Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Canotaj

Canotaj

Canotaj. Juniori de AUR la Mondialele de la Rotterdam

J4-_aur_CM_2016Canotajul urcă din nou drapelul României pe cel mai înalt catarg. La Campionatele Mondiale de juniori, competiție desfășurată la Rotterdam, echipajul masculin de 4 rame, format din Ștefan Constantin Berariu, Cosmin Pascari, Vasile Mihăiță Țigănescu, Cristi Constantin Hîrgău, a dat recital. Românii nu au pierdut nicio cursă din cele trei la care au luat startul (serie, semifinală, finală). În  ultima cursă, cea dinală, tricolorii au trecut linia de sosire în 5:58,85, la aproape cinci secunde înaintea următoarei clasate, Marea Britanie.

Citeşte mai mult... [Canotaj. Juniori de AUR la Mondialele de la Rotterdam]
 
 
Canotaj. Doua medalii la Mondialele de tineret de la Rotterdam

CM_U23_2016_proba_4_rame_argintCampionatele Mondiale de tineret și juniori, competiție ce se desfășoară la Rotterdam (Olanda), și-a consumat prima parte. În probele de la tineret (U23), încheiate vineri, România a obținut două medalii: argint la 4 rame (feminin) și bronz la dublu vâsle (feminin). Ambele trofee au fost cucerite prin aportul sportivilor de la CS Dinamo.

Citeşte mai mult... [Canotaj. Doua medalii la Mondialele de tineret de la Rotterdam]
 
 
Canotaj. Sase medalii la Europenele de juniori din Lituania

81_europene_jun_2016_LitCanotajul românesc și-a făcut norma de medalii și la Campionatele Europene de juniori de la Trakai, Lituania, competiție desfășurată în perioada 8-10 iulie. Echipajele tricolore au urcat de șase ori pe podiumul de premiere, iar la toate aceste performanțe au contribuit din plin și sportivii legitimați la CS Dinamo. Repartiția pe metale prețioase: trei medalii de argint și trei de bronz.

Citeşte mai mult... [Canotaj. Sase medalii la Europenele de juniori din Lituania]
 
   
Canotaj. Medalie de bronz la Cupa Mondiala din Polonia

beres-oprea_Poznan2Echipajul feminin din proba de doi rame fără cârmaci, format din Mădălina Bereș (CS Dinamo) și Laura Oprea punctează din nou la o competiție importantă și dovedește că are potențial de podiumul olimpic. Cele două tricolore, calificate la JO de la Rio, au încheiat pe locul trei la Cupa Mondială de la Poznan (Polonia), cu un timp foarte bun, 6:58,76.

Citeşte mai mult... [Canotaj. Medalie de bronz la Cupa Mondiala din Polonia]
 
 
Canotaj. Rio, venim! Inca doua echipaje calificate la JO

81_Lucerna_2016Încă două echipaje tricolore și-au asigurat calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio, în cadrul Regatei de la Lucerna (Elveția), desfășurată în perioada 22 - 24 mai. Performanțele au fost reușite de echipajele feminine de 8+1 și dublu vâsle categorie ușoară, din care au făcut parte și șapte canotoare de la CS Dinamo. La ambele probe, primele două clasate în finală au obținut biletul olimpic.

Citeşte mai mult... [Canotaj. Rio, venim! Inca doua echipaje calificate la JO]
 
   

Pagina 8 din 19

<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Program Competitional

Program competițional 19-25 august 2019

Handbal. Supercupa României, 25 august, ora 14:30: Dinamo – Politehnica Timișoara. Sala Dumitru Popoescu Colibași – Brașov

Rugby. Cupa României (Grupa B – etapa 3), 24 august, ora 11:00: Dinamo – Steaua. Stadion Florea Dumitrache – Dinamo

Canotaj. Campionatele Mondiale de seniori, 25 august – 01 septembrie, Linz (Austria)

Kaiac-canoe. Campionatele Mondiale de seniori, 21-25 august, Szeged (Ungaria)

Judo. Campionatele Mondiale de seniori, 25 august – 01 septembrie, Japonia

ANUNTURI AGREMENT

• Începând cu data de 15 august a.c., Bazinul olimpic acoperit Anatolie Grințescu – Dinamo va fi închis pentru lucrări de mentenanță. În perioada cât acesta va fi indisponibil, activitatea de inițiere și agrement se va desfășura în bazinul descoperit, conform orarului ce va fi stabilit săptămânal. Programul va fi afișat atât pe site-ul www.csdinamo.ro, cât și la avizierul bazinului descoperit.

• Bazinul descoperit din incinta Complexului Sportiv Dinamo s-a redeschis pentru public începând cu data de 15 iunie a.c. Programul bazinului descoperit:

luni-vineri:

09:00 - 13:00 inițiere; 13:00 - 21:00 agrement

sâmbătă și duminică:

08:00 - 20:00 agrement

ANUNȚ PRESELECTIE

Anunț de preselecție a membrilor Colegiului pentru Consultarea Asociațiilor și Fundațiilor. Accesează aici

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Fitness

NOU! Hidrokinetoterapie

Agrement Natație

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 332 vizitatori online