile Olimpice de la Rio]
 
 
Canotaj. Aur și argint la Mondialele de juniori de la Rio de Janeiro

08.08_4_rame_CM_juniori_Rio_aur_2015-Matinca-Pascari_-Ianos_-_TudosaCanotorii de la CS Dinamo au fost la înălțime și la Campionatele Mondiale pentru juniori de la Rio de Janeiro. Sâmbătă, ziua finalelor a început pentru alb-roșii cu o medalie de argint cucerită în proba de dublu vâsle de Elena Logofătu și Nicoleta Pașcanu. Medaliate cu aur la ultimele două ediții, cele două dinamoviste au încheiat proba în 7:38,650, fiind întrecute de nemțoaicele Annemieke Schanze și Frieda Hammerling (7:32,580). La nici o oră distanță a venit și AURUL mult așteptat, cucerit de echipajul masculin de patru rame, cu dinamovistul Alexandru Matincă în componență (foto).

Citeşte mai mult... [Canotaj. Aur și argint la Mondialele de juniori de la Rio de Janeiro]
 
   
Canotaj. TREI medalii de aur la Mondialele de tineret de la Plovdiv

Aicoboae-Gontaru_CM_U23_2015Sportivii de la CS Dinamo au încheiat Campionatele Mondiale de canotaj pentru tineret (U23) de la Plovdiv (Bulgaria) cu un palmares impresionant: TREI medalii de aur. După succesul de sâmbătă al băieților de la 4 rame (echipaj sută la sută dinamovist), duminică au mai fost obținute încă două titluri supreme: dublu rame fără cârmaci - Vlad Dragoș Aicoboae, Andrei Toader Gontaru (ambii, CS Dinamo) și dublu vâsle feminin, echipaj din care a făcut parte dinamovista Iuliana Viviana Bejinariu. Rezultatele canotorilor dinamoviști au contribuit din plin la locul 4 pe care s-a clasat România în clasamentul general.

Citeşte mai mult... [Canotaj. TREI medalii de aur la Mondialele de tineret de la Plovdiv]
 
 
Canotaj. AUR la Mondialele de tineret în proba de 4 rame - masculin
Mariuc_Aniculesei_Rusu_Macovei_CM_U23_Plovdiv_2015Sportivii de la CS Dinamo sunt pe val la Campionatele Mondiale de canotaj pentru tineret, competiție ce se desfășoară la Plovdiv, în Bulgaria. Sâmbătă, delegația României a obținut prima medalie, un AUR cucerit de echipajul masculin de 4 rame fără cârmaci. Cei patru sportivi tricolori - Dumitru Mariuc, Neculai Aniculesei, Dănuț Viorel Rusu și Alexandru Cosmin Macovei -, toți legitimați la CS Dinamo, au încheiat cei 2.000 de metri ai cursei în 6:10,64, întrecând echipajele din Marea Britanie și Canada.
 
   

Pagina 9 din 18

<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Program Competitional

Săptămâna 18-24 martie 2019

Baschet. Cupa României (sferturi de finală, retur), 20 martie, ora 18:15: Dinamo – SCM Timișoara. Sala Dinamo

Baschet. Liga Națională, Grupa Galbenă (etapa 8), 24 martie, ora 18:00: Dinamo – Phoenix Galați. Sala Dinamo

Handbal. Liga Națională (etapa 23), 18 martie, ora 18:15: Dinamo – Steaua. Sala Dinamo. Liga Națională (etapa 24), 21 martie: HC Buzău – Dinamo

Polo. Superliga (etapa 16), 22 martie (ora 11:30) și 23 martie (ora 11:30): Dinamo – Rapid. Bazinul Anatolie Grințescu Dinamo

Volei masculin. Play-off ( etapa 1), 23 martie, ora 18:00: SCMU Craiova - Dinamo, ora 18:00

Atletism. Campionatul Național de copii, 23 martie, București

Înot. Campionatul Național seniori, tineret, juniori, 19-24 martie, Bacău

Judo. Campionatul Național de seniori, 22-24 martie, Iași

Scrimă. Cupa Mondială – Budapesta, sabie masculin, 22-24 martie, Ungaria

Scrimă. Cupă Mondială – Sint Niklaas, sabie feminin, 22-24 martie, Belgia

Tir. Campionatul European aer comprimat, 18-25 martie, Osijek (Croația)

Acreditari CHL

ANUNTURI AGREMENT

În data de 23 martie a.c., Bazinul olimpic acoperit Anatolie Grințescu - Dinamo va găzdui meciul dintre Dinamo și Rapid, din cadrul Superligii masculine de polo. Partida va începe la ora 11:30, motiv pentru care programul de inițiere și agrement se va desfășura în ziua menționată de la ora 13:00.

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Fitness

NOU! Hidrokinetoterapie

Agrement Natație

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 470 vizitatori online