Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home

Social Media / ne găsiți și aici

facebook

instagram

twitterDavid Popovici - înotătorul anului 2022 în lume

20211124_David_Popovici__foto__15

ACADEMIILE CS DINAMO

Fotbal
Polo
Tenis
Dans_Sportiv
Handbal

 

PARTENERI CS DINAMO

logo_Baumit-1
Sigla_Erbasu

sigl-delta-noua._CU_ROSU_1

SIGLA_SUPERBET

logo-bucovinaRO-sete-de-echilibru-copy-cu-alb

ivascular

Sigla_PWS-1

sigla_noua_med_KKK-1

Kelme_romania

logo-Copy-2

Ghid informare

Ghid_informare_cetateni
3_LOGO_CEC_160_principal_verde_NOU
Gimnastica – Cupa Mondiala, Glasgow 2013

G_112Sâmbătă, 7 decembrie, Larisa Iordache a câștigat medalia de aur la etapa de Cupă Mondială de la Glasgow. Larisa a obținut 57,365 puncte, fiind urmată de Elisabeth Price (USA)  cu 57,365 puncte și Vanessa Ferrari ( Italia) cu 56,633 puncte. Larisa confirmă forma excelentă în care se află, la concurs participând cei mai buni opt gimnaști de la Campionatul Mondial.

Autorul articolului și foto: Mihai Neacșu – CS Dinamo, 9 decembrie 2013, ora 100

 
Volei feminin - Divizia A1, 2013-2014, etapa a 11-a

Din___101CSM București - Dinamo Romprest București: 0-3 (19-25, 18-25, 8-25)

Sâmbătă, 7 decembrie, Dinamo a disputat, în deplasare, ultima partidă a turului de campionat, contra ocupantei locului 7, CSM București care a fost departe de statutul unei adversare pe măsura formației noastre.

Din păcate, în campionatul nostru feminin, în această ediție  constatăm apariția unei polarizări valorice semnificative între ocupantele primelor 3 locuri și "restul lumii". Cam toate partidele desfășurate între oricare cele 3 ocupante ale podiumului și oricare dintre echipele clasate pe celelalte locuri, este lipsită de istoric, diferența valorică fiind evidentă. O astfel de situație afectează spectacolul sportiv și sperăm într-o refacere, pe viitor, a echilibrului de forțe, în favoarea cresșterii competitivității și combativității sportive.

Echipa noastră încheie, așadar, un tur de campionat desfășurat impecabil, cu victorii pe linie, cu o singură excepție: partida pierdută în fața campioanei en-titre. Ierarhia finală a sezonului o vom afla abia după partida de uni, 9 demebrie, când Alba Blaj se va deplasa la Craiova pentru ultima partidă. De rezultatul acelei partide va depinde clasarea formației noastre pe locul 2 sau 3 al podiumului.

Autorul articolului: Florin Nan. Foto: Mihai Neacșu - CS Dinamo, 8 decembrie 2013, ora 2115

 
Volei masculin - Divizia A1, 2013-2014, etapa a 10-a

Arcada Galați - Dinamo București: 0-3 (23-25, 17-25, 22-25)

În penultima etapă a turului de campionat, dinamoviștii s-au deplasat la Galați, acolo unde au întâlnit-o pe ocupanta locului 8 al clasamentului: Arcada.

Dinamo avea ca obiectiv pentru această partidă obținerea unei victorii de 3 puncte, ceea ce a și realizat în urma unei partide disputate, în care gazdele au încercat să dea o replică bună mult mai experimentatei sale adversare. 

În urma rezultatului din această etapă, Dinamo rămâne pe locul 4, la doar un punct în spatele SCM U Craiova (20 pct.), păstrându-și mari șansele de a accede pe podiumul clasamentului. 

Etapa următoare - ultima a turului de campionat - se va desfășura sâmbătă, 14 decembrie, și a programat partida dintre Dinamo și Unirea Dej care se află la doar un punct în urma echipei noastre, ceea ce înseamnă că vom asista la un adevărat derby în meciul care se va desfășura în Sala Polivalentă Dinamo din București.

