Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Scrimă

Scrimă

Scrima. Iulian Teodosiu, campion national in proba individuala de sabie

teodosiu_CN_2017.jpgSportivul dinamovist Iulian Teodosiu (22 de ani) s-a impus astăzi la Campionatele Naționale de sabie, în proba individuală. Competiția s-a desfășurat la sala de scrimă ”Ana Pascu - Floreasca” din Capitală, iar proba individuală a fost dominată de sportivii de la CS Dinamo, care au ocupat trei dintre cele patru locuri ale podiumului de premiere.

Citeşte mai mult... [Scrima. Iulian Teodosiu, campion national in proba individuala de sabie]
 
 
Scrima. Amalia Tataran – campioana la spada, echipa – vicecampioana

Tataran_CN_seniori_2017.jpgSala de scrimă ”Ana Pascu – Floreasca” din Capitală a găzduit în zilele de 28 și 29 aprilie, Campionatele Naționale de spadă – feminin, individual și pe echipe. Sportivele de la CS Dinamo, antrenate de Petrică Ungureanu și Ioan Popa, s-au aflat printre protagoniste, în ambele probe. La individual, titlul i-a revenit Amaliei Tătăran.

Citeşte mai mult... [Scrima. Amalia Tataran – campioana la spada, echipa – vicecampioana]
 
 
Scrima. Sabrerii de la Dinamo, rezultate frumoase la Atena

scrima.atena_U12_sabieCopiii de la secția de scrimă a CS Dinamo și-au testat ”săbiile” la două concursuri internaționale desfășurate la Atena (Grecia), în zilele de 22 și 23 aprilie. Tinerii sportivi dinamoviști (fete și băieți), antrenați de Alexandru Chiculiță și Irina Covaliu, au avut o evoluție frumoasă la etapa de Circuit European - U14 și la Cupa CGS – U12, obținând trei clasări pe podium.

Citeşte mai mult... [Scrima. Sabrerii de la Dinamo, rezultate frumoase la Atena]
 
   
Scrima. Campionatele Europene U23 de la Minsk: Amalia Tataran – argint, Iulian Teodosiu – bronz

tataran_CE_U23_Minsk.jpgScrimerii de la CS Dinamo au obținut două medalii în cea de a treia zi de întreceri la Campionatele Europene U23 de la Minsk (Belarus). Amalia Tătăran a cucerit medalia de argint la spadă, în timp ce Iulian Teodosiu și-a trecut în cont o prețioasă medalie de bronz la sabie. Europenele continuă și săptămâna viitoare.

Citeşte mai mult... [Scrima. Campionatele Europene U23 de la Minsk: Amalia Tataran – argint, Iulian Teodosiu – bronz]
 
 
Scrima. Adrian Dabija, locul 6 la Mondialele de juniori

dabija_plovdiv_CMJ.jpgDinamovistul Adrian Dabija a fost la un pas de medalie la Campionatele Mondiale de juniori și cadeți de la Plovdiv (Bulgaria). Sportivul antrenat de Petrică Ungureanu a ajuns până în sferturile de finală ale probei de spadă individual – juniori, după o evoluție solidă și promițătoare. Rezultatul său este cu atât mai demn de remarcat cu cât la start s-au aliniat 196 de sportivi.

Citeşte mai mult... [Scrima. Adrian Dabija, locul 6 la Mondialele de juniori]
 
   

Pagina 18 din 37

<< Început < Anterior 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Următor > Sfârşit >>

Agrement Fitness

Agrement Natație

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Vizitatori online

Avem 196 vizitatori online