Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Scrimă

Scrimă

Scrima. Bianca Pascu – medalie de bronz la Grand Prixul de la Moscova

Bianca-Pascu_OKKRezultat foarte bun pentru sportiva dinamovistă Bianca Pascu la Grand Prixul de la Moscova. Scrimera antrenată de Florin Zalomir s-a clasat pe locul trei în proba individuală de sabie, după o evoluție remarcabilă. Bianca Pascu a cedat în semifinale în meciul disputat cu Charlotte Lembach (Franța), după ce anterior câștigase cinci meciuri eliminatorii consecutiv.

Citeşte mai mult... [Scrima. Bianca Pascu – medalie de bronz la Grand Prixul de la Moscova]
 
 
Scrima. Echipa de sabie a Romaniei, locul 4 la Cupa Mondiala de la Madrid

Iancu-Teodosiu-Dolniceanu-Badea-la-Madrid-2017Echipa masculină de sabie a României își păstrează locul în vârful ierarhiilor mondiale. Cvartetul tricolor a încheiat pe locul 4 proba pe echipe la Cupa Mondială de la Madrid (Spania). Echipa a fost formată din Tiberiu Dolniceanu, Iulian Teodosiu (ambii, CS Dinamo), Alin Badea și George Iancu.

Citeşte mai mult... [Scrima. Echipa de sabie a Romaniei, locul 4 la Cupa Mondiala de la Madrid]
 
 
Scrima. Bianca Pascu – locul 13 la Cupa Mondiala de la Tunis

Bianca-Pascu-la-Atena-20174Sportiva dinamovistă Bianca Pascu (28 de ani) s-a clasat pe locul 13 la Cupa Mondială din Tunisia, în proba individuală de sabie. La Tunis au participat 116 sportive din întreaga lume, iar România a fost reprezentată doar de Bianca Pascu, însoțită de antrenorul Florin Zalomir.

Citeşte mai mult... [Scrima. Bianca Pascu – locul 13 la Cupa Mondiala de la Tunis]
 
   
Scrima. Dinamo, doua titluri din doua la Naționalele de sabie-fete

sabie_CN_fete_2017.jpgCS Dinamo a dominat categoric Campionatele Naționale de sabie – feminin. Ambele titluri, individual și pe echipe, au fost câștigate de fetele noastre. La individual s-a impus Bianca Pascu (15-5 în finala cu Sabina Martiș), după o evoluție impecabilă, în care a dovedit încă o dată că este cea mai valoroasă ”sabie” a țării.

Citeşte mai mult... [Scrima. Dinamo, doua titluri din doua la Naționalele de sabie-fete]
 
 
Medaliatii europeni, felicitați de conducerea CS Dinamo

iagar_tataran_larisa.jpgSportivii dinamoviști medaliați la ultimele Campionate Europene au fost primiți astăzi de conducerea CS Dinamo. Larisa Iordache (bronz la CE de gimnastică de la Cluj), Amalia Tătăran (argint / CE de scrimă U23) și Iulian Teodosiu (bronz / CE de scrimă U23) au fost felicitați de Monica Iagăr, președinta CS Dinamo.

Citeşte mai mult... [Medaliatii europeni, felicitați de conducerea CS Dinamo]
 
   

Pagina 17 din 37

<< Început < Anterior 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Următor > Sfârşit >>

Agrement Fitness

Agrement Natație

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Vizitatori online

Avem 284 vizitatori online