Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Scrimă

Scrimă

Scrima. Adrian Dabija, campion national de juniori la spada

dabija_si_petrica_ungureanuSecția de scrimă a CS Dinamo a punctat și la Campionatele Naționale de juniori la sabie și spadă, disputate în București, săptămâna trecută. Adrian Dabija (19 ani) a mai pus un titlu de campion național în palmaresul clubului, în proba individuală de spadă. Sportivul antrenat de Petrică Ungureanu și Ioan Popa a avut un traseu perfect la competiția găzduită de Sala de scrimă a federației.

Citeşte mai mult... [Scrima. Adrian Dabija, campion national de juniori la spada]
 
 
Scrima. Medalii internationale pentru sportivii dinamovisti

spada_bratislava_CM_juniori_dabijaScrimerii dinamoviști, componenți ai loturilor naționale, au participat la finele săptămânii trecute la mai multe competiții internaționale. Doi dintre ei, Adrian Dabija (spadă) și Andrei Pastin (sabie), și-au încununat evoluțiile prin clasări pe prima treaptă a podiumului de premiere.

Citeşte mai mult... [Scrima. Medalii internationale pentru sportivii dinamovisti]
 
 
Scrima. Dinamo a luat tot la Cupa Romaniei la sabie

IMG_0574Scrimerii de la Dinamo (antrenori, Alexandru Chiculiță și Florin Zalomir) au făcut spectacol la Cupa României la sabie, individual și pe echipe, competiție desfășurată sâmbătă și duminică la Brașov. Dinamoviștii și-au adjudecat toate cele patru titluri puse în joc (masculin și feminin), plus alte patru medalii.

Citeşte mai mult... [Scrima. Dinamo a luat tot la Cupa Romaniei la sabie]
 
   
Scrima. Amalia Tataran a castigat Trofeul Alfredo Bachelli

amalia_tataranAmalia Tătăran a câștigat ediția 2016 a Trofeului Alfredo Bachelli la spadă, după ce a învins-o în finală pe campioana olimpică Ana Maria Popescu (Steaua). A șasea ediție a competiției internaționale s-a desfășurat în Sala Polivalentă din Craiova, iar în meciul pentru aur, Amalia s-a impus detalașt, scor 15-8.

Citeşte mai mult... [Scrima. Amalia Tataran a castigat Trofeul Alfredo Bachelli]
 
 
Scrima. Dinamo - patru titluri din patru la Nationalele de sabie

scrima_CN_sabieCampionatele Naţionale de sabie s-au încheiat duminică la Sala de scrimă Ana Pascu din Capitală. După cinci zile de întreceri, CS Dinamo a luat caimacul, câştigând toate cele patru titluri puse în joc, feminin şi masculin, individual şi pe echipe. În total, sportivii antrenați de Alexandru Chiculiță și Florin Zalomir au obținut opt clasări pe podium.

Citeşte mai mult... [Scrima. Dinamo - patru titluri din patru la Nationalele de sabie]
 
   

Pagina 20 din 37

<< Început < Anterior 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Următor > Sfârşit >>

Agrement Fitness

Agrement Natație

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Vizitatori online

Avem 202 vizitatori online