Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home

Handbal feminin

Handbal feminin. Etapa 4. Ca o plimbare pe faleza

Divizia A, etapa 4: Dinamo Bucureşti – CSU Neptun Constanţa 34-17 (15-10)

cristina_predoiDisputat la orele prânzului şi într-o zi lucrătoare, jocul din cadrul etapei a 4-a a Diviziei A de handbal feminin, dintre Dinamo şi CSU Neptun Constanţa, a oferit, totuşi, celor 250 de fani prezenţi în Sala Dinamo un spectacol agreabil. Au fost, de fapt, două meciuri într-unul singur, cu un început mai greoi pentru gazde şi un echilibru constant în primele 20 de minute, după care am consemnat un iureş al dinamovistelor, care au făcut şi spectacol pe final. Rezultatul, 34-17 (15-10), vorbeşte de la sine despre raportul de forţe din teren, importantă fiind, până la urmă, victoria, a treia la rând pentru bucureştence.

Citeşte mai mult... [Handbal feminin. Etapa 4. Ca o plimbare pe faleza]
 
 
Handbal feminin. CS Dinamo, victorie de serviciu

Divizia A, etapa 2: Dinamo Bucureşti - Spartac Bucureşti 34-20 (16-8)

HF.Carabulea_cu_SpartacPrimul contact cu publicul dinamovist al nou-înfiinţatei echipe de handbal fete s-a lăsat cu o victorie categorică. Succesul putea fi și mai concludent, dar elevele Nicoletei Alexandrescu şi ale lui Ion Ivan au intrat parcă prea relaxate în teren, conştiente că succesul va veni de la sine, în compania unui adversar, Spartac, ambiţios, dar destul de limitat ca exprimare în teren. Sigur, când adversarul nu-ţi pune prea mari probleme, există pericolul să intri în jocul lui, lucru care nu a fost valabil însă şi în cazul Ramonei Farcău, care a dat recital în atac, făcându-şi „norma" de minim zece goluri.

Citeşte mai mult... [Handbal feminin. CS Dinamo, victorie de serviciu]
 
 
Handbal feminin. Fete in fustita la primul meci pe teren propriu

Duminică, 25 septembrie, ora 12:00: Dinamo – Spartac Bucureşti

HF_sedinta_foto_BMVTinere, frumoase, mustind de valoare şi talent, handbalistele de la Dinamo ar putea readuce în prim-plan, duminică, la partida din cadrul etapei a doua a Diviziei A, o modă prea puțin speculată în România: handbalul în fustiţă. Elevele Nicoletei Alexandrescu îşi doresc să obţină cu Spartac Bucureşti (ora 12:00) primul succes în noul echipament de joc (bineînţeles, roşu cu alb), bucurând astfel atât sufletul, cât şi ochii fanilor.

Citeşte mai mult... [Handbal feminin. Fete in fustita la primul meci pe teren propriu]
 
   
Handbal feminin. Intariri pe semicerc: Irina Shutska, la Dinamo

shutska_prezentareEchipa feminină de handbal Dinamo București a început cu dreptul campionatul Diviziei A, cu o victorie categorică la Știința Bacău (37-22), dar punctează și la capitolul transferuri. Echipa antrenată de Nicoleta Alexandrescu s-a întărit pe semicerc cu o internațională ucraineancă. Pivotul Irina Shutska (33 de ani) a semnat cu Dinamo, urmând să pună umărul la îndeplinirea obiectivului: promovarea în Liga Națională.

Citeşte mai mult... [Handbal feminin. Intariri pe semicerc: Irina Shutska, la Dinamo]
 
 
Handbal feminin. Faceti loc, vin handbalistele „alb-rosii"!!

Divizia A (Seria A), etapa 1: Stiinţa Bacău – Dinamo Bucureşti 22-37 (11-20)

HF_ET_1_Bacau_-_DinamoParafrazarea primului vers al cunoscutului imn atât de drag „câinilor" se potriveşte perfect pentru debutul în forţă reuşit duminică dimineaţă, la Bacău, de „mezina" grupării din Stefan cel Mare, echipa de handbal fete. Elevele Nicoletei Alexandrescu au trecut ca o tornadă prin oraşul de pe Bistriţa, obţinând un succes clar şi tonifiant, cu scorul de 37-22 (20-11) , în faţa unei formaţii care mai trăieşte doar din amintirile unui trecut glorios, Stiinţa.

Citeşte mai mult... [Handbal feminin. Faceti loc, vin handbalistele „alb-rosii"!!]
 
   

Pagina 6 din 7

<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 Următor > Sfârşit >>

Program Competitional

Săptămâna 21-27 septembrie 2020

Rugby. Cupa României 2019-2020, Grupa B (etapa 2), 26 septembrie, ora 12:00: Tomitanii Constanța – Dinamo.

Haltere. Campionatul Național de juniori, 26-27 septembrie, Arad

Kaiac-canoe. Cupă Mondială, 25-27 septembrie, Szeged (Ungaria)

ALEGERI LOCALE 2020

banner_inalt_locale

Agrement Fitness

ANUNTURI AGREMENT

• Începând cu ziua de luni, 28 septembrie 2020, bazinul descoperit din Complexul Sportiv Dinamo se va închide pentru public. Activitatea de agrement rămâne în ”standby”, până la noi ordine. In momentul de față, în bazinele acoperite sunt permise doar activitățile de performanță și de inițiere.

• Programul bazinului descoperit se va desfășura între orele 12:00 – 19:00, cu trei intervale orare distincte (corespunzătoare unei intrări): 12:00 – 14:00; 14:30 – 16:30; 17:00 – 19:00. După fiecare interval orar, toate persoanele vor fi evacuate din bazin pentru a se face dezinfectarea suprafețelor. Activitatea durează 30 de minute.

Accesul se va face în continuare prin sistemul de programare telefonic la numărul 0743.145. 875 sau direct la bazin. Programările se fac de luni până duminică începând cu ora 12:00, pentru ziua următoare. 

Programul de mai sus va rămâne atât timp cât vremea va permite desfășurarea activităților de agrement în aer liber.

Vânzarea abonamentelor rămâne sistată până când activitatea de agrement se va putea desfășura în bazinul interior (acoperit)


 

• PENTRU PROGRAMUL BAZINULUI ÎN AER LIBER DINAMO și condițiile de acces - accesați linkul următor: 

http://www.csdinamo.eu/agrement-natatie

Declaratia pe propria răspundere pentru prevenirea și combaterea infecțiilor cu COVID-19 se poate descărca de aici: FORMULAR

Agrement Natație

NOU! Hidrokinetoterapie

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 291 vizitatori online