Autorul articolului: Florin Nan - CS Dinamo, 8 decembrie 2013, ora 2100

 

 
Handbal - Liga nationala 2013-2014, etapa a 12-a

Un articol de Florin Vasiliu

HandbalDinamo București – A .C. S. Potaissa Turda 27-30 (15-14)

Așa cum era de așteptat, partida dintre Dinamo București şi A.C.S Potaissa Turda a fost una echilibrată, aprig disputată, cu dese răsturnări de scor, care a ținut publicul încordat până la final. Ambele echipe şi-au dorit mult cele trei puncte puse în joc şi presiunea şi-a pus mult accentul asupra calităţii jocului. Astfel, derbiul etapei a XII-a a oferit în locul unui spectacol handbalistic un joc de uzură, de luptă, încâlcit şi presărat cu multe greșeli tehnice şi ratări din situații clare. La aceasta a contribuit din plin şi prestația celor doi domni îmbrăcați cu echipament negru, care alergau cu un fluier pe lângă jucători. Deciziile şi indeciziile acestora au creat confuzie totală atât pe terenul de joc cât şi printre spectatori.

Dinamo a început jocul cu o apărare în sistem 6-0 cu Băluţ, Chiruţ, Răpciugă, Savenco, Manea, Mironescu pe semicerc şi cu Macaria în poartă mizând pe contraatac, faza a II-a şi repunere rapidă de la centru (schimb atac - apărare Savenco cu Mocanu şi R. Răpciugă cu Şandru). În replică, turdenii au practicat o apărare agresivă avansată, de multe ori chiar foarte avansată încercând să fragmenteze cât mai mult jocul şi să împiedice adversarul să intre în combinații, mizând şi ei la rândul lor pe contraatac şi faza a II-a. Prima repriză a fost una echilibrată şi doar intervențiile lui Dragomir, introdus în minutul 21, au făcut ca alb roșii să plece la vestiare cu un avantaj de un gol. Iată şi evoluția scorului în prim parte a meciului: 2-2 (min. 5); 5-4 (min. 10); 6-7 (min. 16); 10-9 (min. 20); 12-11 (min. 25); 15-14 (min. 30).

Dinamoviștii schimbă în apărare şi încep mult mai agresiv repriza a II-a, iar portarul Dragomir continuă să apere bine şi astfel în minutul 35 scorul le era favorabil 19-15. Simţind pericolul şi breşele din apărarea avansată, antrenorul Turdei îşi retrage echipa pe semicerc cu Adomnicăi puţin avansat doar la nivelul interului stânga Şandru. Din acest moment iese la rampă portarul Varo, care apăra tot şi îşi readuce echipa în joc, oaspeții egalând în minutul 42 printr-un gol uşor marcat de Savic (20-20) şi preluând conducerea în minutul 45 (22-23). Câteva inexactităţi în atac şi portarul Varo au făcut imposibilă misiunea alb roșilor de a mai câștiga acest joc. Evoluția scorului în repriza a doua: 19-15 (min. 35); 20-18 (min. 41); 22-22 (min. 45); 23-25 (min. 49); 24-27 (min. 55); 26-28 (min. 58); 27-30 scor final.

Citeşte mai mult... [Handbal - Liga nationala 2013-2014, etapa a 12-a]
 
Handbal - Liga nationala 2013-2014, avancronica etapei a 12-a

Un articol de Florin Vasiliu

Dinamo Bucureşti - A. C. S. Potaissa Turda

Noul sistem de desfășurare a Ligii Naționale de handbal, cu play-off şi play-out la sfârșitul sezonului regulat, face ca returul acestei competiții să înceapă mai devreme. Etapa cu numărul XII (prima din retur) aduce faţă în faţă revelațiile turului, Dinamo București şi ACS Potaissa Turda. Echipa bucureșteană, mult schimbată faţă de campionatul trecut când se lupta pentru evitarea retrogradării, a avut un parcurs bun, înclinând steagul doar în faţa campioanei (H. C. M. Constanţa) şi vicecampioanei (Știința Bacău) şi terminând la egalitate cu Turda şi  C S Caraş-Severin, toate aceste partide disputându-se în deplasare. Pe propriul teren, în noua şi moderna sală polivalentă din cadrul Complexului Sportiv Dinamo, susținuți de proprii suporteri al căror număr a crescut de la meci la meci (semn că handbalul dinamovist şi performanţele lui sunt încă apreciate de fanii din Şos. Ştefan cel Mare), alb roșii nu au cedat niciun punct. Locul IV ocupat în acest moment este un loc onorabil pentru o echipă cu mulți jucători noi şi ne dă mari speranțe pentru retur şi play off.

