Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Scrimă

Scrimă

Scrima. Patru titluri din sase la CN de tineret - sabie si spada

spada_tineret_CN_2017Sportivii de la secția de scrimă a CS Dinamo au avut un weekend încărcat, cu meciuri și titluri câștigate. Sabia și spada au avut programate campionatele naționale de tineret (individual si pe echipe), la București, respectiv Craiova, competiții dominate de scrimerii dinamoviști. Dintre cele șase titluri puse în joc în weekend, patru au fost câștigate de sportivii de la CS Dinamo.

Citeşte mai mult... [Scrima. Patru titluri din sase la CN de tineret - sabie si spada]
 
 
Scrima. Andrei Pastin, medalie de bronz la Europenele de cadeti

Carlescu-Badea-M-Aniculoesei-Rares-Ailinca-Razvan-Stanescu-Pastin-M-Galatanu-Rares-DumitrescuScrimerul dinamovist Andrei Păștin (foto / al patrulea sportiv, de la stânga la dreapta) a obținut medalia de bronz la Campionatele Europene de cadeți desfășurate la Plovdiv (Bulgaria) în proba de sabie echipe. Cvartetul tricolor, în formula Matei Aniculoesei, Răzvan Stănescu, Andrei Păștin, Rareș Ailinca, a învins Marea Britanie în finala mică, scor 45-33.

Citeşte mai mult... [Scrima. Andrei Pastin, medalie de bronz la Europenele de cadeti]
 
 
Scrima. Echipa de sabie a castigat Cupa Mondiala din Polonia

sabie_cupa_mondiala_poloniaEchipa masculină de sabie a României a cucerit medalia de aur la etapa de Cupă Mondială de la Varşovia (Polonia), după un parcurs de excepţie şi o desfăşurare palpitantă a competiţiei. Componenţa echipei a fost următoarea: Tiberiu Dolniceanu, Iulian Teodosiu, Mădălin Bucur (toţi, Dinamo) şi Alin Badea (Steaua). Antrenorul echipei şi unul dintre artizanii succesului a fost Florin Zalomir.

Citeşte mai mult... [Scrima. Echipa de sabie a castigat Cupa Mondiala din Polonia]
 
   
Scrima. Bianca Pascu – locul 8 la Cupa Mondiala de la Atena

Bianca-Pascu-la-Atena-20174Dinamovista Bianca Pascu (28 de ani) a reușit un rezultat bun la etapa de Cupă Mondială de la Atena, unde s-a clasat pe locul 8 în proba individuală de sabie. Bianca a avut trei victorii importante pe tabloul principal, toate obținute la diferențe categorice, și a cedat în sferturule de finală în fața franțuzoaicei Manon Brunet, cea care avea să se claseze pe locul doi la finalul competiției.

Citeşte mai mult... [Scrima. Bianca Pascu – locul 8 la Cupa Mondiala de la Atena]
 
 
Scrima. Dinamo - medalie de argint la Cupa Europei pe echipe

Bucur-Badea-Teodosiu-DolniceanuSabrerii de la Dinamo continuă să fie o forţă în Europa. Cvartetul clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare a urcat şi anul acesta pe podiumul Cupei Europei la sabie, competiţie deschisă echipelor de club (fosta Cupă a Campionilor Europeni). Întrecerile s-au desfăşurat la Padova, în Italia, imediat după weekeed-ul în care a avut loc Cupa Mondială ”Trofeul Luxardo”, iar Dinamo a cucerit medaliile de argint.

Citeşte mai mult... [Scrima. Dinamo - medalie de argint la Cupa Europei pe echipe]
 
   

Pagina 19 din 37

<< Început < Anterior 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Următor > Sfârşit >>

Agrement Fitness

Agrement Natație

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Vizitatori online

Avem 410 vizitatori online