Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Canotaj

Canotaj

Canotaj. Medalie de bronz la Europenele din Germania

beres-opreaEchipajul feminin format din Mădălina Bereș (CS Dinamo) și Laura Oprea (Steaua) a cucerit medalia de bronz la Campionatele Europene de canotaj de la Brandenburg (Germania), în proba de doi rame fără cârmaci. Finalele s-au desfășurat pe o vreme neprielnică (vânt puternic, valuri), iar specificul pistei a dezavantajat culoarele 5 și 6. Bereș și Oprea au plecat de pe culoarul 5, iar la puțin timp după start, barca s-a oprit, din cauză că una dintre fete a scăpat rama din mână.

Citeşte mai mult... [Canotaj. Medalie de bronz la Europenele din Germania]
 
 
Canotaj. O barca de medalii la nationalele de fond

canotaj_CN_fond_2016Canotorii de la CS Dinamo și-au făcut norma obișnuită de medalii la Campionatele Naționale de fond (individual și echipe), desfășurate în perioada 30.03 – 02.04, la Timișoara. Întrecerile au fost deschise tuturor categoriilor de vârstă – seniori, tineret și juniori -, iar sportivii dinamoviști au adunat 36 de medalii. Dintre acestea, 10 au fost la seniori: șapte locuri 1, două locuri 2, un loc 3.

Citeşte mai mult... [Canotaj. O barca de medalii la nationalele de fond]
 
 
Canotaj. Lipa, Andrunache, Ignat, in "Top 5 – cei mai de succes olimpici"

canotaj.aur._009Comitetul Internațional Olimpic a realizat, la finele anului trecut, un material video de excepție, dedicat celor mai de succes canotori olimpici din istorie. Publicat pe canalul oficial de youtube al CIO, sub titlul generic "Top 5 Olympic Rowers", în cadrul săptămânii canotajului, clasamentul ne-a răscolit emoțiile și mândria: trei dintre cei cinci eroi menționați provin din România. Mai precis de la CS Dinamo. În ordine: Elisabeta Lipă (locul 1), Georgeta Andrunache (2), Doina Ignat (4).

Citeşte mai mult... [Canotaj. Lipa, Andrunache, Ignat, in "Top 5 – cei mai de succes olimpici]
 
   
Canotaj. S-a stins din viata Viorica Udrescu, una dintre primele campioane ale sectiei de la Dinamo

decesFamilia sportului dinamovist deplânge trecerea în nefiinţă a uneia dintre componentele primei generaţii de sportive de la secţia de canotaj Dinamo, VIORICA UDRESCU. Fostă campioană în anii 50, maestru emerit al sportului, Viorica Udrescu s-a stins din viaţă la vârsta de 84 de ani. Angajată la Dinamo în luna noiembrie a anului 1952, Viorica Udrescu a fost pe rând sportivă, antrenoare, metodist şi instructor sportiv.

CS Dinamo îşi exprimă întreaga compasiune familiei îndurerate. Dumnezeu să o odihnească în pace!

 
 
Canotaj. Dinamo a dominat Naționalele de seniori și tineret de la Iași

canotaj_CN_seniori_2015_IasiSportivii de la CS Dinamo Niro București și-au făcut norma de medalii și la Naționalele de seniori și tineret la canotaj, competiție desfășurată în zilele de 15 și 16 septembrie la Baza Nautică Dorobanț de la Iași. Palmaresul total al sportivilor dinamoviști a numărat 20 de clasări pe podium, 15 la seniori (7 locuri I) și 5 la tineret (4 locuri I). CS Dinamo a ocupat detașat locul întâi în clasamentul pe cluburi.

Citeşte mai mult... [Canotaj. Dinamo a dominat Naționalele de seniori și tineret de la Iași]
 
   

Pagina 9 din 19

<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Program Competitional

Program competițional 19-25 august 2019

Handbal. Supercupa României, 25 august, ora 14:30: Dinamo – Politehnica Timișoara. Sala Dumitru Popoescu Colibași – Brașov

Rugby. Cupa României (Grupa B – etapa 3), 24 august, ora 11:00: Dinamo – Steaua. Stadion Florea Dumitrache – Dinamo

Canotaj. Campionatele Mondiale de seniori, 25 august – 01 septembrie, Linz (Austria)

Kaiac-canoe. Campionatele Mondiale de seniori, 21-25 august, Szeged (Ungaria)

Judo. Campionatele Mondiale de seniori, 25 august – 01 septembrie, Japonia

ANUNTURI AGREMENT

• Începând cu data de 15 august a.c., Bazinul olimpic acoperit Anatolie Grințescu – Dinamo va fi închis pentru lucrări de mentenanță. În perioada cât acesta va fi indisponibil, activitatea de inițiere și agrement se va desfășura în bazinul descoperit, conform orarului ce va fi stabilit săptămânal. Programul va fi afișat atât pe site-ul www.csdinamo.ro, cât și la avizierul bazinului descoperit.

• Bazinul descoperit din incinta Complexului Sportiv Dinamo s-a redeschis pentru public începând cu data de 15 iunie a.c. Programul bazinului descoperit:

luni-vineri:

09:00 - 13:00 inițiere; 13:00 - 21:00 agrement

sâmbătă și duminică:

08:00 - 20:00 agrement

ANUNȚ PRESELECTIE

Anunț de preselecție a membrilor Colegiului pentru Consultarea Asociațiilor și Fundațiilor. Accesează aici

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Fitness

NOU! Hidrokinetoterapie

Agrement Natație

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 340 vizitatori online