Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home

Handbal feminin

Handbal feminin. Etapa 4. Ca o plimbare pe faleza

Divizia A, etapa 4: Dinamo Bucureşti – CSU Neptun Constanţa 34-17 (15-10)

cristina_predoiDisputat la orele prânzului şi într-o zi lucrătoare, jocul din cadrul etapei a 4-a a Diviziei A de handbal feminin, dintre Dinamo şi CSU Neptun Constanţa, a oferit, totuşi, celor 250 de fani prezenţi în Sala Dinamo un spectacol agreabil. Au fost, de fapt, două meciuri într-unul singur, cu un început mai greoi pentru gazde şi un echilibru constant în primele 20 de minute, după care am consemnat un iureş al dinamovistelor, care au făcut şi spectacol pe final. Rezultatul, 34-17 (15-10), vorbeşte de la sine despre raportul de forţe din teren, importantă fiind, până la urmă, victoria, a treia la rând pentru bucureştence.

Citeşte mai mult... [Handbal feminin. Etapa 4. Ca o plimbare pe faleza]
 
 
Handbal feminin. CS Dinamo, victorie de serviciu

Divizia A, etapa 2: Dinamo Bucureşti - Spartac Bucureşti 34-20 (16-8)

HF.Carabulea_cu_SpartacPrimul contact cu publicul dinamovist al nou-înfiinţatei echipe de handbal fete s-a lăsat cu o victorie categorică. Succesul putea fi și mai concludent, dar elevele Nicoletei Alexandrescu şi ale lui Ion Ivan au intrat parcă prea relaxate în teren, conştiente că succesul va veni de la sine, în compania unui adversar, Spartac, ambiţios, dar destul de limitat ca exprimare în teren. Sigur, când adversarul nu-ţi pune prea mari probleme, există pericolul să intri în jocul lui, lucru care nu a fost valabil însă şi în cazul Ramonei Farcău, care a dat recital în atac, făcându-şi „norma" de minim zece goluri.

Citeşte mai mult... [Handbal feminin. CS Dinamo, victorie de serviciu]
 
 
Handbal feminin. Fete in fustita la primul meci pe teren propriu

Duminică, 25 septembrie, ora 12:00: Dinamo – Spartac Bucureşti

HF_sedinta_foto_BMVTinere, frumoase, mustind de valoare şi talent, handbalistele de la Dinamo ar putea readuce în prim-plan, duminică, la partida din cadrul etapei a doua a Diviziei A, o modă prea puțin speculată în România: handbalul în fustiţă. Elevele Nicoletei Alexandrescu îşi doresc să obţină cu Spartac Bucureşti (ora 12:00) primul succes în noul echipament de joc (bineînţeles, roşu cu alb), bucurând astfel atât sufletul, cât şi ochii fanilor.

Citeşte mai mult... [Handbal feminin. Fete in fustita la primul meci pe teren propriu]
 
   
Handbal feminin. Intariri pe semicerc: Irina Shutska, la Dinamo

shutska_prezentareEchipa feminină de handbal Dinamo București a început cu dreptul campionatul Diviziei A, cu o victorie categorică la Știința Bacău (37-22), dar punctează și la capitolul transferuri. Echipa antrenată de Nicoleta Alexandrescu s-a întărit pe semicerc cu o internațională ucraineancă. Pivotul Irina Shutska (33 de ani) a semnat cu Dinamo, urmând să pună umărul la îndeplinirea obiectivului: promovarea în Liga Națională.

Citeşte mai mult... [Handbal feminin. Intariri pe semicerc: Irina Shutska, la Dinamo]
 
 
Handbal feminin. Faceti loc, vin handbalistele „alb-rosii"!!

Divizia A (Seria A), etapa 1: Stiinţa Bacău – Dinamo Bucureşti 22-37 (11-20)

HF_ET_1_Bacau_-_DinamoParafrazarea primului vers al cunoscutului imn atât de drag „câinilor" se potriveşte perfect pentru debutul în forţă reuşit duminică dimineaţă, la Bacău, de „mezina" grupării din Stefan cel Mare, echipa de handbal fete. Elevele Nicoletei Alexandrescu au trecut ca o tornadă prin oraşul de pe Bistriţa, obţinând un succes clar şi tonifiant, cu scorul de 37-22 (20-11) , în faţa unei formaţii care mai trăieşte doar din amintirile unui trecut glorios, Stiinţa.

Citeşte mai mult... [Handbal feminin. Faceti loc, vin handbalistele „alb-rosii"!!]
 
   

Pagina 6 din 7

<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 Următor > Sfârşit >>

Agrement Fitness

Program Competitional

Săptămâna 24-30 ianuarie 2022

Baschet. Liga Națională (etapa 18): 30 ianuarie, ora 18:00: CSM OHMA Timișoara – Dinamo

Polo. Superliga (etapa 10), 28 ianuarie (ora 11:00) și 29 ianuarie (ora 11:00): Dinamo – CSA Steaua. Bazin Tolea Grințescu - Dinamo

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 14), 26 ianuarie, ora 18:00 (TVR3): CSA Steaua – Dinamo. Sala Regimentului de Gardă Mihai Viteazu

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 15), 31 ianuarie, ora 18:00 (TVR3): Dinamo – CSS CNE LAPI Dej SCM Zalău. Sala Dinamo

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 14), 28 ianuarie, ora 18:00 (TVR3): CS Rapid București – Dinamo

Agrement Natație

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Sinteza DGA

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Vizitatori online

Avem 188 vizitatori online