Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Agrement si initiere Bazinul Olimpic Dinamo, locul ideal pentru competitiile corporate

Bazinul Olimpic Dinamo, locul ideal pentru competitiile corporate

a--06Natatia este una dintre cele mai agreate activități sportive pe perioada sezonului cald și este, prin excelentă, un mod ideal de petrecere a timpului liber, în special pentru angajații din companii.

Concursurile de natatie organizate pentru angajații din mediul corporatist pot avea, la rândul lor, ca principala implicatie angrenarea acestora la practicarea inotului, disciplina sportiva cu o mare influenta in dezvoltarea calitatilor motrice de baza, in cresterea capacitatii de efort a organismului. Pentru formarea unui personal sanatos, bine dezvoltat psihic si intelectual, pregatit temeinic in raport cu cerintele determinate de profilul si munca specifica fiecarei companii in parte, competitiile de inot desfasurate in incinta Bazinului Olimpic Dinamo reprezinta solutia optima. Prevenirea si combaterea influentelor daunatoare ale sedentarismului asupra starii de sanatate si capacitatii de munca a angajatilor, precum si largirea sferei de cuprindere a personalului in practicarea permanenta a exercitiilor fizice si sportului in raport cu preferintele, varsta, sexul si specificul activitatilor zilnice pe care le desfasoara ar trebui sa fie un obiectiv prioritar al oricarei companii.

In scopul mentinerii si intaririi starii de sanatate a angajatilor, dezvoltarii capacitatilor motrice si psihice din sfera cognitiva, volitiva si afectiva, al sporirii capacitatii de efort prelungit, companiile, indiferent de industria in care activeaza, pot opta pentru exercitii de team-building la Clubul Sportiv Dinamo. Situat in centrul Bucurestiului si beneficiind de facilitati moderne in care se desfasoara discipline sportive precum natatie, atletism, tenis, fotbal sau fitness, Clubul Dinamo ofera conditiile ideale pentru antrenament si relaxare.

Activitatea de team-building este un proces continuu care ajuta la transformarea unui colectiv de lucru intr-o echipa unita si eficienta, vizand incurajarea colaborarii in vederea atingerii unui obiectiv comun, imbunatatirea procesului de comunicare si stimularea luarii deciziilor prin consens. Acest obiectiv poate fi realizat intr-un mod placut si util, rezultatele reflectandu-se atat in coeziunea grupului, cat si in starea de sanatate a participantilor.

Va asteptam la Clubul Sportiv Dinamo sa va imbunatatiti performantele echipei in competitii sportive in care nu exista invingatori si invinsi. Mai multe informatii despre servicii si tarife puteti gasi pe www.csdinamo.eu sau www.facebook.com/DinamoAgrement.

Program Competitional

26 februarie - 3 martie 2024

Handbal. EHF European League (etapa 3), marți 27 februarie, ora 19:45: CSM Constanța – Dinamo

Fotbal. SuperLiga România (etapa 28), marți 27 februarie, ora 18:00: Dinamo 1948 – Hermannstadt. Stadion Arcul de Triumf

Handbal. Liga Națională (etapa 19), joi 29 februarie, ora 18:00: Dinamo – Politehnica Timișoara. Sala Dinamo

Polo. Superliga (etapa 9, restanță), vineri 1 martie, ora 11:00: CSU Oradea – Dinamo

Fotbal. SuperLiga România (etapa 29), vineri 1 martie, ora 20:00: Poli Iași - Dinamo 1948

Volei masculin. Cupa României, turneul Final 4 (semifinală), sâmbătă 2 martie, ora 16:00: Dinamo – Steaua. Se joacă la Mioveni

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 20), sâmbătă 2 martie (ora 19:00): FC Argeș - Dinamo

Scrimă. Campionatul European de cadeți și juniori, 22-29 februarie, Napoli (Italia)

Tir. Campionatul European de seniori, 24 februarie – 3 martie, Gyor (Ungaria)

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

ANUNTURI

Bazinul olimpic acoperit va găzdui în weekendul 24-25.02.2024 o competiție de polo din cadrul Campionatului Național U15, motiv pentru care activitatea de agrement se va desfășura după următorul program:

Sâmbătă 24 februarie: 13:30 – 18:00

Duminică 25 februarie: 12:00 – 19:00

Online Guests

We have 174 guests online