A. C. S Potaissa Turda este surpriza turului şi ocupă locul II, la egalitate de puncte cu prima clasata H. C. M Constanţa, constănțenii având un golaveraj mai bun. Echipa de pe malul Arieșului a trecut prin momente dificile, fiind la un pas să nu se înscrie în campionat  din motive financiare, dar a trecut cu brio peste aceste obstacole şi a uimit toți specialiștii reușind să termine neînvinsă prima parte a campionatului.

Dinamo începe returul fără Cosmin Capotă şi Bogdan Fuică, tinerii noștri jucători fiind împrumutați la CSM București. Până la ora desfășurării meciului se speră şi în recuperarea golgheterului Ciprian Şandru, care a suferit o entorsă la unul din antrenamentele din această săptămână. Turda, care s-a întărit şi cu interul dreapta Daniel Mureşan (de la Energia Tg. Jiu), are întreg lotul valid şi vine decisă să-şi păstreze invincibilitatea. Foarte hotărați şi fermi sunt şi băieții noștri care nu doresc să piardă pe propriul teren.

Se anunță o partidă echilibrată, dar şi spectaculoasă, între două echipe care au ca obiectiv clasarea pe locurile fruntașe, care asigură participarea în cupele europene, cu loturi apropiate valoric, cu antrenori tineri şi ambițioși adepți ai unui handbal modern (atât Horaţiu Gall cât şi Sebastian Bota sunt buni cunoscători ai handbalului german unde au evoluat mai mulți ani). Vineri, 06.12.2013, cu începere de la ora 18:00, la sala Dinamo, vă așteptăm în număr cât mai mare pentru a ne susține şi încuraja favoriții. Le ținem pumnii strânși şi le urăm multă baftă!

CS Dinamo, 5 decembrie 2013, ora 2045

 
Polo - Superliga nationala, editia 2013-2014, cronica fazei a 2-a

Po___19Primul turneu din grupa valorică 1-4 disputat în piscina olimpică din Oradea, a opus la start cele mai bune patru formaţii ale campionatului naţional: CSM Digi Oradea, Steaua, Sportul Studenţesc şi Dinamo.

Echipa noastră pornea de pe poziţia a patra la 3 puncte în spatele formaţiilor Steaua şi Sportul Studenţesc și la 12 puncte în urma CSM Digi Oradea. În aceste condiții, Dinamo avea mare nevoie de puncte pentru a urca în clasament şi pentru a evita o confruntare cu CSM Digi Oradea în play-off.

Din păcate însă, sportivii noştri nu au reuşit sa obţină nici un punct, fiind învinşi de adversari în toate cele trei partide disputate.

Rezultatele echipei noastre au fost următoarele: Dinamo-Steaua 9-10; Dinamo-CSM Digi Oradea 8-12; Dinamo-Sportul Studenţesc 6-12.

În urma acestei evoluții a formației noastre, Viorel Rus (antrenorul echipei de polo a Clubului Dinamo) și-a prezentat demisia și va fi înlocuit în perioada următoare cu un alt conducător tehnic.

Al doilea turneu din grupa valorică 1-4 se va desfăşura in perioada 20-22 decembrie, la bazinul Floreasca.

Autorul articolulului: Mihai Angelo Simion. Foto: Mihai Neacșu - CS Dinamo, 3 decembrie 2013, ora 2300

 
<< Început < Anterior 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 Următor > Sfârşit >>

Pagina 562 din 687

Program Competitional

Programul dinamoviștilor în săptămâna 27 mai - 2 iunie

FOTBAL. Superliga România, baraj menținere (retur) luni 27 mai, ora 19:00: Csikszereda Miercurea Ciuc - Dinamo 1948

HANDBAL. Liga Naționala (etapa 26), miercuri 29 mai, ora 17:30: Dinamo - CSM București. Sala Dinamo

FOTBAL. Liga 3, baraj promovare Liga 2 (turul 2), sâmbătă 1 iunie, ora 19:00: CS Afumați- CS Dinamo

RUGBY. Liga de Rugby Kaufland (etapa 6), vineri 31 mai, ora 17:00: Rapid - Dinamo. Stadion Olimpia

GIMNASTICĂ. Cupa Nadia Comăneci, 30 mai – 02 iunie, Onești

SCRIMĂ. Campionatul European de Tineret, 01-06 iunie, Antalya

Bilete sezon 2023-2024

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

IA ATITUDINE

2_InfoCons

Vizitatori online

Avem 403 vizitatori online

elm2223_seasonal_webbanners_178x156

300821_ehfTV_Web_178x156px

elm_finals_2024_animatedwebbanner_barclaysarena_178x156px